Η Μαίρη Συνατσάκη γιορτάζει τη «νίκη» της με ένα spoiler: Η κοινή εμφάνιση με την Οικονομάκου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μαίρη Συνατσάκη γιορτάζει τη «νίκη» της με ένα spoiler: Η κοινή εμφάνιση με την Οικονομάκου
NDP photo agency

Μαίρη Συνατσάκη και Αθηνά Οικονομάκου παρευρέθηκαν σε event και έκαναν μια άκρως κομψή εμφάνιση. Η «νίκη» της Mairiboo και η συνάντηση με την Χριστίνα Κοντοβά. 

Μια πολύ δημιουργική και «γεμάτη» χρονιά διανύουν η Μαίρη Συνατσάκη και η Αθηνά Οικονομάκου.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια οι δύο φίλες-συνεταίροι έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους δημιουργώντας ένα γυναικείο fashion brand που θέλει να αναδείξει τη θηλυκή μας πλευρά με τον πιο chic τρόπο.

Toν Ιούλιο, Συνατσάκη-Οικονομάκου γιόρτασαν το opening του νέου τους showroom στο κέντρο της Αθήνας. Η γνωστή ηθοποιός και η παρουσιάστρια-influencer πήραν την απόφαση να επενδύσουν σε ένα καινούριο κατάστημα το οποίο θα φιλοξενεί τις συλλογές τους αλλά και την εταιρεία κοσμημάτων της Αθηνάς Οικονομάκου.

Η Μαίρη Συνατσάκη γιορτάζει τη «νίκη» της με ένα spoiler

Πριν από μερικές ώρες Συνατσάκη-Οικονομάκου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην εταιρία τους, με την παρουσιάστρια-influencer να αναδεικνύεται η τυχερή της βραδιάς.

Μέσα από τα Instagram-stories της η «Mairiboo» μας αποκάλυψε ότι κέρδισε το φλουρί και πως ετοιμάζει νέο vlog στο κανάλι της.

Screenshot-2024-01-23-112425.png

«Κέρδισα το κοπή το πίτα: κάνω και βλογκ παράλληλα, τρομερό spoiler», έγραψε η 39χρονη στη φωτογραφία της.

Λίγες ώρες αργότερα ο δύο γυναίκες έδωσαν το παρών σε PR event γνωστής εταιρίας οπτικών, ποζάροντας στον φακό με σοφιστικέ look που αξίζει να αντιγράψουμε.

Screenshot-2024-01-23-112459.png

Για την περίσταση η Μαίρη Συνατσάκη επέλεξε μωβ ψηλόμεσο παντελόνι, μαύρο πουκάμισο και ασορτί fisherman καπέλο. To look της ολοκλήρωσαν μερικά ασημί κοσμήματα και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά.

1706011977540-79205960-Screenshot-2024-01-23-130547.png

Η Αθηνά Οικονομάκου εμφανίστηκε με μαύρο ζιβάγκο και καρό σακάκι, παραδίδοντας μαθήματα κομψότητας. Στο ίδιο event βρισκόταν και η Χριστίνα Κοντοβά, την οποία σταμάτησε η ηθοποιός για να δημοσιεύσουν ένα χιουμοριστικό Instagram-story.

https://www.instagram.com/reel/CxdGtH7sQBy/

Μιλώντας πρόσφατα στις τηλεοπτικές κάμερες η Αθηνά Οικονομάκου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Μαίρη Συνατσάκη επισημαίνοντας: «Η Μαίρη καλά τα λέει συνήθως. Της έχω τρελή εμπιστοσύνη, γιατί και στα δικά μας θέματα που αφορούν στη δουλειά είτε προσωπικά, πάντα σέβομαι πάρα πολύ την άποψή της και είναι πολύ ολοκληρωμένη. Λέει ουσιαστικά πράγματα, βαθιά, γιατί είναι ένα δουλεμένο κορίτσι».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: ndp