Ρέβη και Τότσικας κάνουν την πιο τρυφερή ευχή για τις γιορτές με νέα πλάνα από το σπίτι τους

Τζένη Ντεμιράι
Ρέβη και Τότσικας κάνουν την πιο τρυφερή ευχή για τις γιορτές με νέα πλάνα από το σπίτι τους

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας περνάνε τα πρώτα τους Χριστούγεννα στο νέο σπίτι, στο οποίο μετακόμισαν τον προηγούμενο μήνα.

Με ένα μήνυμα για τα παιδιά του κόσμου ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» η Ρούλα Ρέβη στους ακολούθους της, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Ευχόμαστε να είναι όλα τα παιδιά σε μια ζεστή και ασφαλή αγκαλιά με ειρήνη και πολλούς αγγέλους γύρω τους. Χρόνια πολλά», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από μία οικογενειακή φωτογραφία που έβγαλε μαζί με τον Αποστόλη Τότσικα και τα δύο παιδιά τους.

totsikas-revi.jpg

Το ζευγάρι περνάει τα πρώτα του Χριστούγεννα στο νέο σπίτι, στο οποίο μετακόμισαν τον προηγούμενο μήνα. Το δέντρο τους, που είναι διακοσμημένο με κόκκινες και πράσινες μπάλες, συνδυάζεται τέλεια με το κόκκινο χαλί που λατρεύει η Ρούλα Ρέβη και βρίσκεται στο σαλόνι τους.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, η Ρούλα Ρέβη είχε κάνει μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας να κάνει τον απολογισμό της χρονιάς, από το μπαλκόνι του σπιτιού.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Να μην σας πω τι έχω περάσει εδώ και μια εβδομάδα, όχι δεν θα πω, σκεπτόμουνα πως ποτέ δεν έκανα απολογισμούς καμία χρονιά από τότε που ήμουν μικρή όμως φέτος το 2023 πριν την εκπνοή του με έκανε 50 ετών! Εγώ τώρα αυτό θα το πληρώσω που σας το λέω, η μάνα μου δεν μπορεί να το ακούει και μου απαγορεύει να το λέω εγώ όμως ποτέ δεν άκουγα τη μάνα μου, σας το λέω με υπογραφή αυτό, οπότε αυτό είναι θετικό , συνεχίζω αυτό το 16 χρόνο κορίτσι που της έλεγα σε όλα όχι όλη μέρα κάθε μέρα! Να λέτε όχι και εσείς στη μάνα σας και ας με βρίζουν τώρα όσες θα το διαβάσουν!

Μου φαίνεται αδιανόητο πως πέρασε ο καιρός αλλά και μου φαίνεται πως η ανθρώπινη ύπαρξη σε σχέση με την ηλικία μπαίνει σε άγχος όταν μεγαλώνει γιατί μετράει αλλιώς η κάθε μέρα , που περιμένεις να τη ζήσεις , λες καλά τώρα θα ζήσω θα γίνει χαμός , να προλάβω να ζήσω ωραία και κάνεις σχέδια και αυτά συνέχεια βρίσκουν εμπόδια γιατί είσαι μεγάλος και κανείς δεν φροντίζει για εσένα όπως όταν ήσουν παιδί, οπότε λέω τώρα άστο Ρουλάκι πάμε μέρα με τη μέρα Γιατί η ζωή είναι αστεία και απρόβλεπτη ! Εύχομαι να κάνετε και εσείς κάποιες συζητήσεις με τον εαυτό σας ενημερώστε με τι είναι αυτές για να μην Νοιώθω μόνη ! Καλές γιορτές ! ΥΓΕΙΑ! Αφήστε μια καρδιά».

https://www.instagram.com/p/C1PNqanI88T/

Οι αναρτήσεις από το νέο σπίτι Ρέβη - Τότσικα

Σε αυτό το διάστημα του ενός μήνα που η Ρούλα Ρέβη βρίσκεται στο νέο σπίτι, μας έχει ήδη δείξει αρκετές φορές πλάνα από διάφορους χώρους που προδίδουν την διαχρονικότητα της αισθητικής που έχει επιλέξει.

Η Ρούλα, έχοντας στα «μαστορέματα» τη βοήθεια του Αποστόλη Τότσικα, έχει διακοσμήσει τους τοίχους με πίνακες και αφίσες, δίνοντας μία πιο μοντέρνα πινελιά, αλλά στη βάση τους τα χρώματα και τα έπιπλα του σπιτιού φαίνεται να ακολουθούν σταθερά ένα μοτίβο διαχρονικής κομψότητας.

https://www.instagram.com/p/C04Z4TfoFbz/

Εκτός από αφίσες και πίνακες το ζευγάρι αγαπά και τις φωτογραφίες στους χώρους του σπιτιού και για αυτόν τον λόγο οι αναμνήσεις βρίσκονται σε κάδρα και όχι μέσα σε κάποιο συρτάρι.

https://www.instagram.com/p/C0oACvbICnc/

Επιπλέον, αγαπούν την μουσική, και για αυτόν τον λόγο έχουν ένα λευκό πιάνο, το οποίο πέρα από διακοσμητική πινελιά, είναι και μία υπέροχη ασχολία για την 8χρονη κόρη τους, Ειρήνη-Χρυσή.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @roula.revi