Η γεμάτη νόημα ευχή της Δήμητρας Βαμβακούση στον Ντάνο και τα 2 ονόματα του μωρού τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η γεμάτη νόημα ευχή της Δήμητρας Βαμβακούση στον Ντάνο και τα 2 ονόματα του μωρού τους

Μία ημέρα μετά την πρεμιέρα του 7ου κύκλου του Survivor o Ντάνος γιορτάζει τα 42α γενέθλια του έχοντας συνειδητοποιήσει ένα πράγμα μετά την απώλεια της μητέρας του για τη ζωή του.

Μπορεί να ξεκίνησε ο 7ος κύκλος του Survivor ανήμερα τ' Αϊ-Γιαννιού, όμως σήμερα 8 Ιανουαρίου έχει γενέθλια ο πρώτος νικητής του δημοφιλούς ριάλιτι - απ' όταν επανήλθε στους δέκτες μας μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΪ το 2017 - ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή όπως τον γνωρίσαμε και αγαπήσαμε τον Ντάνο.

Ο ίδιος έχοντας αφήσει πίσω του τους στίβους μάχης και λίγο πριν αποκτήσει το πρώτο του παιδί με τη σύζυγό του Δήμητρα Βαμβακούση, έκλεισε τα 42 και πρώτα δέχθηκε τις πιο τρυφερές ευχές για τα γενέθλιά του από τη Δήμητρά του. Εκείνη δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του από το Survivor έγραψε: «Χρόνια πολλά στον έναν! Χρόνια πολλά άντρα μου!» κάνοντας κι ένα μικρό σχόλιο με αυτόν τον τρόπο για το ριάλιτι και τους παίκτες που βλέπουμε να συμμετέχουν και 2 και 3 και 4 φορές για να διεκδικήσουν τον τίτλο και το έπαθλο, υπονοώντας με γλυκό τρόπο πως ουσιαστικά ό,τι και να γίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο νικητής που πάντα θα ξεχωρίζει. Άλλωστε, όπως έχει πει και ο ίδιος στο Survivor το 2017 δεν ήταν κανείς υποψιασμένος και όλα είχαν μια άλλη «αθωότητα».

Μην ξεχνάς επίσης πως και η Δήμητρα Βαμβακούση είχε συμμετάσχει στον 3o κύκλο του Survivor, καταλαμβάνοντας μάλιστα τη δεύτερη θέση. Επομένως, η ίδια μπορεί να έχει ολοκληρωμένη άποψη για το συγκεκριμένο ριάλιτι, εφόσον συμμετείχε σε αυτό.

Snapinsta.app_417721805_18409811536060433_6967768929952135071_n_1152.jpg

Το όνομα του παιδιού τους και η συνειδητοποίηση μετά την απώλεια της μαμάς του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλώντας στην κάμερα της Φαίης Σκορδά έκανε μια αποκάλυψη για το όνομα που θα πάρει το μωρό τους με την Δήμητρα Βαμβακούση - το οποίο θα έρθει στη ζωή σε περίπου 1 μήνα - λέγοντας πως θα έχει δύο ονόματα, ένα που τους αρέσει κι ένα που έχει ιδιαίτερη σημασία γι' αυτούς.

Παράλληλα, ο ίδιος μιλώντας το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στο Χαμογέλα και Πάλι! της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε για την απώλεια της μητέρας του και όλα όσα συνειδητοποίησε για τη ζωή.

«Έχουμε μπερδευτεί λίγο στη ζωή οι άνθρωποι και κυρίως προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω εγώ αυτό το πράγμα, γιατί τον εαυτό μου πρώτα μπορώ να αλλάξω πρώτα απ' όλα και μετά τους ανθρώπους της οικογένείας μου. Ζητάμε πάρα πολλά. Όταν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να σηκωθεί, άρα εμείς που μπορούμε να το κάνουμε είμαστε ευλογημένοι. Τώρα εντάξει...όλοι προσπαθούμε για τη δουλειά μας, να βγάλουμε λεφτά...ναι οκ. Χρειαζόμαστε πολύ λιγότερα και καλό είναι όλοι μας να το καταλάβουμε αυτό. Δεν προσπαθώ ούτε διδακτικός να ακουστώ ούτε τίποτα. Σου λέω το δικό μου βίωμα. Δεν χρειαζόμαστε τόσα πολλά που ψάχνουμε να βρούμε κάθε μέρα. Ας κοιτάξουμε λίγο να μη "χαθούμε" μεταξύ μας, με τους ανθρώπους μας, στο ανθρώπινο επίπεδο και στην ανθρώπινη σχέση και να κάνουμε και κάποια πράγματα για εμάς, να ζήσουμε και να μην χάσουμε κι άλλο την ουσία, γιατί η ουσία είναι οι άνθρωποι. Γιατί όταν φεύγουν, καλή ώρα όπως η μάνα μου, μετά δεν μπορείς να κάνεις κάτι, όσα λεφτά και να 'χεις, όσα σπίτια και να 'χεις. Και να ζήσουμε τις στιγμές γιατί κανείς δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο πόσο θα ζήσει.

Θα ξαναπήγαινε Survivor;

Στην ίδια συνέντευξη πάντως και καθώς ήταν και ο Κωνσταντίνος Βασάλος εκεί, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν κάθετος όσον αφορά το θέμα της παρουσίασης του Survivor, αφού δεν τον ενδιαφέρει το συγκεκριμένο project από τη στιγμή που έχει αλλάξει μέσα στα χρόνια «ταυτότητα» δίνοντας περισσότερη έμφαση στο κομμάτι του ριάλιτι.

Από την άλλη μια άλλη εκπομπή αντίστοιχης θεματολογίας ίσως τον ενδιέφερε ως προς την παρουσίαση, ωστόσο όπως ανέφερε «δεν είναι εύκολο να μεταπηδάς σε επαγγέλματα και πόσο μάλλον στην παρουσίαση», ιδιαίτερα όταν έχει «σκύψει με όλη του τη δύναμη» σε ένα επάγγελμα (σ.σ την υποκριτική) που κι αυτό ήταν κάτι πρωτόγνωρο γι' αυτόν.