Η Sofia Richie έδωσε μία συμβουλή για την εγκυμοσύνη που αξίζει να κρατήσεις

Τζένη Ντεμιράι
Η Sofia Richie έδωσε μία συμβουλή για την εγκυμοσύνη που αξίζει να κρατήσεις

Η Sofia Richie μίλησε στη Vogue για το ταξίδι της προς τη μητρότητα. 

Το μοντέλο και κόρη του Lionel Richie, Sofia Richie Grainge, έδωσε μία συνέντευξη στη Vogue και την Alexandra Macon, στην οποία μίλησε για λεπτομέρειες που αφορούν το ταξίδι της προς τη μητρότητα.

Η εγκυμοσύνη της στάθηκε στο επίκεντρο όλης της συζήτησης που είχε με την δημοσιογράφο, ενώ από την αρχή της συνέντευξης, η Sofia αναφέρθηκε στο πότε και πώς διαπίστωσε ότι είναι έγκυος.

https://www.instagram.com/p/C2iZE-vymSp/

Το ταξίδι προς την αποκάλυψη

«Το διαπίστωσα πολύ νωρίς» είπε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήμουν τεσσάρων εβδομάδων. Βρισκόμουν σε ένα ταξίδι στο Μιλάνο για την Εβδομάδα Μόδας και πήγαινα στο show του οίκου Prada. Έκανα ένα 24ωρο γύρισμα και ένιωσα απαίσια, αλλά δεν το σκεφτόμουν πολύ. Νόμιζα ότι ήταν jet lag».

richie.jpg

Πηγή: AP

Έπειτα, επιστρέφοντας στο Los Angeles, σχεδίαζε να πάει στη συναυλία του Ed Sheeran με τον σύζυγό της και φίλους. «Ήξερα ότι θα είναι μία διασκεδαστική βραδιά και είχα καθυστέρηση κάποιες μέρες και επειδή ήθελα να είμαι απόλυτα ασφαλής (ότι όλα θα πάνε καλά) πήρα ένα τεστ (εγκυμοσύνης)».

Όταν έκανε τα τεστ, όπως αποκάλυψε στην Macon, βγήκαν όλα θετικά. Ο σύζυγός της, Elliot Grainge, ήταν ενθουσιασμένος, ενώ και οι δύο τους έκλαψαν από συγκίνηση. «Ήταν τρελό και συγκλονιστικό και τόσο δύσκολο να μην το φωνάξω από τις ταράτσες. Αλλά γνωρίζοντας ότι ήταν τόσο νωρίς, ήμουν τόσο διστακτική - ακόμη και για να το πω φίλους μου».

Έτσι, η Sofia και ο Elliot, σε πρώτη φάση, μοιράστηκαν τα ευχάριστα νέα μόνο με τους γονείς τους.

https://www.instagram.com/p/C2iSqqos2dy/

Και ναι, είναι κορίτσι!

«Τους τελευταίους έξι μήνες έχω μάθει περισσότερα από όσα έχω μάθει όλη την υπόλοιπη ζωή μου», ανέφερε η Sofia, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δύναμη που έχει η μητρότητα, ακόμα και από την φάση της εγκυμοσύνης.

Πέρα από τα μαθήματα ζωής που της δίνει η εγκυμοσύνη, η Sofia αποκάλυψε και το φύλο του μωρού, λέγοντας ότι περιμένει κορίτσι. «Μεγαλώνει πολύ γρήγορα, οπότε (η ημερομηνία γέννησης) είναι λίγο στον αέρα», ανέφερε, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως:

«Λατρεύω τα YouTubes και τα TikToks με τις αποκαλύψεις φύλου, οπότε βάλαμε τον γυναικολόγο μας να στείλει μήνυμα στη βοηθό μου Becca [το φύλο του μωρού μας] και αγοράσαμε δύο party poppers: ένα μπλε και ένα ροζ. Άφησε έξω το ένα και αυτό με το σωστό χρώμα μέσα. Και οι δύο πιστεύαμε πραγματικά ότι ήταν αγόρι, οπότε ήταν ένα πραγματικό σοκ. Το όνειρο της ζωής μου είναι να αποκτήσω μια κόρη [όμως], και ο Elliot είναι πραγματικά ενθουσιασμένος για ένα κορίτσι. Νομίζω ότι είναι τόσο φυσικό για τα αγόρια να θέλουν αγόρια, αλλά έχει πολλές αδελφές. Ήταν πολύ γλυκό. Είναι πολύ ευαίσθητος».

https://www.instagram.com/p/Crc1CJCAJ5F/

Το στρες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης - «Έκλαιγα για τα πάντα»

Εκτός από τα ευχάριστα, όμως, η Sofia Richie Grainge αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές με τις οποίες βρέθηκε αντιμέτωπη ως τώρα, σε αυτό το ταξίδι προς τη μητρότητα.

Όπως είπε, πέρασε πραγματικά δύσκολες στιγμές για έκλαιγε για μία ολόκληρη εβδομάδα.

«Είχα μια εβδομάδα κλάματος. Έκλαιγα με το χρώμα στον τοίχο. Θα έκλαιγα για οτιδήποτε θα μπορούσες να κλάψεις. Αλλά πρέπει απλά να καθίσετε και να νιώσετε δέος και να ξέρετε ότι όλα όσα περνάτε είναι απολύτως φυσιολογικά και ότι όλα τα σκαμπανεβάσματα είναι φυσιολογικά. Με έκανε να αισθάνομαι καλύτερα γνωρίζοντας ότι και άλλοι άνθρωποι έχουν περάσει τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Αυτό ήταν παρήγορο για μένα».

Η Sofia Richie παντρεύτηκε τον Elliot Grainge και όλο το Hollywood βρέθηκε στη Γαλλία

Πηγή κεντρικής εικόνας: @sofiarichiegrainge