Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει βρει την έμπνευσή της στο Instagram & οι fans αγαπούν τον αυθορμητισμό της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει βρει την έμπνευσή της στο Instagram & οι fans αγαπούν τον αυθορμητισμό της
NDP photo agency

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει ένα από τα πιο αυθόρμητα προφίλ στα social media. Οι αναρτήσεις μέσα από το καμαρίνι της και τα κομψά looks.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της λίστας τις πιο επιτυχημένες-αγαπητές τραγουδίστριες της εγχώριας μουσικής σκηνής και έχει καταφέρει να διαγράψει μια αξιοζήλευτη πορεία στον χώρο.

Η 53χρονη έχει αποκαλύψει πολλές φορές μέσα από τα προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την υπέροχη σχέση που έχει με τις κόρες της (Κριστιάνα Μπέτα και Ανδριάνα Φουστάνου). Οι τρεις τους είναι αχώριστες και με κάθε ευκαιρία προσπαθούν να περνούν χρόνο μαζί, διασκεδάζοντας σαν καλές φίλες.

Η «έμπνευση» της Νατάσας Θεοδωρίδου είναι η διαδικτυακή της εκπομπή

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια συνεχίζει επιτυχώς τις εμφανίσεις της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί με τον Γιώργο Κακοσαίο, δεν παύει ωστόσο να είναι ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέσα από τις αναρτήσεις της η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει χτίσει μια ξεχωριστή σχέση με το κοινό της, και μοιράζεται συχνά videos μέσα από το καμαρίνι της.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η ομοιότητα με την μαμά της και η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία

Πριν από αρκετές εβδομάδες η καλλιτέχνης ξεκίνησε να δημοσιεύει σύντομα videos, με την «έμπνευσή» της, δίνοντάς μας sneek peaks από τα αγαπημένα της τραγούδια.

https://www.instagram.com/reel/C0UwVO5rSLU/

Φορώντας glam φορέματα όπως το παραπάνω midi dress με την Αγγλική σημαία, η τραγουδίστρια μας έβαλε για λίγο στον κόσμο της, που είναι γεμάτος στυλ και όμορφες μελωδίες.

https://www.instagram.com/reel/C1K0AwHL0jL/

Μια ματιά στο προφίλ της 53χρονης αρκεί για να διαπιστώσεις πόσο πολύ αγαπά τα φορέματα σε ίσια γραμμή, με έντονα χρώματα, λάμψεις και διαφορετικές υφάνσεις.

https://www.instagram.com/reel/C0pV4eurLKn/

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι αναμφίβολα μια δυναμική γυναίκα που μεγαλώνει όμορφα και έχει συμφιλιωθεί απόλυτα με την εικόνα της.

https://www.instagram.com/reel/C2DcyNNLxQU/

Στην ερώτηση εάν θα βρεθεί ως κριτής σε κάποιο talent show η τραγουδίστρια είχε απαντήσει με ειλικρίνεια στους δημοσιογράφους: «Όχι. Καλέ δεν βαρεθήκατε να το ρωτάτε αυτό; Είμαι μία τραγουδίστρια απλά και ταπεινή που θέλω να τραγουδώ για τους ανθρώπους που με αγαπούν».

https://www.instagram.com/reel/C1NZO4HL06z/

Πηγή κεντρικής: natasatheodoridou