Το μυστικό της Γιούλικα Σκαφιδά στην Παραλία και μία ακόμη παγίδα θανάτου

Κατερίνα Μπούσιου
Το μυστικό της Γιούλικα Σκαφιδά στην Παραλία και μία ακόμη παγίδα θανάτου

Το νέο ρεκόρ τηλεθέασης της σειράς «Η Παραλία» και το μυστήριο των θανάτων και των δολοφονιών πριν τον γάμο Υπατίας και Χάρη. 

Η σειρά «Η Παραλία» στην ΕΡΤ, μετά την απόφαση να γυριστούν και παραπάνω επεισόδια πριν το φινάλε της, αποκτά νέο ενδιαφέρον και ένα ακόμη νέο ρεκόρ τηλεθέασης για σειρά της δημόσιας τηλεόρασης. Στα επόμενα επεισόδια μία παγίδα θανάτου στήνεται στον Αλέξανδρο Λογοθέτη, ενώ το μυστήριο του θανάτου της Γιούλικας Σκαφιδά, βγαίνει ξανά στην επιφάνεια. Αλλά δεν είναι το μόνο μυστήριο ή μυστικό που μας απασχολεί, λίγο πριν τον τηλεοπτικό γάμο της Δανάης Μιχαλάκη.

Η απογοήτευση του Χάρι και η πρώτη συνάντηση με τον πατέρα του Νικήτα

Ο Δημήτρης Μοθωναίος που υποδύεται τον Χάρι στην Παραλία, έχει μία μεταστροφή του ρόλου του και έχει αποκτήσει στα ξαφνικά, μεγάλο ενδιαφέρον. Γενικότερα οι εξελίξεις των τελευταίων επεισοδίων έχουν δελεάσει το κοινό. Εκτός από τις εκατοντάδες χιλιάδες προβολές που έχει η σειρά μέσω Ertflix, χθες είχε ένα ακόμη ρεκόρ τηλεθέασης, φτάνοντας στο νεανικό κοινό μέχρι το 9,3%. Όταν τέτοιες επιδόσεις έχουν σειρές των ιδιωτικών καναλιών (χωρίς μάλιστα και τις προβολές από την πλατφόρμα) καταλαβαίνεις πως η Παραλία, κάνει επιτυχία.

Το κοινό «έλυσε» τα 4 μεγάλα μυστικά της Παραλίας και οι φόνοι οδηγούν στη Μπέτυ Λιβανού

Από τη στιγμή μάλιστα που η σειρά σεναριακά επικεντρώθηκε στο σκοτεινό παρελθόν της Νικολίνας (Μπέτυ Λιβανού), του Νικήτα, του Δημητρού, του Λοίζου και του Διονύση, η σειρά αναγεννήθηκε. Παρά το τέλος του ρόλου του Μάκη Παπαδημητρίου. Ίσως αν είχαν γίνει εξαρχής κάποιες αλλαγές για να ζωντανέψει η πλοκή, η σειρά να πήγαινε ακόμη καλύτερα.

Με το βλέμμα στον Χάρι και τη νέα συνθήκη στη ζωή του, θα είμαστε στα επόμενα επεισόδια. Όχι μόνο λόγω του γάμου του με την Υπατία. Αλλά κυρίως με την ανακάλυψη πως ο πατέρας του είναι ο Νικήτας (Γιώργος Μιχαλάκης). Παρά τη συνάντησή τους, παρουσία της Νικολίνας, ο δεύτερος δεν θέλει να δεχθεί τη νέα πραγματικότητα. Άλλωστε πως να παραδεχτεί πως απίστησε κατά της γυναίκας του, η οποία τόσο καιρό έχει βασανιστεί στο πλευρό του;

Θα αναγκαστεί όμως να το κάνει στο μέλλον.

https://www.instagram.com/p/C2uQWm_tvot/

Οι χαρές του τηλεοπτικού γάμου της Δανάης Μιχαλάκη ως Υπατίας με τον Χάρι, δυστυχώς δεν έχουν την κατάληξη που όλοι περιμένουν. Η ενέδρα που στήνουν στον πατέρα της Διονύση (η εκδίκηση του Γιώργου Γιαννόπουλου) και τον οδηγούν στο νοσοκομείο, βάζουν ένα φρένο στην ευτυχία. Όχι όμως και στις αποκαλύψεις.

Ο αδελφός της Παύλος (σου είχα μιλήσει για την επιστροφή του ηθοποιού Δημήτρη Κίτσου στη σειρά) αναγκάζεται να γυρίσει στην Ελλάδα για να αναλάβει τις επιχειρήσεις του πατέρα του. Όμως γυρίζει αλλαγμένος. Και όταν σταδιακά μάθει για τις παρανομίες του πατέρα του, θα του εναντιωθεί.

Αυτό κινητοποιεί τον Χάρι και την Υπατία και για πρώτη φορά «διαβάζουν» τα σημάδια γύρω τους. Σταδιακά θα δούμε και σε μορφή flashback ξανά για παράδειγμα, το τέλος της Αντιγόνης, μαμάς της Υπατίας, την οποία υποδύθηκε η Γιούλικα Σκαφιδά. Η επιστροφή εξυπηρετεί έναν και μόνο λόγο. Για να λυθεί το μυστήριο του θανάτου της. Αρχικά όλοι πίστεψαν πως λόγω του προβλήματος με την καρδιά της «έφυγε».

Ο Χάρι όμως τότε όπως και Υπατία είχαν παρατηρήσει κάποια περίεργα σημάδια στο σώμα της. Εκ των υστέρων θα καταλάβουν πως με κάποιον τρόπο η Νικολίνα και κάποιο βότανό της, ευθύνονται για αυτό. Τη δολοφόνησε γιατί είχε υποψιαστεί τον Δημητρό; Το ήπιε κατά λάθος; Προς το δεύτερο ενδεχόμενο οδηγούν οι πληροφορίες.

Αυτή η ανακάλυψη θα έρθει παράλληλα με όλες τις άλλες αλλά σταδιακά. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως το τέλος αρκετών ρόλων θα είναι επεισοδιακό. Και η σειρά αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον. Ξανά.