Η Υρώ Λούπη «αποκάλυψε» το μυστικό για την τέλεια φωτογραφία αλλά όλοι πρόσεξαν το ίδιο πράγμα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Υρώ Λούπη «αποκάλυψε» το μυστικό για την τέλεια φωτογραφία αλλά όλοι πρόσεξαν το ίδιο πράγμα

Οι αναρτήσεις της Υρώς Λούπη συγκεντρώνουν πολλά likes κι όχι άδικα, αφού όλες έχουν ένα κοινό, το πηγαίο χαμόγελό της.

Η Υρώ Λούπη που οι περισσότεροι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε περισσότερο μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά Βέρα στο Δεξί, πέρα από μια ταλαντούχα ηθοποιός είναι και μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή γυναίκα.

Από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά δε του προσώπου της είναι το πλατύ χαμόγελό της κάτι που, όπως θα δεις στην gallery που ακολουθεί, ξεχωρίζει σε όλες τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στα social media της, στα οποία είναι αρκετά ενεργή.

«Μου αρέσει να ασχολούμαι με τον εαυτό μου και να τον περιποιούμαι. Και αυτό δεν έχει σχέση με το αν είμαι στην τηλεόραση. Πηγαίνω γυμναστήριο, φροντίζω την διατροφή μου και προς το παρόν αυτός ο τρόπος ζωής βελτιώνει συνεχώς την εμφάνισή μου» έχει δηλώσει άλλωστε η ίδια σε συνέντευξή της.

«Δεν μου το βγάζεις από το μυαλό βαμπίρ είσαι»

Στην πρόσφατη ανάρτησή της πάντως η ηθοποιός ενημέρωσε τους followers της πως ανακάλυψε το «μυστικό» για την τέλεια φωτογραφία.

«Τι νομίζετε ότι θέλει ο άνθρωπος για να βγει μια ωραία φωτογραφία; Να τον έχουν περιποιηθεί καταπληκτικοί επαγγελματίες και ένα καλό φως… Όλα τα αλλά τύπου αυτό που έχεις στην ψυχή σου γράφει στο πρόσωπο σου κτλ είναι να είχαμε να λέγαμε» έγραψε με χιούμορ η ίδια δημοσιεύοντας μια selfie της.

https://www.instagram.com/p/C2Zy3UhIT8s/

Οι followers της πάντως δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το tip της και μάλιστα όλοι τόνισαν πόσο φυσικά όμορφη είναι η ίδια εξωτερικά, επειδή όμως είναι πρώτα η ψυχή της όμορφη και αγνή κι όχι επειδή έχει κάνει επαγγελματικό μακιγιάζ ή βρήκε το σωστό φως.

Το πιο εύστοχο σχόλιο ωστόσο, το έκανε μια από τις fans της, που της έγραψε πως «Δεν μου το βγάζεις από το μυαλό βαμπίρ είσαι», λόγω του ότι η ίδια στα 52 της δείχνει σαν να μην έχει περάσει μέρα από πάνω της.

Πολλές πάντως από τις διαδικτυακές της φίλες αναρωτιούνται για τη ρουτίνα ομορφιάς της αλλά και τις διατροφικές της συνήθειες που την κάνουν να έχει μια σιλουέτα που πολλές θα ζήλευαν αλλά και να δείχνει τόσο λαμπερή πάντα.

«Δεν τρώω κρέας για ηθικούς λόγους, πρέπει να υπάρχει ένας διατροφικός πολιτισμός. Έχω να φάω 15 χρόνια κρέας, δε μου έχει λείψει καθόλου. Η διατροφή μου στηρίζεται στα φρούτα και τα λαχανικά, και το σώμα ανταποδίδει» είχε τονίσει η ίδια άλλη φορά και η αλήθεια είναι πως η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών είναι ο No1 παράγοντας - μαζί με το νερό - για μια λαμπερή, νεανική επιδερμίδα, όπως έχει η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CzGY_pooWKl/