Η Μαρία Ολυμπία είναι ξανά ερωτευμένη με τον διάσημο σεφ Thomas Straker

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μαρία Ολυμπία είναι ξανά ερωτευμένη με τον διάσημο σεφ Thomas Straker

Η Μαρία Ολυμπία βρήκε τον «MasterChef» της καρδιάς της λίγο μετά τον χωρισμό από τον Peregrine Pearson. Η έξοδος με τον Thomas Straker και οι πρώτες φωτογραφίες του φημολογούμενου ζευγαριού. 

Η είδηση του χωρισμού της Μαρίας Ολυμπίας έγινε γνωστή στις αρχές του Σεπτέμβρη και λίγο αργότερα ο πρώην σύντροφός της, Peregrine Pearson αντάλλαξε καυτά φιλιά δημοσίως με την Sophie Turner.

Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έχει κάνει unfollow τον πρώην της στο Instagram και έχει διαγράψει όλες τις φωτογραφίες τους από το προφίλ της.

Η Μαρία Ολυμπία είναι ξανά ερωτευμένη

Η Μαρία Ολυμπία φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και φημολογείται πως βρίσκεται σε σχέση με τον διάσημο chef, Thomas Straker που είναι ευρύτερα γνωστός ως ο «σεφ του TikTok».

Πριν λίγα 24ωρα οι φωτογράφοι της Daily Mail τους εντόπισαν την ώρα που έβγαιναν από το σπίτι της Μαρίας Ολυμπίας στο Notting Hill και κατευθύνθηκαν προς το αμάξι του σεφ.

Για την ώρα καμία πλευρά δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι όμως σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου οι δυο τους έδειχναν πολύ ήρεμοι και χαρούμενοι κατά τη διάρκεια της κοινής τους εξόδου.

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ είπε όσα σκεφτόμαστε για τα Τέμπη και αποκάλυψε αν θα μετακομίσει στην Ελλάδα

Η 27χρονη χώρισε πρόσφατα από τον Βρετανό αριστοκράτη Peregrine Pearson με τον οποίο διατηρούσε σχέση τα τελευταία χρόνια. Το πρώην ζευγάρι είχε επιλέξει αρκετές φορές την Ελλάδα για τις διακοπές του και τίποτα δεν προμήνυε ότι θα αποφασίσουν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Ποιος είναι ο Thomas Straker

O Βρετανός σεφ, Τhomas Straker έγινε viral για τις συνταγές που δημοσίευε στο TikTok και πλέον έχει τη δική του παραγωγή βουτύρου με μυρωδικά. Ο 33χρονος είναι πολύ δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο λογαριασμός του στο Instagram μετρά σήμερα 1,9 εκατομμύρια followers.

Έχει εργαστεί σε μερικά από τα πιο διάσημα και πολυτελή εστιατόρια του Λονδίνου και πλέον μοιράζεται τις γνώσεις του εκπαιδεύοντας αρχάριους μάγειρες. Επιπλέον διατηρεί δικό του εστιατόριο στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Noting Hill, το «Strakers London».

O πρώην της Μαρίας Ολυμπίας ήρθε κοντά με την Sophie Turner

Πριν από λίγες ημέρες η Sophie Turner αντάλλαξε καυτά φιλιά με τον πρώην σύντροφο της Μαρίας Ολυμπίας, Peregrine Pearson και εντοπίστηκε από τους paparazzi κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στο Παρίσι. Οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και όλοι μιλούν για το τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσά τους που εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς.

Πηγή κεντρικής: olympiagreece