Μεταξύ δύο νέων κινδύνων, η Πέμη Ζούνη στον Έρωτα Φυγά απαρνιέται τον γιο της και του στήνει παγίδα

Κατερίνα Μπούσιου
Μεταξύ δύο νέων κινδύνων, η Πέμη Ζούνη στον Έρωτα Φυγά απαρνιέται τον γιο της και του στήνει παγίδα

Όλα ξεκινούν από μία κληρονομιά. Η τηλεθέαση του Έρωτα Φυγά στο τηλεοπτικό του comeback και η ανατρεπτική συνέχεια. 

Περισσότερο το παρασκήνιο του Έρωτα Φυγά, παρά το προσκήνιο θα μας απασχολήσει στα νέα επεισόδια. Η Πέμη Ζούνη ως Μαργέτα έχει ένα ειδικό σχέδιο συμμόρφωσης του Ιάσονα αλλά δεν έχει υπολογίσει τους δύο μεγάλους νέους κινδύνους που απειλούν τη ζωή της.

Τα πάντα μπερδεύονται με την κληρονομιά της Μαργέτας

Χθες το βράδυ, ο Έρωτας Φυγάς έκανε μία δεύτερη πρεμιέρα μέσα σε 4 μήνες, αφού άλλαξε κανάλι προβολής. Ποτέ ξανά δεν έχουμε ζήσει στα ελληνικά τηλεοπτικά χρονικά παρόμοια μετακόμιση. Βγήκε σε καλό το νέο τηλεοπτικό σπίτι της σειράς βάσει της τηλεθέασης; Τα νούμερα έδειξαν στο δυναμικό κοινό τη σειρά να κινείται μεταξύ του 12,7% και να κλείνει χαμηλά γύρω στο 9% ενώ στο γενικό κοινό διατήρησε διψήφια νούμερα με μικρότερο το 11% και μεγαλύτερο το 15%.

Μέτρια απόδοση, λίγο αναμενόμενη όμως. Γενικότερα αυτή η εβδομάδα της επανεκκίνησης των προγραμμάτων έχουμε «χαμηλές» πτήσεις. Από την άλλη πλευρά ο Έρωτας Φυγάς μπήκε κατευθείαν στα βαθιά. Ούτε στο Open προβαλλόταν αυτή την ώρα και ξαφνικά απέκτησε δύο ισχυρούς αντιπάλους, τον Σασμό και τη Γη της ελιάς, που έχουν σταθερό κοινό.

Ο Έρωτας Φυγάς έκανε πρεμιέρα με σχόλια λατρείας, μία δολοφονία & την ευχή της Ναταλίας Γερμανού

Ωστόσο ο ΑΝΤ1 έχει κάνει μία πολύ ωραία διαφημιστική καμπάνια και στηρίζει απόλυτα το νέο του απόκτημα. Και με τις εξελίξεις που έρχονται στην πλοκή ευελπιστεί ότι θα υπάρξει άνοδος.

Ο Κίμων Φραγκάκης είναι το new entry της σειράς και ο νέος κίνδυνος για τη Μαργέτα. Εμφανίζεται ως κριτικός τέχνης για τους πίνακες που εκείνη θέλει να πουλήσει αλλά τα κίνητρά του είναι ποικίλα. Αρχικά θα προσπαθήσει να τη γοητεύσει και δευτερευόντως να την εκμεταλλευτεί. Ο δεύτερος κίνδυνος παραμένει ο Κοντογιάννης αλλά και οι αόρατοι εχθροί που την έχουν παρακολουθήσει στην Κηφισιά.

Αλλά η Πέμη Ζούνη για έναν άλλο λόγο θα γίνει το πρόσωπο των ημερών. Η διαθήκη της δημοσιοποιείται και γνωστοποιείται στον Ιάσονα και την Αλεξάνδρα. Τη δεύτερη την αφορά πολύ περισσότερο από όσο νομίζει. Γιατί αφήνει όλη της την περιουσία σε εκείνη και τον γιο της. Εμβρόντητος θα μείνει ο Αντώνης Καρυστινός με την παγίδα που του έστησε η τηλεοπτική του μητέρα.

Γιατί περί παγίδας πρόκειται προς συμμόρφωσή του. Μπορεί να λέει τη φράση «Αν είναι να χαθεί το Κιάρι να χαθεί», αλλά δεν την πιστεύει. Γιατί σε δεύτερο χρόνο και σε αρκετά επεισόδια από σήμερα, όταν επιστρέψει στο Κιάρι, θα έρθει μεν με διάθεση τιμωρίας, αλλά και με διάθεση να σωθεί η περιουσία. Άλλωστε έχει φροντίσει να κρατήσει την προσωπική της περιουσία άθικτη.

Το θέμα είναι το τι θα κάνει η Αλεξάνδρα. Θα δώσει αυτά τα χρήματα στον πρώην σύζυγό της για να τον σώσει;