Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι φανς του Έρωτα Φυγά την επιστροφή του και με μία απορία για τη Ζούνη

Κατερίνα Μπούσιου
Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι φανς του Έρωτα Φυγά την επιστροφή του και με μία απορία για τη Ζούνη

Η αντίδραση της Ντάνης Γιαννακοπούλου και των φανς στο Twitter μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 και την παρουσίαση του πρώτου τρέιλερ για τα νέα επεισόδια του Έρωτα Φυγά. 

Ο ΑΝΤ1 έκανε χθες την έκπληξη και ανακοίνωσε πως η σειρά Έρωτας Φυγάς ανήκει πλέον στο πρόγραμμά του, παρουσιάζοντας μάλιστα και το πρώτο τρέιλερ. Οι φανς στο Twitter το καταχάρηκαν, εξέφρασαν όμως και μία μεγάλη απορία που αφορά την Πέμη Ζούνη. Με 2 μεγάλες ανατροπές έρχονται τα νέα επεισόδια.

Μία ασθένεια, μία σύγκρουση και μία θριαμβευτική επιστροφή της Μαργέτας

Τα συμβόλαια μεταξύ του ΑΝΤ1 και της εταιρείας παραγωγής της σειράς Έρωτας Φυγάς, είχαν ήδη υπογραφεί εδώ και μέρες και ήταν πλέον τυπική η ανακοίνωση του καναλιού. Και αναγκαία βέβαια, γιατί από αύριο επανέρχεται στην κανονική ροή μετά τα Χριστούγεννα, το πρόγραμμά του. Η σειρά όπως ανακοινώθηκε θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.00. Στη θέση του Μετά τη Φωτιά, το οποίο την Πρωτοχρονιά αιφνιδίως, σταμάτησε.

metatifotia.jpg

Κάποιοι φανς βέβαια έκαναν τον συνειρμό, αλλά δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στην ελληνική τηλεοπτική μας πραγματικότητα.

Το στοίχημα είναι μεγάλο. Η ζώνη είναι ανταγωνιστική και ξαφνικά ο Έρωτας Φυγάς, θα παίζει απέναντι στον Σασμό στον Alpha, στη Γη της ελιάς στο Μega, ενώ ο ΣΚΑΙ την Πέμπτη έχει το διπλό επεισόδιο των Πανθέων και την Παρασκευή θεατρικές παραστάσεις. Την Πέμπτη για κάποιες εβδομάδες ακόμη, δεν θα έχουμε επεισόδιο του MasterChef το οποίο κάνει πρεμιέρα αύριο το βράδυ στο Star. Το κανάλι προφανώς θα επιλέξει τη λύση για προβολή ταινίας.

Το πρώτο τρέιλερ ήταν κατατοπιστικό και νοσταλγικό.

https://www.instagram.com/reel/C2Fv9M_N9dF/

Οι φανς ενθουσιάστηκαν και το έδειξαν με τα σχόλιά τους στο Twitter. Ο Έρωτας Φυγάς έγινε ξανά trend. Είχαν όμως και μία ανησυχία για την τύχη της Πέμης Ζούνη με τη σκηνή που ξαφνικά αρρωσταίνει.

Η αλήθεια είναι πως ο Στέφανος και η Μαργέτα βρίσκονται ακόμη σε επικίνδυνη κατάσταση, μέχρι να ανακαλύψουν τον εχθρό τους. Η αδιαθεσία της θα είναι παροδική, μέχρι να πάρει την απόφαση να επιστρέψει προς έκπληξη όλων στο Κιάρι.

Μεγάλες αλλαγές έχουμε ωστόσο στο μέτωπο του Ιάσονα, της Αλεξάνδρας και του Μάρκου. Οι δύο τελευταίοι πλέον με την άδεια του πρώτου, ζουν πλέον στο δικό τους σπίτι κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα. Η Αλεξάνδρα ωστόσο θα επισκέπτεται συχνά τον Ιάσονα, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει την περιουσία του, αλλά δεν τα καταφέρνει. Εκεί θα προκύψει και η επιστροφή της μητέρας του, την οποία όλοι θεωρούν όπως και ο ίδιος νεκρή. Θα αργήσουμε ωστόσο χρονικά να το δούμε αυτό.

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου, η τηλεοπτική μας Αλεξάνδρα, ούτε και εκείνη μπόρεσε να κρατήσει τη χαρά της για την επιστροφή της σειράς και ένα repost το τρέιλερ. Με τη Ναταλία Γερμανού να της σχολιάζει όπως και οι φανς με μία καρδιά αγάπης.

https://www.instagram.com/reel/C2FxeVtr5-d/

Όλοι οι ηθοποιοί έκαναν παρόμοια ανάρτηση, ενώ η Μαρία Κωνσταντάκη είπε το αυτονόητο: «Αυτό που όλοι περιμέναμε».

konstantaki.jpg