Η Μαίρη Συνατσάκη είπε τα αυτονόητα στο νέο της βίντεο και η Χρηστίδου με την Ηλιάκη συμφωνούν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαίρη Συνατσάκη είπε τα αυτονόητα στο νέο της βίντεο και η Χρηστίδου με την Ηλιάκη συμφωνούν

Η Μαίρη Συνατσάκη πολλές φορές έχει σχολιάσει δημόσια μηνύματα που έχει δεχθεί με τα οποία δεν συμφωνεί.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι πάντα πολύ ενεργή στα social media και η σχέση που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια με τους followers της είναι σχεδόν «οικογενειακή». Από πάντα η ίδια ενδιαφερόταν για θέματα που αφορούν την κοινωνία, ωστόσο τον τελευταίο καιρό απαντάει δημόσια σε σχόλια που είναι αρνητικά προς αυτήν ή σε σχόλια που η ίδια θεωρεί πως αξίζει να «σταθεί» καθώς την βρίσκουν αντίθετη.

Τα αυτονόητα

Κάτι τέτοιο έκανε και με ένα σχόλιο που δέχθηκε από έναν ή μία follower της με αφορμή μια ανάρτησή της. Ουσιαστικά, η Μαίρη Συνατσάκη είχε αναδημοσιεύσει την ανάρτηση μιας γυναίκας που αναφερόταν στο θέμα των γυναικοκτονιών στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια - με αφορμή και την πρόσφατη είδηση της δολοφονίας μίας 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, με τον σύντροφό της να είναι ο φερόμενος ως δράστης. Σε αυτήν την αναδημοσίευση λοιπόν η Μαίρη Συνατσάκη δέχθηκε το εξής σχόλιο: «Κράζετε τους άντρες αλλά αν δεν υπήρχαν αυτοί ποιος θα σας προστάτευε!;».

https://www.instagram.com/reel/C133ssCLWMx/

Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη σε αυτό το σχόλιο ήταν η εξής, αναφερόμενη στην/στον follower της: «Από τι; Από ποιον να μας προστάτευε;».

Και αυτή είναι μόνη απάντηση, η οποία «χωράει» σε ένα τέτοιο σχόλιο, καθώς καμία γυναίκα δεν θα έπρεπε να αισθάνεται στη ζωή της πως δεν είναι ασφαλής και πως κινδυνεύει από κάτι, έτσι ώστε να χρειάζεται κάποιον για να την προστατεύσει. Κι αυτό είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να είναι αυτονόητο τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες. Και τα δύο φύλα θα πρέπει να αισθάνονται ελεύθερα και ασφαλή να κυκλοφορούν στο δρόμο ή στο σπίτι τους.

Αυτή την αντίδραση της Μαίρης Συνατσάκη στο συγκεκριμένο σχόλιο ενστερνίστηκαν αρκετοί διαδικτυακοί της φίλοι - άνδρες και γυναίκες - αλλά και η Σίσσυ Χρηστίδου με την Μαρία Ηλιάκη, γι' αυτό και την έκαναν repost στα Instagram stories τους, ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε με δύο emoji που δήλωναν πως αυτά θα έπρεπε να είναι αυτονόητα.