Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου «επέστρεψε» στο χρώμα μαλλιών που είχε στον Αστυνόμο Μπέκα με μια διαφορά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου «επέστρεψε» στο χρώμα μαλλιών που είχε στον Αστυνόμο Μπέκα με μια διαφορά
https://www.instagram.com/penelopeanastasopoulou/

Η εμφάνιση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα ήταν ανατρεπτική από την κορυφή ως τα νύχια.

H Πηνελόπη Αναστασοπούλου πέρα από ταλαντούχα ηθοποιός και τραγουδίστρια - αφού είναι η frontwoman του συγκροτήματος Mama Sings Fire - είναι και μια γυναίκα που δεν φοβάται να πειραματιστεί με την εικόνα της, ούτε όσον αφορά τα looks που επιλέγει για τις εμφανίσεις της, ούτε και όσον αφορά τα μαλλιά της, τα οποία μάλιστα αλλάζει και πολύ συχνά. Από μακριά σε κοντά και από καστανά σε ροζ, κόκκινα και ξανθά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι πάντα το ίδιο εντυπωσιακή.

Eπιστροφή στο ζεστό καστανό

Σήμερα στην πρωινή εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε και πάλι μια πολύ ανατρεπτική εμφάνιση. Όπως θα δεις και από τη φωτογραφία που έβγαλαν οι δυο τους στο τέλος της εκπομπής, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου επέλεξε να φορέσει μια midi ροζ τούλινη φούστα με ένα γκρι T-shirt - με στάμπα γνωστού συγκροτήματος - μαύρη δερμάτινη ζώνη και ασημένιες μεταλλικές μπότες με χοντρό τακούνι.

https://www.instagram.com/p/C2md051oGDu/

Το look της ωστόσο η ίδια ολοκλήρωσε με ένα επίσης απρόσμενο χτένισμα από τον κομμωτή της, Νικόλα Βιλλιώτη, ο οποίος πέρα από τον περίτεχνο κότσο που της έκανε, της έκανε τα μαλλιά καστανά σοκολατί και μάλιστα είδαμε πως από εκεί που η ίδια είχε υιοθετήσει ένα κοντό καρέ με την έλευση της νέας χρονιάς, πλέον επέστρεψε στα μακριά μαλλιά, προφανώς με τη χρήση πρόσθετων μαλλιών. Όπως θα δεις βέβαια, από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια στα social media της, μπορεί να έκανε καστανά τα μαλλιά της, ωστόσο με ένα twist αφού άφησε ξανθές τις μπροστινές της τούφες.

Αν και δεν γνωρίζουμε κατά πόσο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θα κρατήσει το συγκεκριμένο hair look ή αν το έκανε για τις ανάγκες της εκπομπής που ήταν καλεσμένη, το σίγουρο είναι πως και πάλι το υποστηρίζει άψογα και δείχνει το ίδιο εντυπωσιακή, όπως με τα καρέ ξανθά μαλλιά.

Πάντως, με τόσο καστανά μαλλιά είχαμε να δούμε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου από την εποχή που πρωταγωνιστούσε στις Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα το 2006, μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Αυτός ήταν και ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος.