Παππά- Μπάρκα πόζαραν με matchy look και ένα σχόλιο ήρθε για να αποκαλύψει μια νέα φιλία στη showbiz

Τσακιρίδου Χριστίνα
Παππά- Μπάρκα πόζαραν με matchy look και ένα σχόλιο ήρθε για να αποκαλύψει μια νέα φιλία στη showbiz

Η Δανάη Παππά μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της. Το υπέροχο matchy-matchy look με την Δανάη Μπάρκα και τα σχόλια Λάζαρη-Καγιά.

Καλεσμένη της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» ήταν το πρωί της Τετάρτης (24/01) η Δανάη Παππά.

Η δημοφιλής ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του Σασμού μίλησε στη Δανάη Μπάρκα για τη ζωή και την καριέρα της, την εταιρία κεριών που έχει δημιουργήσει, το θέατρο και την σχέση με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη.

Για την απόφαση να δημιουργήσει δική της εταιρία με κεριά η Δανάη Παππά εξομολογήθηκε: «Νομίζω ότι υπήρχε κάπου μέσα μου το πάθος για τα κεριά. Λέω σε κάποια φάση, μέσα στην καραντίνα, τι είναι αυτό που ανάβω και έψαχνα τα συστατικά, τι βάζουν μέσα και λέω αυτά που ανάβω δεν είναι και τόσο καλά. Είπα γιατί να μην κάνω τα δικά μου να ξέρω τι έχουν μέσα με τα αρώματα που θέλω και είπα θα κάνω μια τέτοια εταιρία. Φέτος η σεζόν είναι γεμάτη. Ξεφεύγει το μυαλό μου όταν ασχολούμαι με τα κεριά, νέες μυρωδιές, αρώματα, χρώματα ξεφεύγω από τη ρουτίνα με τα γυρίσματα και αυτά».

To matchy-matchy denim look Μπάρκα-Παππά

Μετά το τέλος της εκπομπής Μπάρκα-Παππά πόζαραν μαζί στον φακό , χαρίζοντάς μας ένα cool στιγμιότυπο. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε on air με μακριά denim φούστα, κόκκινο τοπ και denim πουκάμισο. Το outfit ολοκλήρωσαν με τον πιο stylish τρόπο η κορδέλα μαλλιών και τα διακριτικά κοσμήματά της.

https://www.instagram.com/p/C2fcuy4i2FM/

Η Δανάη Παππά επέλεξε denim παντελόνι, γαλάζιο crop πουκάμισο και καφέ μποτάκια. Η ανάρτηση των δύο γυναικών συγκέντρωσε αρκετά αποθεωτικά σχόλια, με το σχόλιο του Λάμπρου Λάζαρη και της Βίκυς Καγιά να ξεχωρίζει.

«Μ' ένα σπάρο δυο τρυγόνια Δανάη μου!», έγραψε με χιούμορ ο επιχειρηματίας και ακολούθησε η απάντηση όλο νόημα της Δανάης Μπάρκα: «Κολλητέ μου».

Screenshot-2024-01-25-104113.png

Αξιοσημείωτο είναι πως Παππά-Λάζαρης διατηρούν στενές σχέσεις με την Κατερίνα Καινούργιου και παλαιότερα η ηθοποιός είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην παρουσιάστρια, με τον σύντροφό της να κάνει από πλευράς του μια γλυκιά εξομολόγηση.

Το διάστημα που η «Katken» διατηρούσε σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, τα δύο ζευγάρια γευμάτιζαν συχνά μαζί και απολάμβαναν ξέγνοιαστες στιγμές. Μετά τον χωρισμό Καινούργιου-Τσαγκρίδη η ηθοποιός στάθηκε στο πλευρό της φίλης της και την στήριξε έμπρακτα σε μια δύσκολη περίοδο.

Η Δανάη Μπάρκα ευχήθηκε στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη τα πιο τρυφερά λόγια και η έντονη συγκίνησή της

Για την έκθεση και την επαφή με τον κόσμο η ηθοποιός εξήγησε στη Δανάη Μπάρκα: «Με την έκθεση νομίζω ότι τα πηγαίνω καλά, θέλω και εγώ να γνωρίσω τους ανθρώπους που θέλουν να με γνωρίσουν… Αυτό είναι το πιο σημαντικό… Άμα δεν σου αρέσουν οι άνθρωποι και δεν θες την επικοινωνία και δεν θες να σε τρελαίνουν, τότε τι κάνεις σε αυτόν τον χώρο; Κάπως πάνε μαζί αυτά τα πράγματα».

Δανάη Παππά: «Το ότι ο σύντροφός μου είναι εκτός χώρου, εξισορροπεί την κατάσταση στην προσωπική μου ζωή»

Για το πόσο πολύ τη βοηθά ο σύντροφός της, Λάμπρος Λάζαρης, να βρίσκει τις ισορροπίες της η 27χρονη τόνισε: «Σίγουρα την εξισορροπεί. Οι καλλιτέχνες κάπως ξεφεύγουμε πολύ εύκολα εγκεφαλικά… γίνεται η ζωή μας η δουλειά μας… θέλει έναν μικρό διαχωρισμό. Εμένα με βοηθάει πολύ η συζήτηση για τα επαγγελματικά, για να καταλαβαίνω και την άλλη άποψη… Εγώ μπορεί να θέλω κάτι πάρα πολύ και μετά πάω να το συζητήσω και μου λέει κάτι και λέω αυτό δεν το σκέφτηκα».

https://www.instagram.com/p/Cz9OSAkiTgc/

Η 27χρονη και ο σύντροφός της είναι κυριολεκτικά αχώριστοι και πραγματοποιούν συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Μερικά από τα συστατικά στα οποία βασίζεται η η αξιοζήλευτη σχέση τους είναι η αμοιβαία κατανόηση, ο σεβασμός και η στήριξη του ενός στον άλλο σε κάθε νέο επαγγελματικό βήμα.

«Με τον Λάμπρο είμαστε μαζί πέντε χρόνια. Είμαι πολύ τυχερή. Είναι πολύ ωραίο να ξέρεις ότι ο σύντροφός σου σε στηρίζει και σε σπρώχνει να κάνεις πράγματα για σένα, να πηγαίνεις καλύτερα και να εξελίσσεσαι. Αυτό είναι το α και το ω για μένα. Κι εγώ το ίδιο θέλω για εκείνον.

Τον στηρίζω κι εγώ συνεχώς και θέλω να κάνει πράγματα για εκείνον και να εξελίσσεται. Είμαστε και οι δυο σε μια ηλικία πολύ δημιουργική. Φέτος είναι δύσκολη χρονιά γιατί έχουμε και οι δυο πολλά πράγμα που ασχολούμαστε, αλλά καθόμαστε το βράδυ και συζητάμε για να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει. Είναι πολύ ωραίο που υπάρχει η άνεση να μιλήσεις, να αναλύσεις και να βγάλεις τις σκέψεις που μπορεί να έχεις στο κεφάλι σου», είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες η Δανάη Παππά για τον αγαπημένο της.

Στο video που ακολουθεί θα δεις ολόκληρη τη συνέντευξη.

Πηγή κεντρικής: danouuz