Οι νέες photos της Ρούλας Ρέβη αποδεικνύουν πως ο Μιχαήλ Άγγελος είναι το mini me του Τότσικα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι νέες photos της Ρούλας Ρέβη αποδεικνύουν πως ο Μιχαήλ Άγγελος είναι το mini me του Τότσικα

Η Ρούλα Ρέβη αποκάλυψε το νέο χόμπι των παιδιών της και μοιράστηκε νέες φωτογραφίες με τα δίδυμα Τότσικα. Η ομοιότητα του 9χρονου Μιχαήλ Άγγελου με τον μπαμπά του και τα σχόλια.

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας βρίσκονται σταθερά στη λίστα των πιο αγαπημένων και αυθόρμητων ζευγαριών της εγχώριας showbiz.

Η γνωστή φωτογράφος και ο ηθοποιός μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας και επισφράγισαν τον έρωτά τους στις 27 Ιουνίου 2014. Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα γιορτάσουν δέκα χρόνια γάμου και αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις τους στα social media, παραμένουν full in love και δεμένοι, ακριβώς όπως στις αρχές της σχέσης τους.

Στο post της Ρούλας Ρέβη η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη έκανε μια έξυπνη διαπίστωση για τα παιδιά τους

Οι νέες φωτογραφίες των διδύμων Τότσικα και η ομοιότητα με τον μπαμπά τους

Ρέβη-Τότσικας έχουν ενεργή παρουσία στα social media και οι λογαριασμοί τους στο Instagram περιέχουν υπέροχα οικογενειακά στιγμιότυπα και αυθόρμητες εικόνες. Τα δίδυμα Τότσικα (Μιχαήλ Άγγελος και Ειρήνη Χρυσή) ήρθαν στη ζωή πριν από εννέα χρόνια και ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους.

Πριν από μερικές ώρες η 50χρονη και τα παιδιά της απόλαυσαν τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας και συνάντησαν τον γνωστό comic artist-illustrator, Tomek Giovanis όπου συμμετείχαν σε εργαστήριο κόμικς.

https://www.instagram.com/p/C2pZaBtIf2u/

Τα δίδυμα παιδιά του ζευγαριού μοιάζουν τρομερά στους γονείς τους με την μικρή Ειρήνη να είναι το mini me της Ρούλας Ρέβη. Ο 9χρονος Μιχαήλ όσο μεγαλώνει τόσο πιο πολύ θυμίζει τον Αποστόλη Τότσικα σε νεότερη ηλικία.

https://www.instagram.com/p/C17Of7coBxq/

Αδιάσειστη απόδειξη αποτελεί η παρακάτω φωτογραφία την οποία δημοσίευσε πριν λίγες ώρες η Ρούλα Ρέβη στο Instagram.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», η γνωστή φωτογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα, τονίζοντας:«Ο Αποστόλης όταν τον κάνεις παρέα γίνεσαι καλός άνθρωπος, έχω αλλάξει μετά τον Αποστόλη. Κάποια πράγματα που έκανα τα έκοψα εξαιτίας του Αποστόλη, όπως είναι ο θυμός και οι ψυχικές μεταπτώσεις μου. Ο Αποστόλης είναι πολύ λογικό άτομο και πολύ καθησυχαστικός».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της οικογένειας Ρέβη-Τότσικα.

Πηγή κεντρικής: roula.revi