H εξομολόγηση της Πέμης Ζούνη για την κόρη της, το μάθημα ζωής και οι σπάνιες στιγμές τους

Κατερίνα Μπούσιου
H εξομολόγηση της Πέμης Ζούνη για την κόρη της, το μάθημα ζωής και οι σπάνιες στιγμές τους

«Η πιο όμορφη και έξυπνη μαμά του σύμπαντος»: Η 29χρονη κόρη της Πέμης Ζούνη έχει δείξει την αδυναμία στη μαμά της. 

Η μοναχοκόρη της τηλεοπτικής Μαργέτας στον Έρωτα Φυγά Πέμης Ζούνη, Ελεονώρα Σκέντζου, δεν έχει ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της, αλλά για τον δικό της ξεχωριστό επαγγελματικό δρόμο, εκείνη υπήρξε πάντα η έμπνευση και ο οδηγός της. Μαμά και κόρη πήραν ένα μεγάλο μάθημα ζωής, πριν από δύο χρόνια που άλλαξε την οπτική τους απέναντι στο σήμερα και το μέλλον. Οι σπάνιες φωτο τους, μας δείχνουν και την υπέροχη σχέση τους.

https://www.instagram.com/p/CJgKawolZF2/

«Η κόρη μου είναι καρπός μεγάλου έρωτα»

Η Πέμη Ζούνη είναι ένα από εκείνες και εκείνους που ονομάζουμε ως τα πιο κλασσικά πρόσωπα της ελληνικής TV, παρόλο που δεν την έχουμε δει σε πολλές παραγωγές. Υπήρξε όμως για μία 20ετία η φωνή του Mega στα διαφημιστικά του σποτ και οι λιγοστές πρωταγωνιστικές εμφανίσεις της, είναι άκρως πετυχημένες και καθοριστικές. Από την εποχή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και το «Κλείσε τα μάτια» στο παρόν με τον «Έρωτα Φυγά», είναι σα να μην άλλαξε μία μέρα, παρόλο που έχουν περάσει 21 χρόνια.

Η Πέμη Ζούνη μεταμορφώνεται στον «Έρωτα φυγά» και εξηγεί το «όχι» στο reunion με Παπακαλιάτη

Φέτος και μετά την μετακόμιση της σειράς από το Open στον ΑΝΤ1, τη βλέπουμε να συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον τηλεοπτικό της γιο, Αντώνη Καρυστινό, δίνοντάς του ένα μάθημα ζωής. Με την εξαφάνισή της (όλοι τη θεωρούν πια νεκρή) και με την παραχώρηση μέσω διαθήκης, της κληρονομιάς της στην νύφη της Αλεξάνδρα. Θα δούμε σύντομα που θα καταλήξει όλο αυτό.

Στην προσωπική της ζωή η Πέμη Ζούνη είναι μαμά μίας υπέροχης κόρης, της Ελεονώρας Σκέντζου, από τον 24χρονο γάμο της με τον παραγωγό Στάθη Σκέντζο με τον οποίο έχουν διατηρήσει μία πολύ καλή σχέση. Πριν από πέντε χρόνια οι δυο γονείς συνόδεψαν την κόρη τους συγκινημένοι, στον γάμο της που έγινε στο Ναύπλιο.

Η κόρη του πρώην ζευγαριού ζει μόνιμα πια στο Λονδίνο, μαζί με τον σύζυγό της Sergio Tziano, DJ στο επάγγελμα, ενώ η ίδια εργάζεται σε κορυφαία φαρμακευτική εταιρεία, στο ερευνητικό της τμήμα. Η Πέμη Ζούνη μίλησε πριν από λίγες μέρες στον Γιώργο Λιάγκα και στο Πρωινό για την επαγγελματική της εξειδίκευση.

«Η κόρη μου είναι καρπός μεγάλου έρωτα. Είναι 29,5 χρονών, είναι επιστήμων, έχει σπουδάσει οικονομία της υγείας, αυτό που έχει κάνει και ο Ηλίας Μόσιαλος, ζει στο Λονδίνο και δουλεύει σε μία μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία. Έρχεται συχνά στην Ελλάδα αλλά πηγαίνω και εγώ και τη βλέπω».

Η Πέμη Ζούνη μίλησε όμως και το μεγάλο μάθημα που πήραν και οι δύο γυναίκες μετά την περιπέτεια υγείας που είχε η κόρη της πριν από δύο χρόνια: «Ήταν μεγάλο μάθημα για εμένα, με έμαθε την προτεραιοποίηση. Είμαστε και λίγο χαζοί οι άνθρωποι, ξέρουμε ποια είναι τα σοβαρά και μετά τα ξεχνάμε. Και για εκείνην ήταν μεγάλο μάθημα, έγινε σοφή».

Όπως είχε αποκαλύψει η ηθοποιός και σε παλαιότερη συνέντευξή της στη Μάριον Μιχελιδάκη, η κόρη της διαγνώστηκε με μηνιγγίωμα στο κεφάλι και χρειάστηκε να χειρουργηθεί: «Η περιπέτεια της κόρης μου ήταν περίεργη. Από τις πολύ δυνατές εμπειρίες που δεν μπορείς ακριβώς να τις περιγράψεις και ούτε χρειάζεται να τις φανταστείς αν έχεις παιδί. Έγινε καταιγιστικά γρήγορα, σε χρόνο αστραπιαίο, με πολλή δύναμη από όλους και πολλή αισιοδοξία. Πέρασε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά μετά από καιρό άρχισε να βγαίνει η τρομάρα. Τότε δηλαδή που αρχίζεις να συνειδητοποιείς και να γράφει «εσωτερικά».

Μεταξύ δύο νέων κινδύνων, η Πέμη Ζούνη στον Έρωτα Φυγά απαρνιέται τον γιο της και του στήνει παγίδα

Παλαιότερα στο προφίλ της στο Instagram, η ηθοποιός είχε δημοσιεύσει και κάποιες φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της Ελεονώρας όπου διακρίνεται αυτή η υπέροχη σχέση που είχαν και έχουν μαμά και κόρη (Δες και στη photo gallery που ακολουθεί). Η κόρη της ηθοποιού είχε περιγράψει με μία αφιέρωσή της για τα γενέθλια της, το τι σημαίνει η μητέρα της για εκείνη: «Xρόνια πολλά στην πιο όμορφη, έξυπνη και εμπνευσμένη μητέρα του σύμπαντος».

korizounisxollio.jpg