Η Marie Chantal και ο γιος της γιόρτασαν τα γενέθλιά τους και δέχθηκαν τις ωραιότερες ευχές

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Marie Chantal και ο γιος της γιόρτασαν τα γενέθλιά τους και δέχθηκαν τις ωραιότερες ευχές

Η Marie Chantal και ο Οδυσσέας-Κίμωνας Γλύξμπουργκ γιόρτασαν τα γενέθλιά τους και μας χάρισαν σπάνιες φωτογραφίες. Οι τρυφερές ευχές της Μαρίας-Ολυμπίας, του Παύλου και της Marie Chantal.

Γιορτινή ατμόσφαιρα επικρατεί στο σπίτι των Γλύξμπουργκ αφού την Κυριακή (17/09) η Μarie Chantal Μiller και ο γιος της, Οδυσσέας-Κίμωνας γιόρταζαν τα γενέθλιά τους.

Η σύζυγος του Παύλου Γλύξμπουργκ έγινε 55 ετών ενώ το νεαρότερο μέλος της οικογένειας τοποθέτησε φέτος 19 κεράκια στην τούρτα του. H Marie Chantal γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1968 στο Λονδίνο όπως και ο μικρότερος γιος της, ο οποίος ήρθε στη ζωή το 2004.

Η Μαρία Ολυμπία έγινε 27 ετών και η Marie Chantal της ευχήθηκε με τρεις σπάνιες φωτογραφίες

Η τρυφερή ανάρτηση του Παύλου Γλύξμπουργκ

Πριν λίγες ώρες ο Παύλος Γλύξμπουργκ θέλησε να ευχηθεί δημόσια στη σύζυγό του και στον γιο τους, Οδυσσέα-Κίμωνα για τα γενέθλιά τους.

«Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μου MC και τον αγαπητό μου Odysseas. Σας αγαπώ και τους δύο πολύ και εύχομαι να έχετε μια υπέροχη και υγιή χρονιά και να συνεχίσετε να επιτυγχάνετε τα όνειρα και τους στόχους σας», έγραψε ο Παύλος Γλύξμπουργκ στην ανάρτησή του.

https://www.instagram.com/p/CxSWTkctvEt/

To post απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια σε λίγη μόνο ώρα και ανάμεσα στα σχόλια που ξεχώρισαν ήταν αυτό της συντρόφου του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, Poppy Delevigne.

sxolio1.jpg

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ απέκτησαν τη Μαρία-Ολυμπία το 1996. Δύο χρόνια μετά γεννήθηκε ο γιος τους, Κωνσταντίνος Αλέξιος. Ο Αχιλλέας-Ανδρέας ήρθε στη ζωή το 2000 και ο Οδυσσέας-Κίμωνας το 2004.

Η Μαρία Ολυμπία ευχήθηκε στη μαμά της με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, δημοσιεύοντας μερικά χιουμοριστικά Instagram-stories.

Οι ευχές της Μαρί Σαντάλ για τα γενέθλια του γιου της

Η Μarie Chantal δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί στον γιο της, Οδυσσέα-Κίμωνα και δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του στον προσωπικό της λογαριασμό.

https://www.instagram.com/p/CxTSk1-oa3L/

Στην πρώτη #tbt φωτογραφία βλέπουμε τον 19χρονο μαζί με τον μπαμπά του ενώ στη δεύτερη τον βλέπουμε να ποζάρει με το κατοικίδιο της οικογένειας.

«Χρόνια πολλά στο δίδυμο Παρθένο μου που γεννήθηκε την ίδια μέρα με εμένα», έγραψε η Marie Chantal στη λεζάντα του post της.

Λίγο αργότερα η εορτάζουσα δέχθηκε ευχές από φίλους και συνεργάτες, οι οποίοι δημοσίευσαν στο Instagram σπάνιες φωτογραφίες τους μαζί της.

H 55χρονη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το γεύμα που παρέθεσε σε αγαπημένα πρόσωπα για τα γενέθλιά της. Για την περίσταση η Marie Chantal επέλεξε ένα ασπρόμαυρο, μακρυμάνικο φόρεμα που την κολάκευε ιδιαίτερα.

Πηγή κεντρικής: mariechantal22