Η Δήμητρα Βαμβακούση είναι αχώριστη με τον Ντάνο! Το απρόσμενο σχόλιο στη Φουρέιρα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δήμητρα Βαμβακούση είναι αχώριστη με τον Ντάνο! Το απρόσμενο σχόλιο στη Φουρέιρα

H Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε νέες φωτογραφίες με τους fans της και η Δήμητρα Βαμβακούση της έκανε το πιο γλυκό σχόλιο. 

Αντίστροφα μετρούν η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος οι οποίοι σε λίγες εβδομάδες θα κρατήσουν αγκαλιά το πρώτο τους παιδί.

H εγκυμονούσα πρώην παίκτρια του Survivor ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της και οι δυο τους είναι κυριολεκτικά αχώριστοι, πραγματοποιώντας συχνά κοινές εμφανίσεις.

Βαμβακούση και Αγγελόπουλος ετοιμάζονται να γίνουν γονείς και είναι αχώριστοι

Πριν λίγα 24ωρα το ζευγάρι βρέθηκε στα παρασκήνια του εορταστικού «Σπίτι με το MEGA» όπου ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν καλεσμένος με αφορμή τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Aγγελόπουλος και Βαμβακούση εμφανίστηκαν με total black look και στο διάλειμμα του γυρίσματος πόζαραν μαζί με τον τραγουδιστή Γιώργο Βελισσάρη και την σύζυγό του, Δήμητρα Κυριακοπούλου.

Η ατάκα της Αριστέας για την τριάδα του Fame Story έγινε viral: Το δείπνο του Δημήτρη με τη Φουρέιρα

H νέα φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα προκάλεσε το σχόλιο της Δήμητρας Βαμβακούση

Κάθε λόγο για να απολαμβάνει τις φετινές γιορτές έχει η Ελένη Φουρέιρα αφού φέτος βρίσκεται στο πλευρό της ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία και ο 10 μηνών γιο τους.

Η pop star έχει επιστρέψει δυναμικά στα επαγγελματικά της καθήκοντα και συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας, στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου.

Πρόσφατα η Ελένη Φουρέιρα πραγματοποίησε μια ιδιαίτερη και θηλυκή εμφάνιση στο πλατό του «Fame Story» και μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο Instagram το αντίστοιχο καρουζέλ φωτογραφιών με το συγκεκριμένο look.

https://www.instagram.com/p/C0w8VDGLCH3/

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας συγκέντρωσε χιλιάδες likes και κολακευτικά σχόλια από φίλους, fans και συναδέλφους. Ανάμεσα στα σχόλια που ξεχώρισαν ήταν αυτό της Δήμητρας Βαμβακούση η οποία έγραψε «ΘΕΑ» και πρόσθεσε ένα emoji σε σχήμα φωτιάς.

Screenshot-2023-12-14-085933.png

Ο Μποτία junior είναι ένας μικρός χορευτής

Τον τελευταίο χρόνο η ζωή της Ελένη Φουρέιρα άλλαξε ολοκληρωτικά μετά τον ερχομό του γιου της και η ίδια έχει γίνει πλέον πιο εξωστρεφής στα social media. Δεν είναι λίγες οι φορές που η 36χρονη ποζάρει με τον Μποτία junior ή δημοσιεύει τα νέα κατορθώματα του μικρούλη μέσα στο σπίτι.

Screenshot-2023-12-14-101929.png

Πριν λίγες ώρες η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους followers της στο Ιnstagram ένα καινούριο video στο οποίο βλέπουμε τον 10μηνών γιο της να χορεύει φορώντας χριστουγεννιάτικο outfit.

H Eλένη Φουρέιρα δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της για το mini χορό του γιου της και τον καμαρώνει πίσω από την κάμερα, χαρίζοντάς μας το πιο τρυφερό στιγμιότυπο.

Πηγή κεντρικής: foureira