Στην πρώτη τους συνεργασία η Δήμητρα Παπαδήμα και η κόρη της Θαλασσινή «γνωρίστηκαν» ακόμα καλύτερα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στην πρώτη τους συνεργασία η Δήμητρα Παπαδήμα και η κόρη της Θαλασσινή «γνωρίστηκαν» ακόμα καλύτερα

«Δύσκολη μαθήτρια αλλά έχουμε κοινή αισθητική» είπε η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου για την νέα σχέση που απέκτησε με τη μαμά της, σκηνοθετώντας την στον ρόλο της Πηνελόπης Δέλτα.

H Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είναι από τα πιο ιδιόμορφα αλλά και πιο αγαπημένα γνωστά ζευγάρια στη χώρα μας. Οι δυο τους είναι μαζί από το 1991 και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη τη Μαρία - Θαλασσινή, όπως είναι ολόκληρο το όνομά της.

To ζευγάρι των ηθοποιών εδώ και κάποια χρόνια μένει σε ξεχωριστά σπίτια, αφού αυτός ήταν ο τρόπος που βρήκαν για να καταπολεμήσουν την ρουτίνα και την τριβή που έφερνε σε εκείνους η καθημερινότητα. Ωστόσο, η αγάπη που κρύβει ο ένας για τον άλλο δεν κρύβεται και αυτός είναι και ο λόγος που τα σπίτια τους είναι κοντά, ώστε να έχει μεν ο καθένας τον χώρο του αλλά να βρίσκονται και μαζί όποια στιγμή το θελήσουν.

«Ο Γιάννης την έχει τη φωλιά του. Του τα έχω όλα έτοιμα στο σπίτι που μένω εγώ, έρχεται τα βρίσκει και μετά πάει στο σπίτι του να φωλιάσει μόνος του σαν τον κούκο» είχε αναφέρει με χιούμορ η ηθοποιός.

1706608519212-642452797-mpost.jpg

Η νέα «γνωριμία» της Δήμητρας Παπαδήμα με την κόρη της

Η 28χρονη Θαλασσινή έχει σπουδάσει δημοσιογραφία αλλά ασχολείται με την υποκριτική, ακολουθώντας τα βήματα των γονιών της. Η ίδια συμμετείχε μάλιστα, στη σειρά «42°C» που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 και έκανε μεγάλη επιτυχία, αλλά και στη δραματική σειρά του ΣΚΑΪ «Γλυκάνισος».

Αυτή τη φορά η Θαλασσινή κάνει ένα ακόμα νέο βήμα στην υποκριτική ανοίγοντας την «πόρτα» της σκηνοθεσίας. Για πρώτη φορά η ίδια σκηνοθετεί μια θεατρική παράσταση με πρωταγωνίστρια τη μαμά της. Το έργο λέγεται «Το πορτρέτο» και αφορά τη ζωή της Πηνελόπης Δέλτα, την οποία και υποδύεται η Δήμητρα Παπαδήμα.

papadhma.jpg

Η συγκεκριμένη παράσταση βέβαια, θα έλεγε κανείς πως ίσως είναι και οικογενειακή τους υπόθεση, αφού την επιμέλεια έκανε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

«Δύσκολη μαθήτρια. Έχει άποψη - είναι λογικό - αλλά εν τέλει τα «βρίσκουμε». Έχουμε κοινή αισθητική και κοινό δρόμο στα πράγματα» είπε η Θαλασσινή στην πρόσφατη κοινή συνέντευξή της με τους γονείς της, ενώ η Δήμητρα Παπαδήμα πρόσθεσε «Είναι μια μοναδική εμπειρία για μένα (σ.σ η σύμπραξη με την κόρη μου). Πραγματικά τη θεωρώ μια σπουδαία συγκυρία στη ζωή μου. Δεν είναι πολλά τα ωραία που σου συμβαίνουν και τα σημαντικά και την ώρα που γίνονται πρέπει να τους δίνεις το βάρος που πρέπει. Είναι πάρα πολύ ωραίο για μένα, πάρα πολύ γλυκό, πάρα πολύ συγκινητικό».

Είναι μια πολύ όμορφη στιγμή και αληθινή (σ.σ και για μένα) και για εκείνη. Με γνωρίζει σε βάθος κι εγώ τη γνωρίζω σε βάθος.

Μαμά και κόρη μέσα από αυτή τη συνεργασία, όπως είπαν κι οι δύο στην εκπομπή «Δύο στις 10» ήρθαν ακόμα πιο κοντά, προσπαθώντας να επικοινωνήσουν αφού το έργο πραγματεύεται κάτι πιο παλιό (την Πηνελόπη Δέλτα) με τη ματιά της νέας γενιάς.

Η Δήμητρα Παπαδήμα, πάντως όπως έχει πει πάντα προσπαθούσε να είναι αληθινή απέναντι στην κόρη της, «ανοιχτό βιβλίο» όπως ανέφερε, δείχνοντας όλα της τα συναισθήματα κι αυτό ίσως ήταν που έκανε και την Θαλασσινή να ωριμάσει.

Η ομοιότητα με τους γονείς της

Η Θαλασσινή πάντως μεγαλώνοντας φαίνεται πως έχει μοιάσει και στους δύο γονείς της, αφού μπορεί ως προς τα χαρακτηριστικά του προσώπου της να θυμίζει περισσότερο τον μπαμπά της, ως προς τα μαλλιά της όμως που είναι ιδιαίτερα μακριά και πιο ginger τα τελευταία χρόνια θυμίζει την μαμά της σε παλαιότερες εποχές και σε άλλους ρόλους.