Η αμακιγιάριστη εικόνα της Μαρίας Καβογιάννη στο Άμστερνταμ προδίδει το νόημα αυτών των διακοπών της

Τζένη Ντεμιράι
Η αμακιγιάριστη εικόνα της Μαρίας Καβογιάννη στο Άμστερνταμ προδίδει το νόημα αυτών των διακοπών της

Η Μαρία Καβογιάννη με το post της από το Άμστερνταμ απέδειξε για ακόμα μία φορά πως ένας από τους πολλούς λόγους που το κοινό την αγαπά είναι το γεγονός ότι είναι εντελώς ακομπλεξάριστη και απόλυτα συμφιλιωμένη με τον εαυτό της και αυτό παρατήρησε και η Βίκυ Σταυροπούλου. 

Ο Ιανουάριος αποτελεί ένας ιδανικός μήνας για μικρές και μεγάλες αποδράσεις, τόσο εντός Ελλάδας όσο και εκτός.

Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να ξεκινήσει κανείς δυναμικά την καινούρια χρονιά, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να μας βοηθήσει να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας.

Σε αυτές τις σκέψεις φαίνεται να μπήκε και η Μαρία Καβογιάννη, η οποία αποφάσισε να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας και να περάσει μερικές ξέγνοιαστες μέρες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ηθοποιός θέλησε, μάλιστα, να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακολούθους την απόδρασή της, αναρτώντας μερικές εικόνες από το μαγευτικό ταξίδι. Συγκεκριμένα, ανέβασε τέσσερις φωτογραφίες και ένα βίντεο από το Άμστερνταμ και έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησής της στα γαλλικά: «Στο λιμάνι του Άμστερνταμ υπάρχουν κάποιοι ναυτικοί που τραγουδούν τα όνειρα που τους στοιχειώνουν».

Το look που προδίδει το νόημα των διακοπών της και το σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου

Οι περισσότερες φωτογραφίες απεικονίζουν όμορφα τοπία από το λιμάνι της πόλης, ωστόσο, στην πρώτη από αυτές φαίνεται η ίδια η ηθοποιός, η οποία κοιτάζει με γαλήνιο βλέμμα το τοπίο.

Η Καβογιάννη έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι μία γυναίκα που αγαπά την απλότητα και αυτό φαίνεται να δείχνει και με την τελευταία της ανάρτηση. Από τη μία πλευρά, είναι πολύ χαλαρά ντυμένη, επιλέγοντας μία άνετη φόρμα σε σκούρο χρώμα, μία μπλε βαμβακερή μπλούζα και ένα ζεστό μπουφάν. Από την άλλη πλευρά, έχει αποφασίσει να παραμείνει αμακιγιάριστη, στρέφοντας και με αυτόν τον τρόπο την προσοχή της στην ξεκούραση του εαυτού της και του δέρματός της, αφού ως ηθοποιός, η καθημερινή τη ρουτίνα ομορφιάς απαιτεί αρκετό μακιγιάζ και χημικά προϊόντα.

https://www.instagram.com/p/C2XWr4JiQKd/

Η ανάρτηση της ηθοποιού είχε δεκάδες σχόλια, από τα οποία ξεχωρίσαμε εκείνο της Βίκυς Σταυροπούλου, που ως καλή της φίλη, την αποθέωσε! Συγκεκριμένα, η Βίκυ έγραψε: «τρέλανε μας», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο για ακόμα μία φορά πόσο δεμένες είναι μεταξύ τους.

Screenshot-2024-01-22-101552.png

Οι ακομπλεξάριστες στιγμές της Καβογιάννη

Ένας από τους πολλούς λόγους που το κοινό αγαπά τη Μαρία Καβογιάννη είναι το γεγονός ότι είναι εντελώς ακομπλεξάριστη και απόλυτα συμφιλιωμένη με τον εαυτό της αλλά και τα χρόνια που περνούν. Αυτό, άλλωστε απέδειξε και πριν από λίγο καιρό, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της από το παρελθόν και το παρόν και σχολιάζοντας: «Και τα χρόνια περνάνε... και τα μάτια κοιτάνε...μόνο η θάλασσα ίδια».

https://www.instagram.com/p/C2CTK1IC-ui/

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε την ημέρα των γενεθλίων της στις 13 Ιανουαρίου και με αυτόν τον τρόπο η ηθοποιός θέλησε να δείξει σε όσους την ακολουθούν στο Instagram τις σκέψεις που είχε την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Και σε αυτές τις εικόνες, η ηθοποιός είναι χαλαρή και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, γεγονός, όμως, που δεν είναι τόσο σπάνιο για εκείνη, όπως μπορείς να διαπιστώσεις στις φωτογραφίες της παρακάτω gallery.

Η Μαρία Καβογιάννη γιορτάζει τα γενέθλιά της με ένα κολάζ και οι fans επιμένουν ότι παραμένει κούκλα

Πηγή κεντρικής εικόνας: @maria_kavogianni_official