Μαίρη Συνατσάκη-Fipster αναζητούν νέο συνεργάτη στο Youtube και ο ενθουσιασμός τους δεν κρύβεται

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μαίρη Συνατσάκη-Fipster αναζητούν νέο συνεργάτη στο Youtube και ο ενθουσιασμός τους δεν κρύβεται

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Φίλιππος Ιωάννου επιφύλασσαν μια έκπληξη στους θαυμαστές τους. Η αναζήτηση νέου συνεργάτη και η αγαπημένη ασχολία της 39χρονης. 

Στους δημοφιλέστερους εγχώριους Youtubers συγκαταλέγεται τα τελευταία χρόνια ο Fipster (Φίλιππος Ιωάννου), κολλητός φίλος της Μαίρης Συνατσάκη.

Oι δυο τους έχουν μια αξιοζήλευτη-ακομπλεξάριστη σχέση και έχουν δημιουργήσει μια πολύ ωραία παρέα μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι αναρτήσεις της αγαπημένης παρέας στα social media αποδεικνύει πως το χιούμορ είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που τους ενώνει. Ο γνωστός Youtuber επισκέπτεται συχνά το σπίτι της 39χρονης και περνά χρόνο με την μικρή Ολίβια, η οποία είναι το νεότερο μέλος της παρέας.

Μαίρη Συνατσάκη και Fipster επιφύλασσαν μια έκπληξη στους θαυμαστές τους

Πριν από μερικές ώρες ο Φίλιππος Ιωάννου δημοσίευσε στο Instagram μια selfie φωτογραφία του όπου έγραψε: «@mairiboo μήπως σήμερα το βράδυ να πούμε αυτό το κάτι που θέλουμε το ουάου;»

Screenshot-2024-01-24-114330.png

Οι δύο φίλοι ανακοίνωσαν πως αναζητούν νέο συνεργάτη για το κανάλι τους στο Youtube, ο οποίος θα επιλεγεί μέσω οντισιόν. Ο «Fipster» δεν έκρυψε τη χαρά του για αυτό το νέο βήμα γράφοντας χαρακτηριστικά: «Εσάς αφορά, δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα, είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι, θέλω να το πω τώρα».

Η αποκάλυψη δεν άργησε να γίνει με την Μαίρη Συνατσάκη να γράφει λίγες ώρες αργότερα:«Σκέφτεσαι να ασχοληθείς με το Youtube αλλά βαριέσαι; Φοβάσαι; Δεν ξέρεις πώς να το κάνεις; Η τελοσπάντων το έχεις κάνει αλλά δεν είσαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα; Είμαστε εμείς εδώ για εσένα να σου παρέχουμε χώρο, εξοπλισμό, ιδέες, μοντάζ, συνεργάτες, χορηγίες και άλλα πολλά! To NEXT TOP YOUTUBER είναι η νέα στήλη του Raw House όπου οι υποψήφιοι youtubers θα μάθουν και θα δοκιμαστούν σε διάφορα challenges με στόχο να βρεθεί το επόμενο μέλος του Raw House. Συμπλήρωσε τη φόρμα και μπορεί σε λίγο καιρό να έχεις τη δική σου εκπομπή στο κανάλι του Raw House στο Youtube!».

Η 39χρονη έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της ενός έτους κόρης της και πολλά βράδια αναγκάζεται να παραμένει στο σπίτι λόγω του άστατου ωραρίου ύπνου της μικρής.

Screenshot-2024-01-24-114341.png

Εδώ και λίγους μήνες η influencer έχει ανακαλύψει νέο χόμπι και δεν μπορεί να κρύψει την ικανοποίηση που νιώθει κάθε φορά που ολοκληρώνει τη συναρμολόγηση ενός επίπλου.

1706099182253-922484784-fipster9.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: fipsterr