H Λένα Δροσάκη & ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχουν βρει τον τρόπο να είναι οικογένεια για τον Αναστάση

H Λένα Δροσάκη & ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχουν βρει τον τρόπο να είναι οικογένεια για τον Αναστάση

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχουν μιλήσει ανοιχτά για τον χωρισμό τους και έχουν αποδείξει ότι έχουν βρει τις ισορροπίες για τον μικρό Αναστάση. 

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show ήταν η Λένα Δροσάκη, η οποία, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και στις σκέψεις της γύρω από τον χωρισμό.

«Η συνήθεια είναι μεγάλο πράγμα, μερικές φορές είναι μεγαλύτερη και από την αγάπη», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως:

«το πρώτο διάστημα είναι το που πατάω και που βρίσκομαι, αλλά, προχωράς μπροστά με έναν στόχο, να είναι το παιδί όσο καλύτερα γίνεται. Ούτως ή άλλως, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι ένα ρίσκο, μία ζαριά. Πόσο μάλλον ένας γάμος. Οπότε λες, υπάρχει κοινή αντίληψη ζωής; Στην αλήθεια, στο ψέμα; Αν δεν υπάρχει, διαλύεται. Οπότε λες, καλύτερα να διαλυθεί και να ζήσει ο καθένας τη δική του ζωή με κοινό στόχο το καλό του παιδιού, τίποτα άλλο δεν υπάρχει μετά».

Το χρονικό του χωρισμού και η οικογένεια που παραμένει για τον μικρό Αναστάση

Η Λένα Δροσάκη είναι από τους ανθρώπους που δεν επιθυμούν να δίνεται έκταση στα ζητήματα που αφορούν την προσωπική τους ζωή. Ο χωρισμός της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη έγινε γνωστός στα media τον Απρίλιο του 2023, ενώ η ίδια μίλησε για το ζήτημα πρώτη φορά τον Μάιο του ίδιου έτους.

Τότε, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να μπορώ να ξεκαθαρίσω μέσα μου τι συνέβη. Προφανώς συνέβη γιατί υπήρχαν πολλοί λόγοι. Δεν μου είναι ξεκάθαρο. ακόμη. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχει συμβεί, προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε τις ισορροπίες. Ακόμη και σε έναν χωρισμό, το όλοι μαζί γιατί είμαστε οικογένεια έχει πολύ μεγάλο βάρος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους μετά από τρία χρόνια έγγαμου βίου, ενώ όπως έγινε μετέπειτα γνωστό είχαν χωρίσει τρεις μήνες πριν γίνει γνωστή η απόφασή τους στα μέσα ενημέρωσης.

Από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε δηλώσει, αναφερόμενος στον χωρισμό του τον Ιούνιο: «Το παιδί, όπως για όλους τους γονείς, είναι πάντα πάνω απ όλα, εννοείται. Και το παιδί σιγά - σιγά και εκείνο μαθαίνει, αρχίζει και καταλαβαίνει πού βρίσκονται οι γονείς του, τι κάνουν. Ο Αναστάσης είναι βέβαια πολύ μικρός ακόμα, σιγά - σιγά θα προσαρμοστεί. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε δίπλα του και θα είμαστε δίπλα του μια ζωή».

Μία τρυφερή σχέση πατέρα-γιου

Από τα λεγόμενα και των δύο, επομένως, καταλαβαίνουμε ότι το πρώην ζευγάρι έχει καταφέρει να βρει τις ισορροπίες του, θέτοντας στο επίκεντρο το παιδί που θα τους ενώνει για μία ζωή.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μάλιστα, έχει αποδείξει την αδυναμία που τρέφει στον γιο του και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, όπου αναρτώντας μία φωτογραφία τους, μας έδειξε ότι αγαπά να συμβουλεύει δημιουργικά τον μικρό Αναστάση.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησης που έκανε λίγο πριν την Πρωτοχρονιά: «-Μπαμπά θέλω γλειφιτζούρι! -Γλείψτ’ το

ργά Αναστάση μου, να σου κρατήσει μια ολόκληρη ζωή! Χρόνια πολλά από μας και καλή χρονιά! Γευτείτε αργά τη ζωή σας μέχρι το μεδούλι».

https://www.instagram.com/reel/C1hJBOoiO4_/

Δες στην παρακάτω gallery μερικές ακόμα τρυφερές στιγμές του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τον γιο του

Με ένα Instagram-story o Χατζηαγγελάκης είπε αυτό που φανταζόμασταν για το «Πρώτος από Εμάς»

Πηγή κεντρικής εικόνας: @ant1tv