Ο Jamie Dornan δηλώνει «τυχερός που επέζησε» μετά από συμπτώματα καρδιακής προσβολής

Τζένη Ντεμιράι
Ο Jamie Dornan δηλώνει «τυχερός που επέζησε» μετά από συμπτώματα καρδιακής προσβολής

Το περιστατικό έφερε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας ο φίλος του Jamie Dornan και παρουσιαστής, Gordon Smart, μιλώντας στο podcast «The Good, the Bad and the Unexpected».

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Jamie Dornan κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Πορτογαλία, αφού από τα όμορφα τοπία της χώρας, βρέθηκε στο νοσοκομείο, επειδή ήρθε σε επαφή με τοξικές κάμπιες.

Πιο αναλυτικά, ο 41χρονος ηθοποιός, που πρωταγωνίστησε στο «The Tourist» και στο «50 Shades of Grey», βρισκόταν σε διακοπές με τον παρουσιαστή της εκπομπής «Good Morning Britain», Gordon Smart και άλλους φίλους τους, όταν άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα καρδιακής προσβολής, τα οποία ήταν πολύ πιθανό να σχετίζονται με «τοξικές» κάμπιες, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Daily Mail και το Mirror.

Ο Dornan χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, λόγω του πόνου που του προκάλεσε η επίθεση, ενώ δήλωσε «τυχερός που επέζησε».

Το χρονικό της δυσάρεστης περιπέτειας του Jamie Dornan

Ο Gordon Smart αντιμετώπισε και ο ίδιος κάποια από τα συμπτώματα, όσο βρίσκονταν για γκολφ στην Πορτογαλία τον Αύγουστο του 2023. Οι γιατροί φαίνεται ότι ρώτησαν τον παρουσιαστή πόσο είχαν πιει εκείνη τη νύχτα, πριν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα συμπτώματα προέχονταν από τις κάμπιες.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο 43χρονος: «Αποδείχτηκε ότι είχαμε πέσει πάνω σε τριχωτές κάμπιες και ήμασταν πολύ τυχεροί που βγήκαμε ζωντανοί». Ο γνωστός παρουσιαστής της βρετανικής τηλεόρασης εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο πέρασαν την πρώτη και δεύτερη ημέρα τους στην Πορτογαλία, αποκαλύπτοντας ότι τότε άρχισε να αισθάνεται μυρμήγκιασμα στο αριστερό του χέρι.

https://www.instagram.com/p/CusBId6toH4/

Το περιστατικό έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Gordon Smart, πρόσφατα μιλώντας στο podcast «The Good, the Bad and the Unexpected» και επισημαίνοντας «Περάσαμε ωραία την πρώτη μέρα, παίζοντας γκολφ, βγαίνοντας, πίνοντας κρασί. (..) Την επόμενη μέρα, παίξαμε γκολφ, ήμασταν όλοι εντελώς χάλια και άρχισα να νιώθω μυρμήγκιασμα στο αριστερό μου χέρι και στη συνέχεια γαργαλητό. Είμαι γιος ιατρού και σκέφτηκα: "Αυτό είναι συνήθως το σημάδι της έναρξης καρδιακής προσβολής". Τώρα, είμαι ένας αρκετά υγιής τύπος, αλλά όταν αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι παθαίνεις καρδιακή προσβολή, είσαι αρκετά σίγουρος ότι πείθεις τον εαυτό σου ότι αυτό σου συμβαίνει».

Όταν πήγε σε ένα Κέντρο Υγείας της περιοχής, ένας νοσηλευτής διαπίστωσε ότι οι καρδιακοί του παλμοί είχαν αυξηθεί στους 120 το λεπτό και έτσι, χωρίς να χάσει χρόνο πήγε στο νοσοκομείο. Όταν τελικά επέστρεψε από νοσοκομείο στο ξενοδοχείο, ο Smart είδε τον Dornan σε αντίστοιχη κατάσταση με εκείνον. Ο ηθοποιός, μάλιστα, του είπε: «20 λεπτά αφότου έφυγες, το αριστερό μου χέρι, το αριστερό μου πόδι και το δεξί μου πόδι μούδιασαν και βρέθηκα στο ασθενοφόρο». Μία εβδομάδα αργότερα διαπίστωσαν ότι τα συμπτώματα πιθανότατα προέρχονταν από τοξικές κάμπιες.

Britain BAFTA Film Awards 2023 Red Carpet

Πηγή: AP

Παρά την περιπέτεια, όμως, οι διακοπές τους δεν χάλασαν και οι επόμενες ημέρες στην Πορτογαλία φάνηκε να είναι όπως θα έπρεπε.

https://www.instagram.com/reel/CwlCfrzNM1x/

Πηγή κεντρικής εικόνας: @jamiedornan