Η Ελένη Πετρουλάκη ευχήθηκε στην κόρη της με μια φωτογραφία από το αγαπημένο της μέρος, το γήπεδο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ελένη Πετρουλάκη ευχήθηκε στην κόρη της με μια φωτογραφία από το αγαπημένο της μέρος, το γήπεδο

Η Μίλα - Μιχαέλα, η κόρη της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς έχει πάρει το ταλέντο του μπαμπά της στο ποδόσφαιρο και γι' αυτό η γυμνάστρια της ευχήθηκε για την γιορτή της με μια φωτογραφία από το γήπεδο.

Η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς είναι μαζί περίπου 22 χρόνια και είναι από τα ζευγάρια που είναι πολύ αγαπημένα. Την ευτυχία τους έχουν ολοκληρώσει οι 4 κόρες τους, η 18χρονη Άννα Μαρία, οι 16χρονες δίδυμες Δωροθέα και Μίλα (Μιχαέλα) και οι 13χρονη Ηλιάνα.

Σήμερα 8 Νοεμβρίου η 16χρονη κόρη του ζευγαριού, η Μίλα (Μιχαέλα) έχει την ονομαστική της γιορτή και η Ελένη Πετρουλάκη, θέλησε να της ευχηθεί δημοσίως στα social media της με μια φωτογραφία από το αγαπημένο της μέρος, το γήπεδο.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Πετρουλάκη.

elenipetroulaki_1699428506_3231362988680940566_395438204.jpg

Η αγάπη της Μίλα για το ποδόσφαιρο

Η Μίλα (Μιχαέλα) είναι μία από τις δίδυμες κόρες της γυμνάστριας και του πρώην ποδοσφαιριστή κι όπως φαίνεται κληρονόμησε το ταλέντο και την αγάπη του μπαμπά της για το ποδόσφαιρο. Η 16χρονη έκανε πριν από δυο χρόνια το «επαγγελματικό» της ντεμπούτο στον αγωνιστικό χώρο, όταν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ολυμπιάδας Υμηττού στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας γυναικών.

Έτσι, ενώ ο μπαμπάς της έπαιξε στα 17 για πρώτη φορά με την Προλετέρ στο πρωτάθλημα της πάλαι ποτέ Γιουγκοσλαβίας, η Μίλα έκανε το ίδιο στο πρωτάθλημα Ελλάδας, στα 14 της. Βέβαια, ο μέσος όρος ηλικίας στις γυναικείες ομάδες είναι πιο μικρός. Ο Νίκος Γκαλίτσιος, ο head coach της Ολυμπιάδας Υμηττού είχε πει για την εμφανίσεις της Μίλα στο γήπεδο: «Αφού στις προπονήσεις ήταν σα να βλέπεις τον Ίλια. Ίδιο τρέξιμο, ίδιο στυλ ακριβώς».

Όλες οι κόρες του ζευγαριού είναι κούκλες

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι πολύ περήφανη για όλες τις κόρες της, οι οποίες όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν είναι η μία πιο όμορφη από την άλλη.

Πάντως δεν είναι μόνο η Μίλα (Μιχαέλα) που έχει σχέση με τον αθλητισμό αλλά και η 18χρονη Άννα Μαρία που ασχολείται με τον στίβο. Μάλιστα, το καλοκαίρι η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, τελείωσε το σχολείο με επιτυχία παίρνοντας αθλητική υποτροφία για πανεπιστήμιο στην Αμερική. Η γυμνάστρια γεμάτη περηφάνεια δημοσίευσε τότε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία με την κόρη της γράφοντας στη λεζάντα της τα εξής πολύ συγκινητικά λόγια:

«Πέτυχες τους στόχους σου μέχρι τώρα και μπορεί να μην ήταν εύκολο αλλά τα κατάφερες! Πέρασες και περάσαμε μαζί δυσκολίες, εμπόδια, κούραση, αγώνας μεγάλος αλλά όπως είχες γράψει και στο γράμμα στην πρώτη δημοτικού η επιθυμία σου γίνεται πραγματικότητα με την αθλητική υποτροφία που τόσο ήθελες και όλα παίρνουν τον δρόμο τους! Απόλαυσε την διαδρομή, αφέσου και κυνήγησε το όνειρό σου! Θα φύγεις μακρυά εκεί στην Αμερική αλλα κάνω την καρδιά μου «πέτρα» για να πραγματοποιήσεις ΕΣΥ τα όνειρά σου!».

https://www.instagram.com/p/Cuobzb7LhV1/