Η Δήμητρα Βαμβακούση ετοιμάζει την προίκα του μωρού και ο Ντάνος έχει σχέδιο για τη γέννα

Η Δήμητρα Βαμβακούση ετοιμάζει την προίκα του μωρού και ο Ντάνος έχει σχέδιο για τη γέννα

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι stand by με ελικόπτερο ή αεροπλάνο», δήλωσε η Δήμητρα Βαμβακούση λίγο πριν την γέννα.

Στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία περιμένει από μέρα σε μέρα να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Με stories της στο Instagram το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι ανυπομονεί να γεννήσει για να μπορέσει σιγά σιγά να επανέλθει στις αθλητικές δραστηριότητες που της λείπουν όλο αυτό το διάστημα της εγκυμοσύνης.

Η Δήμητρα έκανε δύο stories καθώς βρισκόταν σε περίπατο. Στο πρώτο από αυτά ανέφερε ότι σκέφτεται πότε θα επιστρέψει στο γήπεδο για να τρέξει, ενώ στο δεύτερο έδειξε να ανυπομονεί πως και πως να πάρει το μωρό την μεγάλη απόφαση και να γεννηθεί.

Συγκεκριμένα, η νεαρή γυμνάστρια είπε:

«Έχω έρθει για περπάτημα γιατί πρέπει και μόλις έχει αρχίσει να χιονίζει. Είμαι μόνη μου σε ένα γήπεδο, το οποίο μου έχει λείψει. Θυμάμαι κάτι παλιές προπονήσεις που πήγαινα, μετά από δουλειά, αργά το βράδυ, χωρίς φώτα, μέσα σε γήπεδο και σκέφτομαι πότε θα επιστρέψω, όχι για να περπατήσω αλλά για να τρέξω, για να νιώσω όλη αυτή τη μαγεία της άθλησης».

Ενώ στο επόμενο story ανέφερε: «Δεν το βλέπω να κατεβαίνει το μωρό γιατί και χθες που βγήκα έβρεχε και τώρα είμαι στα δέκα λεπτά που περπατάω και πάλι βρέχει. Τι θα κάνω;».

Screenshot-2024-01-29-152751.png

Εκτός από το περπάτημα, λίγο πριν υποδεχτεί την μικρή, η Δήμητρα ετοιμάζει και τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον ερχομό της. Το παιδικό δωμάτιο, φυσικά, την περιμένει ήδη πανέτοιμο, αλλά η Δήμητρα ακούγοντας συμβουλές γνωστών και φίλων άρχισε ήδη να εμπλουτίζει την γκαρνταρόμπα της, αγοράζοντας κάποια φορμάκια την τελευταία στιγμή.

Για αυτή την αγορά της, βέβαια, θέλησε να μας ενημερώσει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όπου ανάρτησε ένα βίντεο από το κατάστημα με βρεφικά είδη, γράφοντας:

«Το δωμάτιο του μωρού είναι πανέτοιμο, όμως, μου είπαν ότι χρειάζομαι περισσότερα φορμάκια/κορμάκια (δεν ξέρω ακόμα τη διαφορά). Ήρθα να πάρω και είπα να σας δείξω και μωρουδιακά δωμάτια».

Ο Ντάνος ευχήθηκε στην Δήμητρά του για τα γενέθλιά της αλλά το πιο εύστοχο σχόλιο το έκανε νωρίτερα

Τα τελευταία ψώνια της Δήμητρας Βαμβακούση πριν από τη γέννηση του πρώτου της παιδιού

Για τον καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, η Δήμητρα διάλεξε ένα ροζ και ένα μπλε φορμάκι, τα οποία μας έδειξε στο βίντεο και μπορείς να δεις και στο παρακάτω screenshot.

Screenshot-2024-01-29-090603.png

Η χαρά της είναι ολοφάνερη σε αυτή την ανάρτηση, ενώ τον ενθουσιασμό της για τον ερχομό του μωρού παραδέχτηκε και στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Τσολάκη και την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», το περασμένο Σάββατο, 26 Ιανουαρίου.

Τότε, η Δήμητρα είχε πει μεταξύ άλλων: «Έχουμε επικεντρωθεί σε αυτό (στον ερχομό του μωρού) και προσμένουμε με πολλή χαρά».

Η Δήμητρα Βαμβακούση, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης συνέντευξης, μίλησε για τις σκέψεις και τα συναισθήματα που κυριάρχησαν την περίοδο πριν και μετά την απώλεια της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ουρανίας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Ένιωθα ότι ήμουν κομμάτι μίας ταινίας. Κάποιες φορές δεν προλάβαινα να βιώσω τα πράγματα στον χρόνο και με τον τρόπο με τον οποίο συνέβαιναν γιατί ερχότανε κάτι και μετά ερχόταν το άλλο απανωτά».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Κυρίως εκείνος με στήριξε, όσο κι αν ακούγεται περίεργο γιατί εκείνος έχανε τη μαμά του. Από τη μία ήταν ανακούφιση γιατί ταλαιπωριότανε πάρα πολύ. Από την άλλη, αυτή η ανάμειξη των συναισθημάτων ήταν σα να σου σκάει το κεφάλι, το μυαλό».

Ο Αγγελόπουλος περιμένει με ελικόπτερο

Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο ανέφερε ακόμα πως:

Ο Αγγελόπουλος, λόγω των γυρισμάτων για την σειρά «Η γη της Ελιάς», ταξιδεύει συνεχώς από και προς την Κύπρο, επομένως, όταν έρθει η στιγμή να γεννήσει η Δήμητρα Βαμβακούση είναι πολύ πιθανό να μη βρίσκεται στην Ελλάδα. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, λοιπόν, έχει φροντίσει να «επιστρατεύσει» αεροπλάνο και ελικόπτερο, ώστε να μπορέσει να βρεθεί στο πλευρό της γυναίκας του, τη σπουδαία στιγμή της γέννησης, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ενώ για τα χαρακτηριστικά που θέλει να έχει το μωρό δεν παρέλειψε να πει ότι θέλει οπωσδήποτε να έχει πάρει τα μάτια του Γιώργου.

«Πρέπει να έχει τα μάτια του, αν δεν έχει τα μάτια του, αναγκαστικά θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσουμε. Δεν ξέρω γιατί είπε να έχει τα δικά μου, είπα “δεν μπορείς να βρεις κάτι άλλο; Αυτό θες; Αυτό το θέλω εγώ».

Πηγή κεντρικής εικόνας: @dimitravmk