Η Παρασκευή Κερασιώτη είναι περήφανη για την καταγωγή την και ο τσιγγάνικος χορός της το δείχνει

Τζένη Ντεμιράι
Η Παρασκευή Κερασιώτη είναι περήφανη για την καταγωγή την και ο τσιγγάνικος χορός της το δείχνει

Η Παρασκευή Κερασιώτη δείχνει μέσω των αγαπημένων της προσώπων ότι είναι περήφανη για την καταγωγή της, αλλά και τιμώντας όσα χαρακτηρίζουν τις ρίζες της.

Περήφανη για την καταγωγή της δηλώνει η Παρασκευή Κερασιώτη, η οποία όχι μόνο μιλά ανοιχτά για τις ρίζες της από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Next Top Model, αλλά δείχνει και πόσο αυτές οι ρίζες την έχουν επηρεάσει στις καλλιτεχνικές της ανησυχίες.

Πιο αναλυτικά, το νεαρό μοντέλο, το οποίο γνωρίσαμε στο GNTM 3, είναι αρκετά ενεργό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερα στο TikTok, όπου μέσω βίντεο προσπαθεί να στείλει αρκετά κοινωνικά μηνύματα σε όσους παρακολουθούν το περιεχόμενο που αναρτά.

Η Παρασκευή Κερασιώτη είναι περήφανη για την οικογένεια και την καταγωγή της

Ένα από τα θέματα που την απασχολούν είναι τα όνειρα και οι στόχοι, τους οποίους όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, θέτει σε προτεραιότητα στη ζωή της. Εκτός από τα όνειρα, που πάντα μας συμβουλεύει να τα κυνηγάμε, η Παρασκευή στρέφει την προσοχή της, όμως, και στην οικογένεια.

Έτσι, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δείξει την αδυναμία της σε όσους αγαπά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ένα βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα με τη μητέρα της, στο οποίο έγραψε «Θα είμαι για εσένα εκεί».

Η Παρασκευή, όμως, δε δείχνει μόνο μέσω των αγαπημένων της προσώπων ότι είναι περήφανη για την καταγωγή της, αλλά το κάνει και τιμώντας όσα χαρακτηρίζουν τις ρίζες της.

Ένα από αυτά τα στοιχεία είναι ο τσιγγάνικος χορός, τον οποίο η νεαρή κοπέλα χόρεψε στο τελευταίο post που έκανε στην πλατφόρμα του TikTok.

Συγκεκριμένα, η Παρασκευή, τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο χόρευε τσιφτετέλι, φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα. Στο βίντεο έγραψε «Μα δεν έχουμε τον πιο ωραίο χορό;», ενώ στην περιγραφή της ανάρτησής της τόνισε: «Περήφανη για την καταγωγή μου».

Η Παρασκευή Κερασιώτη δείχνει τις λεπτομέρειες ενός ονείρου που γίνεται πράξη και μιλά συγκινημένη

«Να έχετε πίστη, υπομονή και επιμονή»

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Παρασκευή έχει καταπιαστεί με ζητήματα που σχετίζονται με τη ζωή και τη φιλοσοφική της διάσταση. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, πολλές φορές μιλά για τα όνειρα και την αξία τους, δίνοντας θάρρος και ελπίδα σε όσους την ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σήμερα, η Παρασκευή, θέλησε, μάλιστα, να στείλει ένα ακόμα μήνυμα ζωής σε όσους την ακολουθούν και εμπνέονται από εκείνη, γράφοντας σε story της στο Instagram:

«Η ζωή είναι ένα ταξίδι με όμορφες και άσχημες στιγμές. Κανείς δεν ξέρει πότε θα φτάσουμε στον προορισμό μας. Για αυτό, λοιπόν, να το ευχαριστηθείτε αυτό το ταξίδι, να χαμογελάτε, να αγαπάτε, να αγαπάτε πολύ, να ονειρεύεστε, να μάχεστε, να πέφτετε, να σηκώνεστε, να είστε εσωτερικά όμορφοι άνθρωποι, γεμάτοι φως, να έχετε πίστη, υπομονή και επιμονή».

Screenshot-2024-01-24-161756.png

Πηγή κεντρικής εικόνας: @paraskevi_kerasioti