Η Ελένη Πετρουλάκη τιμά τις κρητικές ρίζες της με μία μαντινάδα γεμάτη νόημα

Τζένη Ντεμιράι
Η Ελένη Πετρουλάκη τιμά τις κρητικές ρίζες της με μία μαντινάδα γεμάτη νόημα

Η Ελένη Πετρουλάκη έδωσε μία ιδέα για γυμναστική στην κουζίνα, με την οποία θα συνδυάσεις ενδυνάμωση και μαγειρική.

Τον αγαπημένο της τόπο, την Κρήτη, τίμησε με μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο TikTok η γνωστή γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη, η οποία είπε τη μαντινάδα της και μαζί με αυτή και μερικά τρυφερά λόγια για τους Κρητικούς.

Στο βίντεο που ανέβασε ακούγεται ένα κρητικό τραγούδι, οι στίχοι του οποίου αναφέρουν:

Η Πετρουλάκη στέκεται μπροστά από την κάμερα και λέει τους στίχους φανερά ενθουσιασμένη, ενώ κάτω από το βίντεο γράφει: «Για να πάμε και λίγο Κρητικά .. Αγαπάμε το νησί τι να κάνουμε! Η καρδιά χτυπάει και η ψυχή το λέει! Αφιερωμένο σε όλους τους Κρητικούς ΤΙΚΤALKERS».

Φυσικά, κάτω από την ανάρτησή της πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να δείξουν την υποστήριξή τους, με κάποιους από αυτούς να γράφουν «Λεβέντισσα Κρητικιά», «Γεια σου Ελενάρα», «Μπράβο Ελένη Ντερμπεντέρισσα».

Το χωριό της Ελένης Πετρουλάκη και στενοί δεσμοί με την Κρήτη

Η Ελένη Πετρουλάκη κατάγεται από τις Λιθίνες Λασιθίου, έναν τόπο που αγαπά να επισκέπτεται, αφού εκεί χαλαρώνει από την πολύβουη καθημερινότητα της Αθήνας.

Παλαιότερα, μάλιστα, έχει δείξει και εικόνες από το χωριό της, όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια και κάθε φορά που το επισκέπτεται της ξυπνούν όμορφες αναμνήσεις.

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι από τους ανθρώπους που αγαπούν να επισκέπτονται το χωριό που μεγάλωσαν και αρκετές φορές μας έχει δείξει εικόνες από τις Λιθίνες, αναρτώντας τες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το 2022, μάλιστα, είχε αναρτήσει μερικές εικόνες και βίντεο από το πατρικό της.

Ενώ το 2017 είχε δείξει την πανέμορφη θέα από την Παναγία των Λιθινών.«Στην Κρήτη στο χωριό Λιθινες υπάρχει ο αρχαίος ναός της Παναγίας!!! Η εικόνα της Παναγίας είναι θαυματουργή...Μεγαλη η χάρη της», είχε γράψει τότε χαρακτηριστικά.

petroulaki-(6).jpg

Η ιδέα της Πετρουλάκη για γυμναστική στην κουζίνα

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτό δε συμβαίνει μόνο όταν αποφασίζει να πάει διακοπές, αλλά αποτελεί μία συνήθεια που συνοδεύει την καθημερινότητά της.

Έτσι, σε καθημερινή βάση αναρτά περιεχόμενο το οποίο συνήθως θέτει στο επίκεντρο την ιδιότητά της ως γυμνάστρια. Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου ανέβασε ένα story στο οποίο φαινόταν να παίρνει τον ρόλο ενός μίξερ και να χτυπά με ένα σύρμα τη ζύμη για ένα γλυκό.

«Και κάνουμε και γυμναστική, ενδυνάμωση για το χέρι», ακούγεται μάλιστα να λέει, ενθαρρύνοντας έμμεσα όλες μας να ακολουθήσουμε τα βήματά της.

Ελένη Πετρουλάκη:Η πρώτη της φωτογραφία για το 2024 ήταν δικαιωματικά αυτή με τις καλλονές κόρες της