Η νέα εμφάνιση του Keanu Reeves με πατερίτσες προκάλεσε έντονη ανησυχία στους θαυμαστές του

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η νέα εμφάνιση του Keanu Reeves με πατερίτσες προκάλεσε έντονη ανησυχία στους θαυμαστές του
Invision

O Keanu Reeves εθεάθη στο Los Angeles με πατερίτσες και οι fans δεν έκρυψαν την αγωνία τους. Τα σχόλια στα social media.

Παγκόσμια ανησυχία προκάλεσαν οι πρόσφατες φωτογραφίες του Keanu Reeves που τον απεικονίζουν να περπατά με πατερίτσες στα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας «Good Fortune».

Ο Keanu Reeves τραυματίστηκε στα γυρίσματα της νέας του ταινίας; Η εμφάνιση που έγινε viral

Πριν από λίγα 24ωρα ο 59χρονος σταρ της μεγάλης οθόνης εντοπίστηκε από τους παπαράτσι στο Los Angeles, κατά τη διάρκεια διαλείμματος, φορώντας μπεζ καμπαρντίνα, γκρι παντελόνι, λευκό πουκάμισο και μια πράσινη γραβάτα.

Ο Reeves εθεάθη να κάνει βόλτα με πατερίτσες και μια παγοκύστη στο γόνατο ενώ κοντά του βρισκόταν ο συμπρωταγωνιστής του, Seth Rogen ο οποίος έδειχνε απασχολημένος με το κινητό του τηλέφωνο.

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών οι θαυμαστές του ηθοποιού εξέφρασαν την ανησυχία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας μεταξύ άλλων: «Γιατί περπατάει έτσι; Είναι τραυματισμένος;», «Μήπως χτύπησε κατά τη διάρκεια μιας σκηνής δράσης;», «Είναι καλά; Τι συμβαίνει;».

Για την ώρα τόσο οι εκπρόσωποι του ηθοποιού αλλά και της παραγωγής τηρούν σιγή ιχθύος για την κατάσταση της υγείας του Reeves.

The One Where Matthew Perry διαγράφει τον Keanu Reeves και ζητάει συγγνώμη

Η ταινία ανακοινώθηκε τον Απρίλιο του 2023 με τον πρόεδρο του κινηματογραφικού ομίλου της Lionsgate, Joe Drake να δηλώνει στο Deadline: «Λατρεύουμε το σενάριο και πιστεύουμε ακράδαντα στον Aziz τόσο ως ερμηνευτή όσο και ως σκηνοθέτη. Και όταν προσθέτεις τον Seth και τον Keanu– δύο απίστευτα ταλέντα παγκόσμιας κλάσης– να πρωταγωνιστούν μαζί με τον Aziz, αυτή η ταινία έχει τη δυνατότητα να είναι μια πολύ ξεχωριστή ταινία για εμάς».

https://www.instagram.com/p/C2dtzlZxuE8/

Όπως αρκετές άλλες παραγωγές στο Hollywood έτσι και το «Good Fortune» αναγκάστηκε να πατήσει pause στα γυρίσματα τον Μάιο λόγω της απεργίας των σεναριογράφων.

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Keanu Reeves

Νωρίτερα αυτό το μήνα ο Reeves αποκάλυψε ότι συνεργάζεται με τη συγγραφέα China Miéville σε ένα μυθιστόρημα με τίτλο «The Book of Elsewhere». Ο ηθοποιός μίλησε για το νέο του επαγγελματικό βήμα στο «Good Morning America» και εκμυστηρεύτηκε ότι το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.

Πηγή κεντρικής: apimages.com