Mετά τον χωρισμό από τον Tom Brady η Gisele Bündchen βρήκε παρηγοριά στις αδερφές της

Mετά τον χωρισμό από τον Tom Brady η Gisele Bündchen βρήκε παρηγοριά στις αδερφές της
Invision

H Gisele «δεν ξέρει τι θα έκανε χωρίς τις αδερφές της» αφού έχει να διαχειριστεί μια εξαιρετική δυσάρεστη συνθήκη.

Μια μεταβατική περίοδο της ζωής της βιώνει η Gisele Bündchen, μετά τον χωρισμό από τον σύζυγό της και άσσο του ΝFL, Tom Brady. Το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους αφού δεν κατάφερε να διαχειριστεί την μεγάλη κρίση στον γάμο τους. To διάσημο μοντέλο φέρεται να προετοιμάζεται για δικαστική μάχη και σύμφωνα με το Page Six, προσέλαβε τον γνωστό δικηγόρο Tom Sasser ο οποίος ειδικεύεται σε διαζύγια.

Πηγή από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού ανέφερε: «Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ άσχημα ανάμεσα στον Tom και τη Gisele εξαιτίας των δικηγόρων. Ετοιμάζονται για μάχη. Δεν μάχονται για τα παιδιά, θέλουν και οι δύο κοινή επιμέλεια. Αλλά θα τους πάρει χρόνο για να χωρίσουν τον τεράστιο πλούτο και την περιουσία τους σε όλο τον κόσμο.

Η Gisele δέχεται στήριξη από τις αδερφές της

Πηγή από το στενό περιβάλλον του μοντέλο ανέφερε στο HollywoodLife ότι η Βραζιλιάνα καλλονή «περνάει πολλά αυτή τη στιγμή» και τα χειρίζεται όλα εξαιρετικά καλά χάρη στη βοήθεια των αδερφών της και ιδιαίτερα της δίδυμης αδερφής της, Patricia.

«Η Gisele ξοδεύει πολύ χρόνο για να συνδεθεί με την οικογένεια, να ασκείται, να διαλογίζεται και να διασκεδάζει με τα παιδιά της. Είναι απίστευτα δεμένη με τις αδερφές της, ιδιαίτερα με τη δίδυμη αδερφή της, στην οποία μπόρεσε να μιλήσει για όλα αυτά. Νιώθει ένα ιδιαίτερο δέσιμο και επικοινωνούν πολλές φορές την ημέρα. Όχι μόνο επειδή είναι η μάνατζέρ της, αλλά και ως αδερφές».

Η Gisele δεν εγκατέλειψε τυχαία τον σύζυγό της και είχε μιλήσει για τις εκρήξεις θυμού ανάμεσά τους

Την ίδια ώρα ο Tom Brady μίλησε στο Let’s Go! SiriusXM για το διαζύγιο και τόνισε: «Υπάρχουν πράγματα που περνάω στα 40 μου και έτσι είναι η ζωή. Μαθαίνεις να μεγαλώνεις και μαθαίνεις να αντιμετωπίζεις τη ζωή. Και αυτό προσπαθούμε όλοι να κάνουμε. Προσπαθούμε να το κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο».

Η μάχη για την κοινή περιουσία

Ο Tom Brady και η Gisele Bündchen έχουν ήδη προσλάβει δικηγόρους που θα δώσουν μάχη για το μοίρασμα της περιουσίας τους η οποία είναι κυριολεκτικά αμύθητη. Μπορεί ο 45χρονος να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του NFL όμως προς έκπληξη όλων η Gisele είναι εκείνη με την μεγαλύτερη περιουσία.

Η 42χρονη υπήρξε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο όλων των εποχών μέχρι το 2015 με την περιουσία της να ανέρχεται στα 400.000 εκατομμύρια δολάρια ενώ του Brady υπολογίζεται στα 300 εκατομμύρια δολάρια.

Η κρίση στον γάμο του ζευγαριού

Ο άσσος του ποδοσφαίρου και το μοντέλο έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τα 2 τους παιδιά (ο 14χρονος Benjamin και η 9χρονη Vivian) να αποτελούν προτεραιότητά τους. Ο Brady έχει ακόμα έναν γιο τον 15χρονο jack, καρπό του έρωτα με την πρώην σύζυγό του, Bridget Moynahan.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και 13 χρόνια και μέχρι πριν λίγο καιρό έδειχνε πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Η κρίση στη σχέση τους επιδεινώθηκε όταν ο Brady αποφάσισε να επιστρέψει στο άθλημα, ύστερα από την ανακοίνωσή του ότι αποσύρεται. Τo 42χρονο super model που ετοιμάζεται να κάνει μεγάλο comeback στη μόδα, ένιωσε πως για ακόμη μία φορά παραμερίζει τα όνειρά της για να φροντίσει τα παιδιά τους. Όπως η ίδια είχε δηλώσει σε φίλους, θα ήθελε ο σύζυγός της να είναι περισσότερο παρών.

«Ξέρω πόσο ενθουσιασμένος είσαι για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σου. Δεν υπάρχει τίποτε που να μην μπορείς να καταφέρεις. Ήμουν πάντα εκεί για εσένα, το ξέρεις αυτό και είμαι τόσο ενθουσιασμένη για όσα έρθουν. Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο ευγνώμων είμαι σε όσους μας υποστήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, τον σύζυγό μου και την οικογένειά μου», είχε γράψει η Gisele μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του Brady.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στη Βρετανική Vogue η Gisele ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι οι σχέσεις διατηρούνται εύκολα. Δεν είναι ποτέ το παραμύθι που θέλουν οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι είναι. Χρειάζεται δουλειά για να είσαι πραγματικά σε ισορροπία με κάποιον, ειδικά αφού κάνεις παιδιά».

Ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας με τον Tom Brady

Μιλώντας για τον γάμο της με τον θρύλο του NFL, Tom Brady η Gisele τόνισε πως «χρειάστηκε πολλή δουλειά», για να παραμείνουν ευτυχισμένοι. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει 2 παιδιά και θεωρείται ένα από τα πιο λαμπερά και ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz.

https://www.instagram.com/p/CadT8dSlxLJ

«Δεν πιστεύω ότι οι σχέσεις απλώς συμβαίνουν. Δεν είναι αλήθεια το παραμύθι που θέλουν να πιστεύουν οι άνθρωποι. Χρειάζεται δουλειά για να είσαι πραγματικά συγχρονισμένος με τον άλλο, ειδικά όταν έχεις κάνει παιδιά. Ο Τοm εστιάζει κυρίως στην καριέρα του, ενώ εγώ στα παιδιά. Κι είμαι πολύ ευγνώμων που με αφήνει να παίρνω τα ηνία, όταν πρόκειται για την οικογένειά μας. Ο Τοm εμπιστεύεται τις αποφάσεις μου», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο για τον σύζυγό της.

«Δεν είναι το άτομο που βουτάει βαθιά σε κάτι ή ερευνά τη ζωή. Εγώ πάλι, είμαι έτσι. Αλλά με τον καιρό, βρήκαμε τις ισορροπίες μας», συμπλήρωσε για τον άντρα της ζωής της.

Πηγή κεντρικής: apimages.com