Η Λένα Δροσάκη με total black look και την πιο εντυπωσιακή faux γούνα

Η Λένα Δροσάκη με total black look και την πιο εντυπωσιακή faux γούνα

Photo: NDP Photo Agency

Το τέλειο πανωφόρι για το κρύο Σαββατοκύριακο που έρχεται.

Η Λένα Δροσάκη είναι η αλήθεια ότι διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ, μακριά από τα φώτα της επικαιρότητας, προσπαθώντας να απασχολεί τα μέσα μόνο με τη δουλειά της . Αυτή την περίοδο φυσικά η ίδια πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Ο Πρώτος από Εμάς», μαζί με ένα άκρως επιτυχημένο καστ ηθοποιών, όπως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία είναι και προσωπική φίλη της Λένας.

https://www.instagram.com/p/CcBZyC5LOG8/

Έτσι, λοιπόν, η αγαπημένη ηθοποιός περνάει μια φάση εξωστρέφειας αυτή την περίοδο και απολαμβάνει εκτός από την τηλεοπτική της επιτυχία και κάποιες εξόδους με φίλους και συναδέλφους της. Ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει συχνά σε girl nights out με την Αθηνά Οικονομάκου, με τις δυο τους να επισκέπτονται θεατρικές παραστάσεις μέσα στη σεζόν αλλά και διάφορα άλλα events. Έτσι, έχουμε φέτος το χειμώνα την ευκαιρία να δούμε και τη stylish πλευρά της Λένας Δροσάκη, μίας γυναίκας με πολύ συγκεκριμένο στυλ και εντυπωσιακές ενδυματολογικές επιλογές.

10 σύνολα για να ντυθείς κομψά στο κρύο -Γιατί το στυλ «κρεμμύδι» είναι σίγουρα out!

Η Λένα Δροσάκη με faux fur πανωφόρι σε maxi γραμμή.

Η Λένα Δροσάκη έκανε άλλη μια βραδινή έξοδο με τη φίλη της Αθηνά Οικονομάκου, επιλέγοντας να απολαύσουν τη Μαρινέλα, και εμφανίστηκαν μάλιστα με matching σύνολα. Το απόλυτο girl power! Πιο συγκεκριμένα τις είδαμε με total black σύνολα με πουκάμισο, παντελόνι και ψηλοτάκουνες μπότες, ενώ και οι δύο κυρίες της υποκριτικής φόρεσαν από πάνω ένα maxi, γούνινο πανωφόρι.

0H6A6301.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε το επίκαιρο chocolate brown καφέ και μία τσάντα σε ανοιχτή καμηλό απόχρωση, ενώ η Λένα Δροσάκη έκανε τη διαφορά και απογείωσε το compare and contrast με ένα λευκό faux γούνινο παλτό με fluffy υφή.

0H6A6304.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Το συγκεκριμένο πανωφόρι είναι ιδανικό για τις κρύες μέρες που διανύουμε και αυτό γιατί αν και είναι ένα γούνινο παλτό, που φτάνει κάτω από το γόνατο, μπορεί εύκολα να συνδυαστεί και με τζιν παντελόνι, με μποτάκια ακόμη και με sneakers. Kαι αυτό το οφείλει στο απλό, μοντέρνο shape του αλλά και τη fluffy υφή του που το κάνει πιο παιχνιδιάρικο.