Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δε δέχεται την κριτική αλλά η Γερονικολού έχει γίνει η εξαίρεση του κανόνα του

Τζένη Ντεμιράι
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δε δέχεται την κριτική αλλά η Γερονικολού έχει γίνει η εξαίρεση του κανόνα του

«Δεν είμαστε σταρ, είμαστε ομάδα. Και σε αυτή την ομάδα, όταν γελάει, γελάω, όταν πονάει, πονάω και το αντίστροφο», δήλωσε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» η Κατερίνα Γερονικολού, μιλώντας για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. 

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν ο καλεσμένος με τον οποίο επέλεξε ο Νίκος Χατζηνικολάου να συζητήσει στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», το βράδυ της 18ης Ιανουαρίου 2024.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του και την επαγγελματική του πορεία, ενώ μέσα από τη συνέντευξη έγινε για ακόμα μία φορά φανερό ότι δεν είναι από τους ανθρώπους που δέχεται εύκολα την κριτική.

Όπως είχε δηλώσει, άλλωστε, ο ίδιος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2022 στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος»: «Είμαι λίγο πιο ισχυρογνώμων (από την Γερονικολού) σε σχέση με αυτό που πιστεύω πως είναι το σωστό. Βέβαια πολλές φορές κάνω λάθη και τα έχω παραδεχτεί μετά κόπων και βασάνων. Συζητάμε διάφορα πράγματα και πάντα καταλαβαίνω ποιο είναι τελικά το σωστό. Πολλές φορές μπορεί να επιλέξω και το λάθος από άποψη».

Η Κατερίνα Γερονικολού έχει βρει τον τρόπο να ασκεί την κριτική της στον ισχυρογνώμονα Τσιμιτσέλη

Ωστόσο, η Κατερίνα Γερονικολού απέδειξε ότι μάλλον αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα του, αφού έχει βρει τον τρόπο να του ασκεί την κριτική της.

Κατά τη διάρκεια του γυρίσματος της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω», η Κατερίνα Γερονικολού κλήθηκε να μιλήσει για τον σύντροφό της, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Δεν είμαστε σταρ, είμαστε ομάδα. Και σε αυτή την ομάδα, όταν γελάει, γελάω, όταν πονάει, πονάω και το αντίστροφο. Αυτό νομίζω ότι είναι και η επιτυχία αυτής της συνάντησης που μετράει αρκετά χρόνια», ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού μιλώντας για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Ενώ, λίγο αργότερα, αναφερόμενη στην κριτική που ασκούν ο ένας στον άλλον είπε:

«Κάνουμε συνέχεια ο ένας στον άλλον κριτική, υπάρχει αυτή η οικειότητα να μπορούμε να λέμε τα πάντα. Και αυτό είναι πολύ λυτρωτικό, να μπορείς να πεις στον άλλον από το ότι αυτό το χτένισμα δε σου πάει, μέχρι το ότι δεν ήταν η καλύτερη στιγμή σου υποκριτικά».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Χατζηνικολάου αναρωτήθηκε αν αυτό φέρνει ένταση, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να απαντά «Δεν φέρνει ένταση, γιατί το χτένισμά μου δεν έχει αλλάξει τα 42 τελευταία χρόνια», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο -μεταξύ αστείου και σοβαρού- ότι μάλλον αν άλλαζε τα μαλλιά του και δεχόταν ανάλογη κριτική, ίσως και να μην το αποδεχόταν εύκολα. Με αυτόν τον τρόπο, ο ηθοποιός επιβεβαίωσε αυτή την ιδιαιτερότητα του χαρακτήρα του, για την οποία, όπως αναφέραμε και παραπάνω, έχει μιλήσει και στο παρελθόν.

Η Κατερίνα Γερονικολού, όμως, δεν άφησε έτσι αυτή την ατάκα και θέλησε να απαντήσει, λέγοντας: «Όχι, έχεις ιδιαίτερη σχέση με τα μαλλιά σου, αυτό μην το κρύβουμε από τον κόσμο. Δεν του τα έχει χτενίσει ποτέ κανείς σε σειρά, θέατρο και τηλεόραση. Τα κάνει όλα μόνος του και πάντα». Με αυτόν τον χαριτωμένο τρόπο, η ηθοποιός θέλησε να «διορθώσει» τον αγαπημένο της και να μας δείξει ότι, μάλλον έχει δίκιο και η κριτική ασκείται. Απλώς, εκείνη έχει βρει τον τρόπο της να την ασκεί, χωρίς να υπάρξει ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα και χωρίς να αναστατώσει τον «ισχυρογνώμονα» Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Άλλες δύο φορές που η Κατερίνα Γερονικολού μας απέδειξε ότι έχει βρει τα κουμπιά του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Αυτή, ωστόσο, δεν ήταν η μοναδική φορά που η Κατερίνα Γερονικολού μας απέδειξε ότι έχει βρει τα κουμπιά του Γιάννης Τσιμιτσέλη, αφού το ίδιο έχει κάνει σε παλαιότερες συνεντεύξεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ερώτηση που τους έγινε στην εκπομπή «Στούντιο 4», σχετικά με το ποιος ζητά πρώτος συγγνώμη μετά από έναν τσακωμό. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τότε είχε απαντήσει:

«Εγώ φυσικά. Μπορεί να ηρεμήσει, να νιώθω ότι ηρέμησε, να κοιμηθούμε νορμάλ, να ξυπνήσω την άλλη μέρα και την άλλη μέρα να έχει περάσει ήδη στην αντεπίθεση, λες και ο καυγάς είναι τώρα».

Εκτός αυτών, η Κατερίνα Γερονικολού απέδειξε ότι μπορεί αποτελέσει στην πραγματικότητα την εξαίρεση στον κανόνα του Γιάννη Τσιμιτσέλη περί ισχυρογνωμοσύνης μέσω της εκπομπής Fishy, την οποία παρουσίαζε ο σύντροφός της το 2021.

Τότε, ως καλεσμένη της εκπομπής, αποκάλυψε ότι εκείνη ήταν στην πραγματικότητα η νονά του Fishy, καθώς εκείνη πρότεινε το όνομα στον Γιάννη και εκείνος ενθουσιάστηκε. Και τελικά το επέλεξε. Και τελικά μήπως την ακούει παραπάνω από όσο νομίζει;

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει ένα σημαντικό κοινό στοιχείο με την κόρη του Άλκη στο «Πρώτος από Εμάς»

Πηγή κεντρικής εικόνας: @katerina_geronikolou