Παύλος Γλύξμπουργκ & Marie Chantal ποζάρουν με τον γιο τους και η Αθήνα τους ταιριάζει πολύ

Τσακιρίδου Χριστίνα
Παύλος Γλύξμπουργκ & Marie Chantal ποζάρουν με τον γιο τους και η Αθήνα τους ταιριάζει πολύ

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Marie Chantal εκφράζουν την αγάπη τους για την Ελλάδα με κάθε τρόπο. Η επίσκεψη στο μουσείο της Ακρόπολης και οι τρυφερές φωτογραφίες με τον γιο τους, Αριστείδη-Σταύρο.

Ολοένα και περισσότερες ημέρες στην Αθήνα περνούν το τελευταίο διάστημα ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Marie Chantal, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως αγαπούν ιδιαιτέρως την Ελλάδα.

Μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τον Ιανουάριο του 2023, το ζευγάρι επισκέπτεται συχνά την πρωτεύουσα και περνά ανέμελες, οικογενειακές στιγμές, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Γλύξμπουργκ βρίσκονται σε αναζήτηση νέας κατοικίας στην Ελλάδα, καθώς επιθυμούν να μετακομίσουν όλοι μαζί μόνιμα στην Αθήνα.

Παύλος και Marie Chantal απολαμβάνουν τις βόλτες στην Αθήνα με τον γιο τους

Το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον ηλιόλουστο καιρό των προηγούμενων ημερών και μαζί με τον μικρότερο γιο τους, Αριστείδη-Σταύρο, επισκέφθηκαν το μουσείο της Ακρόπολης.

https:

«Εξαιρετικό σαββατοκύριακο στην Αθήνα», έγραψε ο Παύλος Γλύξμπουργκ στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Η Μαρία Ολυμπία είναι ξανά ερωτευμένη με τον διάσημο σεφ Thomas Straker

Οι τρεις τους θαύμασαν τα εντυπωσιακά εκθέματα και αργότερα φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι, χαρίζοντάς μας υπέροχα, οικογενειακά στιγμιότυπα.

https:

Τόσο ο Παύλος Γλύξμπουργκ αλλά και η Marie Chantal μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους αρκετές εικόνες τις οποίες μπορείς να δεις στη gallery που ακολουθεί.

Ο Αριστείδης Γλύξμπουργκ είναι ο βενιαμίν της οικογένειας και αρκετοί αναφέρουν πως μοιάζει πολύ στον αείμνηστο παππού του.

«Έχουμε έναν κανόνα, όχι οθόνες στο τραπέζι. Μερικές φορές το Σαββατοκύριακο νιώθω τύψεις γιατί έχω μαζί μου το I pad όπου διαβάζω τις ειδήσεις αλλά προσπαθώ σκληρά στο να μην έχουμε τα κινητά μας εκεί. Τα γεύματά μας είναι η ώρα που μαθαίνουμε τόσα πολλά ο ένας από τον άλλο. Είναι εκεί που πραγματικά καταλαβαίνεις τι κάνουν τα παιδιά σου και πώς είναι», έχει δηλώσει παλαιότερα η Marie Chantal στους New York Times.

Και πρόσθεσε: «Τα παιδιά πάνε στα δωμάτιά τους, τελειώνουν με τις εργασίες τους για το σχολείο και προετοιμάζονται για ύπνο. Εγώ θα διαβάσω με τον μικρότερο τον Αριστείδη. Διαβάζουμε «Τα χρονικά της Νάρνια» εδώ και δύο χρόνια. Κι έχουμε βάλει στοίχημα να τελειώσουμε πριν τις καλοκαιρινές διακοπές».

https:

Ο θάνατος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιανουαρίου 2023 σε ηλικία 82 ετών μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και η κηδεία του έγινε στις 16 Ιανουαρίου συγκεντρώνοντας στην Αθήνα μέλη των βασιλικών οικογενειών από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

https:

Στο μνημόσυνο παρευρέθηκαν 250 άτομα, οι οποίοι στη συνέχεια μετέβησαν στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για καφέ και συλλυπητήρια στην οικογένεια. Ο μεγαλύτερος από τους τρεις γιους του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, Παύλος, ήταν αυτός που ανέλαβε να υποδεχτεί τους καλεσμένους και είχε διαρκώς στο πλευρό του τα αδέλφια του Νικόλαο και Φίλιππο, αλλά και τις αδελφές του Αλεξία και Θεοδώρα.

Πηγή κεντρικής: pavlosofgreece