Ο Aχιλλέας Γλύξμπουργκ πήρε πτυχίο και η Μαρία-Ολυμπία καμαρώνει για την αποφοίτηση του αδερφού της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Aχιλλέας Γλύξμπουργκ πήρε πτυχίο και η Μαρία-Ολυμπία καμαρώνει για την αποφοίτηση του αδερφού της

Ο Aχιλλέας Γλύξμπουργκ αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο και οι γονείς του ήταν εκεί για να τον καμαρώσουν.

Ο Αχιλλέας-Ανδρέας Γλύξμπουργκ είναι το τρίτο παιδί του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ (η οποία γεννήθηκε στη βασιλική οικογένεια της Δανίας). Ο Παύλος είναι ο πρωτότοκος γιος του Κωνσταντίνου Β' και της Άννας-Μαρίας, οι οποίοι βασίλεψαν στην Ελλάδα μέχρι το δημοψήφισμα του 1973 το οποίο άλλαξε τη μορφή του πολιτεύματος.

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη αλλά έζησε τα περισσότερα χρόνια με την οικογένειά του στο Λονδίνο όπου και φοίτησε. Ο 22χρονος έχει τέσσερα αδέλφια: την 26χρονη Μαρία-Ολυμπία, τον 24χρονο Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον 18χρονο Οδυσσέα-Κίμωνα και τον 14χρονο Αριστείδη-Σταύρο.

https://www.instagram.com/p/CAaFLr4Fdla

Οι υπέροχες φωτογραφίες από την αποφοίτηση του Αχιλλέα

Πριν από μερικές ώρες ο 22χρονος αποφοίτησε από το αποφοίτησε από το NYU με honors και η οικογένειά του ήταν εκεί για να τον καμαρώσει.

«Είμαστε τόσο περήφανοι για το επίτευγμα και την αφοσίωσή σου. Ο κόσμος σε περιμένει. Συγχαρητήρια Αχιλλέα», έγραψε ο Παύλος Γλύξμπουργκ, δημοσιεύοντας ένα καρουζέλ φωτογραφιών.

https://www.instagram.com/p/CsU3RDHNrzA

Το Πάσχα των Γλύξμπουργκ χωρίς τον Κωνσταντίνο και οι ευχές της Μαρίας Ολυμπίας

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Το 2017, ο Αχιλλέας-Ανδρέας εμφανίστηκε σε μερικά επεισόδια της γνωστής σειράς του CBS «Τόλμη και γοητεία», με το καλλιτεχνικό του όνομα, Achi Miller.

https://www.instagram.com/p/Cf_6j3TomCT

Την ίδια χρονιά, ο 22χρονος μίλησε στο περιοδικό Paper για την πορεία του στην υποκριτική, τονίζοντας: «Ήταν πάντα ένα μεγάλο πάθος μου. Όταν ήμουν παιδί θυμάμαι ότι πάντα έβλεπα ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και έλεγα: Αυτό θέλω να κάνω: να γίνω ηθοποιός».

Ο Αχιλλέας αγαπά τα ταξίδια και τα social media, με τον λογαριασμό του στο Instagram να μετρά σήμερα περισσότερους από 458 χιλιάδες followers. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο «Achi» ποζάρει στον φακό με την αδερφή και την αγαπημένη του, δημοσιεύοντας αργότερα τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό.

H σχέση με την Isabella Massenet

Ο Αχιλλέας-Ανδρέας είναι σε σχέση από το 2021 με την Isabella Massenet, μοντέλο, DJ και κόρη της Natalie Massenet, ιδρύτριας του Net-a-Porter.

https://www.instagram.com/p/CjynysXDrRp

Oι δύο νέοι αποφοίτησαν από το ίδιο πανεπιστήμιο και περνούν μαζί όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικό χρόνο, κάνοντας ταξίδια και διάφορες δραστηριότητες που τους ευχαριστούν.

https://www.instagram.com/p/Co471rSIh8-

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του Αχιλλέα-Ανδρέα Γλύξμπουργκ.

Πηγή κεντρικής: achi_of_greece