Ελένη Πετρουλάκη:Η πρώτη της φωτογραφία για το 2024 ήταν δικαιωματικά αυτή με τις καλλονές κόρες της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ελένη Πετρουλάκη:Η πρώτη της φωτογραφία για το 2024 ήταν δικαιωματικά αυτή με τις καλλονές κόρες της

«Τυχερός ο Ίβιτς με τόσες κουκλάρες σπίτι του» έγραψαν στην ανάρτηση που έκανε η Ελένη Πετρουλάκη με τις τέσσερις κόρες της από την αλλαγή του χρόνου.

Η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ilia Ivic είναι από τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, αφού τώρα που μπήκε το 2024 θα συμπληρώσουν μαζί 23 χρόνια κοινής πορείας. Την ευτυχία τους βέβαια, έχουν ολοκληρώσει όλα αυτά τα χρόνια οι 4 κόρες που έχουν αποκτήσει, η 18χρονη Άννα Μαρία, οι 16χρονες δίδυμες Δωροθέα και Μίλα και η 13χρονη Ηλιάνα.

https://www.instagram.com/p/CaxRy3JrgOX/

«Πόσο μεγάλωσαν...»

Γι' αυτό και η γνωστή γυμνάστρια θέλησε η πρώτη της ανάρτηση στα social media για τη νέα χρονιά να είναι μια φωτογραφία με την οικογένειά της, μιας και είναι το πιο σημαντικό πράγμα γι' αυτήν. Δημοσίευσε λοιπόν, στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία της με τις 4 κόρες της - μιας και ο Ilia Ivic όπως έγραψε η ίδια δεν είναι ιδιαίτερα fan των φωτογραφιών.

«Happy New Year 2024!
Με μια οικογενειακή φωτογραφία θέλω να ξεκινήσω τα ποστ για την νέα χρονιά και να σας ευχηθώ (λείπει ο μπαμπάς αλλά έτσι και αλλιώς σπάνια θέλει να βγάζει φώτο, οπότε σέβομαι την επιλογή του)!!! Αυτός είναι ο κόσμος μου λοιπόν ,ο δικός μου κόσμος που δίνω την ψυχή μου κάθε μέρα και θα συνεχίσω για όλα τα χρόνια που έρχονται. Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά με άπεραντη υγεία, ψυχική και σωματική και να δίνουμε σε όσους αγαπάμε και σε όσους μας έχουν ανάγκη!!! Να έχουμε δύναμη και πάθος να μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε όλα και να βγαίνουμε νικητές!!!
Να προχωράμε μπροστά και να γινόμαστε καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα!
2024, νέα χρονιά λοιπόν, νέο ξεκίνημα, νέες ελπίδες, αναζωογονημένα όνειρα και πολλές πολλές αγκαλιές, τόσο δυνατές σαν εκείνες που σου κόβουν την ανάσα!!!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Πετρουλάκη.

https://www.instagram.com/p/C1mYn-To9vo/

Όπως πρόσεξαν και οι πιο πολλοί followers της η Άννα Μαρία, η Δωροθέα, η Μίλα και η Ηλιάνα έχουν γίνει ολόκληρες δεσποινίδες, ενώ η μία είναι πιο όμορφη από την άλλη.

Όσον αφορά τα γιορτινά looks τόσο της Ελένης Πετρουλάκη όσο και των κοριτσιών της, όπως θα είδες κι από την ανάρτησή της τα φορέματα ήταν όπως αποδείχθηκε μονόδρομος γι' αυτές.

Η γυμνάστρια επέλεξε ένα maxi μαύρο φόρεμα με κοντά μανίκια, η 18χρονη Άννα Μαρία ακολούθησε τον «δρόμο» της μαμάς της, επίσης, επιλέγοντας μαύρο φόρεμα με ιδιαίτερα κοψίματα κοντά στο μπούστο, οι δίδυμες Δωροθέα και Μίλα επέλεξαν maxi φορέματα με χρώμα - φόυξια και γαλάζιο αντίστοιχα - ενώ η μικρότερη κόρη της οικογένειας, η Ηλιάνα επέλεξε mini χρυσό φόρεμα για να υποδεχθεί το 2024.

Η συγκινητική αποφοίτηση της Άννας - Μαρίας

Τον περασμένο Ιούλιο πάντως η Ελένη Πετρουλάκη καμάρωσε την μεγάλη της κόρη, την Άννα Μαρία, στην επιτυχημένη αποφοίτησή της από το σχολείο, η οποία μάλιστα χαρακτηρίστηκε και από την αθλητική υποτροφία που κατάφερε να λάβει σε πανεπιστήμιο της Αμερικής.

«Πέτυχες τους στόχους σου μέχρι τώρα και μπορεί να μην ήταν εύκολο αλλά τα κατάφερες! Πέρασες και περάσαμε μαζί δυσκολίες ,εμπόδια ,κούραση ,αγώνας μεγάλος αλλα όπως είχες γράψει και στο γράμμα στην πρώτη δημοτικού η επιθυμία σου γίνεται πραγματικότητα με την αθλητική υποτροφία που τόσο ήθελες και όλα παίρνουν τον δρόμο τους! Απόλαυσε την διαδρομή, αφέσου και κυνήγησε το όνειρό σου! Θα φύγεις μακρυά εκεί στην Αμερική αλλα κάνω την καρδιά μου «πέτρα» για να πραγματοποιήσεις ΕΣΥ τα όνειρά σου είχε γράψει συγκινημένη η γυμνάστρια για την 18χρονη κόρη της.

https://www.instagram.com/p/Cuobzb7LhV1/