Η Μαίρη Συνατσάκη έδειξε την «γκαρνταρόμπα» της Ολίβιας και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είπε το πιο σωστό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαίρη Συνατσάκη έδειξε την «γκαρνταρόμπα» της Ολίβιας και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είπε το πιο σωστό

Όσο κι αν μια μαμά έχει στο μυαλό της πώς θέλει να ντύνει το παιδί της, εκείνο έχει τη δική του προσωπικότητα. Στην περίπτωση της Μαίρης Συνατσάκη, η Ολίβια είναι μια προσωπικότητα με «πολύ χρώμα».

Τον τελευταίο χρόνο η ζωή της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή είναι πολύ διαφορετική, αφού έχουν στην αγκαλιά τους την κόρη τους την Ολίβια. Πολλές είναι οι φορές που η Μαίρη Συνατσάκη έχοντας δημιουργήσει μια μικρή «κοινότητα» με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media της, μοιράζεται σκέψεις και στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με την ενός έτους Ολίβια.

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τις δυσκολίες της μητρότητας και κάθε νέα μαμά μπορεί να ταυτιστεί

https://www.instagram.com/p/C1j_B5vLvid/

Η χρωματιστή «ντουλάπα» της Ολίβιας και το πιο εύστοχο σχόλιο

Κάπως έτσι, στη νέα της ανάρτηση η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε κι άλλες φωτογραφίες της μικρής Ολίβιας, για να δείξει μερικά από τα outfits της. Όπως ανέφερε η ίδια στη λεζάντα της είχε άλλα «πλάνα» όσον αφορά τα ρουχαλάκια που θα φορούσε η Ολίβια, ωστόσο κάθε παιδί είναι μοναδικό και με τη δική του προσωπικότητα κι αυτό δεν κρύβεται.

«Εγώ που σκεφτόμουν ότι θα ήταν πολύ σικάτο να ντύνω με εκρού και μονόχρωμα το παιδί μου… εν τω μεταξύ η γκαρνταρόμπα της Ολίβιας 🌈» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών η Μαίρη Συνατσάκη.

Πολλοί από τους followers της Μαίρης Συνατσάκη σχολίασαν τις πολύχρωμες επιλογές της Ολίβιας, δίνοντας τα «εύσημά» τους στην μικρούλα. Μάλιστα, πολλά από τα outfits της έγιναν ανάρπαστα γι' αυτό και δεν έλειψαν οι ερωτήσεις για το αν βγαίνουν κάποια από τα φορμάκια της σε XL.

To πιο εύστοχο σχόλιο ωστόσο, το έκανε μια άλλη μανούλα η Ελιάνα Χρυσικοπούλου που βρίσκεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τα μεσημέρια. Η ίδια έχοντας δύο κόρες, μεγαλύτερες από την Ολίβια, αφού πηγαίνουν στις τάξεις του Δημοτικού προετοίμασε την Μαίρη Συνατσάκη πως μεγαλώνοντας ακόμα η Ολίβια θα έχει ακόμα πιο ισχυρή άποψη στο τι θα θέλει να φοράει, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα ντυθεί πριγκίπισσα, όπως κάνουν πολλά μικρά κοριτσάκια.

420348711_3737002999953898_394972155299193688_n.jpg