Ο sleek κότσος της Sofia Richie θα αναδείξει τα office looks σου

Ευαγγελία Αλπίδου

Σε περίπτωση που έχεις αργήσει το πρωί για το γραφείο, το sleek bun είναι το χτένισμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. 

Η πασίγνωστη influencer, Sofia Richie, έχει ένα από τα πιο όμορφα προφίλ στο Instagram. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό παραδίδει καθημερινά μαθήματα στιλ και ομορφιάς. Το ζεστό χρώμα της καραμέλας που έχουν τα μαλλιά της, σε συνδυασμό με την αψεγάδιαστη επιδερμίδα, κάνουν τη Sofia, να ξεχωρίζει σε κάθε της εμφάνιση. Η Sofia Richie αγαπάει τις φυσικές και γήινες αποχρώσεις τόσο στο μακιγιάζ όσο και στα ρούχα της. Σπάνια θα την δεις με έντονα smokey eye looks. Αντιθέτως, η clean βάση με τα ροδοκόκκινα ζυγωματικά, τα καλοσχηματισμένα φρύδια και τα ζουμερά ενυδατωμένα χείλη αναδεικνύουν φυσικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

60’s Big Bow: Όλα τα steps για να αντιγράψεις το χτένισμα της Άννας Πρέλεβιτς

Το χτένισμα που ταιριάζει τέλεια με τα office looks

375831641_217694671294015_8637489184333586582_n-(1).jpg

@sofiarichiegrainge

Εκτός από το natural makeup look, η Sofia, μας έμαθε το sleek κότσο! Αυτός ο sleek κότσος που είχε κάνει στον γάμο της, έγινε αμέσως viral, ενώ ήταν ένα από τα hot χτενίσματα του καλοκαιριού. Ο sleek κότσος της Sofia Richie, είναι ένα εύκολο και γρήγορο χτένισμα το οποίο μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπες από το πρωί έως το βράδυ. Σε περίπτωση που έχεις αργήσει το πρωί για το γραφείο, χωρίζεις τα μαλλιά σου στη μέση, τα πιάνεις ένα χαμηλό bun και προσθέτεις ένα λαδάκι μπροστά στις ρίζες των μαλλιών σου για να δημιουργήσεις αυτό το glossy εφέ.

https://www.instagram.com/p/CxgHPy0J11N/

Για να κλειδώσεις το αποτέλεσμα προσθέτεις λίγη λακ και... Voilà! Έχεις δημιουργήσει ένα chic χτένισμα το οποίο ταιριάζει με όλα τα office looks. Ειδικά τώρα που οι θερμοκρασίες θα αρχίσουν να πέφτουν σιγά σιγά -το ελπίζουμε- ο συνδυασμός με τα ζιβάγκο θα είναι απίστευτα hot. Για να χαρίσεις έξτρα λάμψη στο beauty look σου, επίλεξε μεγάλα vintage σκουλαρίκια τα οποία θα κάνουν την εμφάνισή σου να μοιάζει αριστοκρατική.

Bye Bye bad hair days

380937910_6120415048062916_6487676016587916365_n.jpg

@sofiarichiegrainge

Extra tip: Το sleek bun είναι το χτένισμα το οποίο θα σε κάνει να πεις αντίο στις bad hair days. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το τολμήσεις. Η Sofia Richie έχει μοιραστεί μέσα από το προφίλ της στο TikTok τα βήματα που ακολουθεί για το τέλειο Lazy Girl Bun. Σου το έχουμε προσθέσει μαζί με τα υπόλοιπα TikTok videos, για να δεις ένα-ένα τα tips που πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις τον viral κότσο της Sofia. Ρίξε μία ματιά...