Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τις δυσκολίες της μητρότητας και κάθε νέα μαμά μπορεί να ταυτιστεί

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τις δυσκολίες της μητρότητας και κάθε νέα μαμά μπορεί να ταυτιστεί

Η Μαίρη Συνατσάκη δεν διστάζει να πει όλα όσα την προβληματίζουν σε καθημερινή βάση. Η μητρότητα, η εποχή που δούλευε στην τηλεόραση και οι ωραιότερες φωτογραφίες της μικρής Ολίβιας.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Zoe Pre στο Youtube ήταν πριν λίγα 24ωρα η Μαίρη Συνατσάκη η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μητρότητα, την πορεία της στην τηλεόραση και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννα.

Η παρουσιάστρια-influencer έγινε μαμά για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2022 και έκτοτε απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή με τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή και την κόρη τους, Ολίβια.

Μαίρη Συνατσάκη: Οι δυσκολίες μετά τη γέννηση της κόρης της

Η 39χρονη μίλησε για πρώτη φορά για την έντονη μοναξιά που ένιωσε τους πρώτους μήνες με το μωρό αλλά και για άλλες δύσκολες στιγμές της καθημερινότητας.

https://www.instagram.com/reel/C2esEtlsHzu/

«Ανακαλύπτω τη μητρότητα, δεν έχω manual. Αυτό που έχω παρατηρήσει στη μητρότητα είναι πόσο ανειλικρινείς έχουν υπάρξει παλαιότερες γενιές μαμάδων που νομίζω ότι φοβήθηκαν να πουν κάποιες αλήθειες σε σχέση με την μητρότητα. Είναι μια πίστα δύσκολη, ένα πράγμα που κρύβεται και δεν μιλούν πολλοί για αυτό, είναι η μοναξιά της μητρότητας, η οποία είναι η πιο περίεργη μοναξιά του κόσμου», είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

https://www.instagram.com/p/C1PR-f6MYSf/

Μαίρη Συνατσάκη-Fipster αναζητούν νέο συνεργάτη στο Youtube και ο ενθουσιασμός τους δεν κρύβεται

Και πρόσθεσε: «Τους πρώτους μήνες με το παιδί είσαι συνέχεια με ένα πλάσμα, ενώ οι γύρω συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους. Εκείνη τη στιγμή νιώθεις πολύ μόνος σου λείπει πολύ η παρουσία άλλων ενηλίκων. Εκείνη την περίοδο και ο Ίαν είχε μεγάλο όγκο δουλειάς. Στον καθένα πιστεύω ότι είναι διαφορετικό. Μένουμε στην ευλογία και στο πόσο ωραίο πράγμα είναι να γίνεις μητέρα, η μοναξιά που βιώνεις όμως είναι πολύ ζόρικο πράγμα. Ένα πράγμα που με δυσκόλεψε από τότε που έγινα μητέρα ήταν το θέμα της δουλειάς. Μπορεί να είμαι ο εργοδότης στις δουλειές μου, αλλά σκεφτόμουν ποιος θα τις τρέχει όταν θα λείπω, πόσο καιρό θα μπορώ να λείψω και όλα αυτά».

https://www.instagram.com/reel/C0e1Tierc7p/

Λίγο αργότερα η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρθηκε στην εποχή που δούλευε στην τηλεόραση και εξομολογήθηκε: «Είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει. Βλέπεις τους ανθρώπους της τηλεόρασης που προσπαθούν να κρατήσουν ένα άλλο όριο ευτυχώς. Δεν λέγονται τα ίδια πράγματα που λέγονταν πριν από 5 χρόνια στην τηλεόραση. Εγώ στην τηλεόραση υπήρξα εκείνη τη δεκαετία των 20-30. Ως επί το πλείστον ήμουν ένα νεαρό κορίτσι που ήθελε να ικανοποιήσει τον εκάστοτε εργοδότη που μου είχε δώσει μία θέση. Με αφορούσε να κρατήσω τις οδηγίες που μου είχαν δοθεί. Κανένας δεν ήταν με ένα μαστίγιο στην πλάτη, απλά υπήρχαν συγκεκριμένες συντεταγμένες. Νομίζω ότι παρεξηγήθηκε ο λόγος μου ότι η τηλεόραση δεν είναι αυθόρμητη. Εγώ μιλώ για ένα τότε. Είχα καλούς αρχισυντάκτες, που έδιναν βέβαια γραμμή στο γραφείο. Δεν ήταν στο αυτό μου να μου λένε μίλα».

Στο video που ακολουθεί μπορείς να δεις ολόκληρη τη συνέντευξη.

Το νέο post και η καλύτερη φωτογραφία της μικρής Ολίβιας

Πριν από λίγες ημέρες η 39χρονη έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram όπου μοιράστηκε φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της. Στο καρουζέλ φωτογραφιών πρωταγωνιστεί η γάτας της «Mairiboo» αλλά και η μικρή Ολίβια, που απολαμβάνει να παίζει με την τετράποδη φίλη της.

https://www.instagram.com/p/C2SokXZLUgj/

«Μια ιστορία αγάπης και εγκατάλειψης σε 9 κλικ • το τελευταίο είναι η καλύτερη φωτογραφία της Ολίβιας μέχρι σήμερα», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: mairiboo