Στο post του Νίκου Κουρή από τον γάμο του η Ρούλα Ρέβη θαύμασε την επιμονή στην αγάπη της Τοπαλίδου

Στο post του Νίκου Κουρή από τον γάμο του η Ρούλα Ρέβη θαύμασε την επιμονή στην αγάπη της Τοπαλίδου
7421831

Η ανάρτηση του Κουρή από τον γάμο του έλαβε αρκετά σχόλια από φίλους, γνωστούς και fans, οι οποίοι θέλησαν να ευχηθούν στο ζευγάρι να είναι πάντα μαζί και ευτυχισμένοι.

Με αφορή μία ανάρτηση του Νίκου Κούρη στο Instagram, η Ρούλα Ρέβη μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την αγάπη που υπάρχει ανάμεσα σε εκείνον και την Έλενα Τοπαλίδου, λέγοντας ότι θαυμάζει την επιμονή τους στην αγάπη.

Ο Κουρής πιο εξωστρεφής από ποτέ

Ο Νίκος Κουρής φαίνεται να έχει αφήσει πίσω του την εποχή εσωστρέφειας και να επιδιώκει να μοιραστεί την ευτυχία που αισθάνεται στο πλευρό της συζύγου του, Έλενας Τοπαλίδου και του γιου τους, Πέτρου.

Μία απόδειξη της αλλαγής στην προσωπικότητά του είναι η ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram. Ο ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία από τον γάμο του, που πραγματοποιήθηκε μετά από 18 χρόνια σχέσης, στις 12 Δεκεμβρίου 2023 και μοιράστηκε κάποιες σκέψεις του για το μυστήριο.

Συγκεκριμένα, έγραψε στην περιγραφή του post του: «Είναι αυτή η μέρα που κάτι συμβαίνει σ´ αυτό που ήξερες για τον εαυτό σου ή αυτό που περίμενες να είσαι για τον εαυτό σου και όλα είναι πάνω από σένα. Ασύλληπτα για σένα τον ίδιο. Χωρίς πρόσημο χωρίς τίποτα γνωστό να ανατρέξεις για να ασφαλιστείς. Αυτό είναι από μόνο του ένα χαρμόσυνο μυστήριο. Και τα μυστήρια γίνονται γαμήλια. Δηλαδή μία φορά. Μονάκριβα».

https://www.instagram.com/reel/C1F7lhuIa6i/

Στο παρελθόν, ο ηθοποιός έχει αναφερθεί και πάλι στη σημασία που έχει αποκτήσει ο γάμος τόσο για τον ίδιο όσο και για τη σύντροφο της ζωής του.

Συγκεκριμένα, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, ο Νίκος Κουρής αποφάσισε να παντρευτεί όταν συνειδητοποίησε το πραγματικό νόημα του γαμήλιου δεσμού και όχι όταν η ζωή ή η κοινωνία ορίζει πως είναι η κατάλληλη στιγμή.

Η Ρούλα Ρέβη θαύμασε την επιμονή στην αγάπη που δείχνουν Κουρής και Τοπαλίδου

Η ανάρτηση του Κουρή έλαβε αρκετά σχόλια από φίλους, γνωστούς και fans, οι οποίοι θέλησαν να ευχηθούν στο ζευγάρι να είναι πάντα μαζί και ευτυχισμένοι.

Το πιο όμορφο σχόλιο, όμως, έκανε η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη. Η σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα έγραψε κάτω από την ανάρτηση του Νίκου Κουρή: «Να ζήσετε ενωμένοι και ευτυχισμένοι! Ποσό μεγάλη απόδειξη τα χρόνια που είστε μαζί , ποσό όμορφο να αγαπάς και να θες τον έναν, τι ωραία επιμονή στην αγάπη».

revi-kouris.png

«Ο Νίκος είναι ένας υπέροχος πατέρας»

Η Έλενα Τοπαλίδου έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά το γάμο στο περιοδικό GLOW και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κοινή ζωή με τον Νίκο Κουρή, την πορεία της στον χορό και το θέατρο αλλά και στον μονάκριβο γιο της.

https://www.instagram.com/p/C04SO-2or9i/

Μιλώντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην Μαρία Αραμπατζίδου για τους άντρες της ζωής της η 48χρονη ανέφερε: «Ο Πέτρος είναι συγκλονιστικός άνθρωπος, ο οποίος γεννήθηκε για να μου δείξει πόσο όμορφα μπορεί να γίνονται τα πράγματα. Δε μου έχει επιτρέψει ποτέ να αναρωτηθώ αν δεν έχω κάνει κάτι καλά. Είναι τόσο δυνατός, ανεξάρτητος, ήρεμος, ελεύθερος, δημιουργικός. Καταρχάς, να πω ότι τον Πέτρο πιστεύω ότι δεν τον γνωρίζω. Ούτε ότι εγώ τον φτιάχνω. Ο Νίκος είναι ένας υπέροχος πατέρας, εγώ είμαι αυτή που είμαι, αλλά πλέον το παιδί μας πλάθει τον χαρακτήρα του μόνο του με αυτά που του έχουμε δώσει. Και πάντα μας εκπλήσσει».

Πηγή κεντρικής εικόνας: NDP