Η Μαρία Καβογιάννη γιορτάζει τα γενέθλιά της με ένα κολάζ και οι fans επιμένουν ότι παραμένει κούκλα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μαρία Καβογιάννη γιορτάζει τα γενέθλιά της με ένα κολάζ και οι fans επιμένουν ότι παραμένει κούκλα

H Μαρία Καβογιάννη έγινε 66 ετών και το γιόρτασε με ένα κολάζ-ταξίδι στο χρόνο. Οι γλυκές ευχές των θαυμαστών και των συναδέλφων της.

Τα 66α γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η Μαρία Καβογιάννη και έχει κάθε λόγο να νιώθει πλήρης αφού συγκαταλέγεται στις πιο αγαπητές και δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της.

Η πρωταγωνίστρια της μικρής οθόνης δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα στο πέρασμα του χρόνου και κατάφερε να διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Η Μαρία Καβογιάννη γιορτάζει τα γενέθλιά της με ένα μεγάλο throwback

Πριν από λίγα λεπτά η δημοφιλής ηθοποιός έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα κολάζ δύο φωτογραφιών. Στην πρώτη λήψη βλέπουμε την εορτάζουσα να αγναντεύει τη θάλασσα πριν από αρκετά χρόνια ενώ στη δεύτερη την ηθοποιό σε πρόσφατη εξόρμησή της.

https://www.instagram.com/p/C2CTK1IC-ui/

«Και τα χρόνια περνάνε... και τα μάτια κοιτάνε...μόνο η θάλασσα ίδια...», έγραψε η Μαρία Καβογιάννη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Μαρία Καβογιάννη απόλαυσε τον καφέ της στην Αθήνα και η Βίκυ Σταυροπούλου είχε μια εύλογη απορία

Τα σχόλια Νομικού, Ρουμελιώτη και των θαυμαστών

Αρκετοί ήταν οι συνάδελφοι, φίλοι και θαυμαστές της ηθοποιού που θέλησαν να της ευχηθούν διαδικτυακά, αφήνοντας πολύ όμορφα σχόλια κάτω από το πρόσφατο post της.

«Υπέροχη μου γυναίκα, φίλη και μάνα σε λατρεύω !!!!Να τα εκατοστήσεις Μαρία μου και να έχεις πάντα τόσο φως μέσα στην ψυχή σου που μπορείς και μας φωτίζεις όλους !!!!!χρόνια πολλά πολλά πολλά πολλά !!!!!!!!!», έγραψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

sxolio.jpg

Ακολούθησε το σχόλιο της Δούκισσας Νομικού, της Φωτεινής Ντεμίρη καθώς και εκατοντάδες σχόλια θαυμαστών που θέλησαν να ευχηθούν στην ηθοποιό με τις πιο εγκάρδιες ευχές.

sxolio2.jpg

Oι fans της ηθοποιού τόνισαν πως παραμένει το ίδιο όμορφη όπως πριν μερικά χρόνια γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είστε υπέροχη... και το ότι το βλέμμα σας παραμένει ίδιο δείχνει την αυθεντικότητα της ψυχής σας».

Πηγή κεντρικής: maria_kavogianni_official