Η ώρα της μεγάλης σύγκρουσης στη Μάγισσα έφτασε και το Twitter/X δίκασε ήδη τον Μιχαήλ

Κατερίνα Μπούσιου
Η ώρα της μεγάλης σύγκρουσης στη Μάγισσα έφτασε και το Twitter/X δίκασε ήδη τον Μιχαήλ

«Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα»: Το κοινό αντέδρασε στην προδοσία του Γιώργου Γάλλου κατά του ανιψιού του στη Μάγισσα, αλλά ο πόλεμος μεταξύ τους ακόμη δεν ξεκίνησε. 

Από την επόμενη εβδομάδα στη Μάγισσα θα πρέπει να μετράμε θύματα. Όλοι εναντίον όλων και όποιος αντέξει. Με την εξαφανισμένη Θεοφανώ να είναι το λιγότερο κακό ανάμεσα σε όλα τα άλλα. Ο Αναστάσης Ροϊλός ως Αντρέι ή πια Ανδρέας Λάσκαρης, ξεκινά να τιμωρεί και η Πολυξένη σύντομα θα αποκαλύψει τη δολοφονία του βρέφους.

https://www.instagram.com/p/C2xpG2lLe0s/

Μία μεγάλη προδοσία και η αγκαλιά του Μιχαήλ που θύμωσε το κοινό

Ο Γιώργος Γάλλος, αυτός ο σπουδαίος ηθοποιός και πρωταγωνιστής στη Μάγισσα, φέτος δεν έχει τον ρόλο του καλού, αλλά τον ρόλο του ισχυρού με πολλά μυστικά από το παρελθόν. Μένει να δούμε αν αυτά θα τον οδηγήσουν στην τιμωρία από τους άλλους, ή αν προλάβει ο ίδιος να εξιλεωθεί από αυτά βοηθώντας όσους αδίκησε ή πόνεσε. Στην αποκλειστική του συνέντευξη στο Queen.gr όταν ήδη είχε κάνει πρεμιέρα η σειρά μας είχε πει χαρακτηριστικά: «Ως χαρακτήρας κουβαλάει πολλά θαμμένα στην ψυχή του. Κάποια στιγμή το παρελθόν του θα συναντηθεί με το παρόν κι αυτό θα καθορίσει πολλά στην εξέλιξη του ήρωα».

Εντός ολίγων επεισοδίων ο Αντρέι θα μάθει ότι εκείνος ευθύνεται για τον θάνατο του πατέρα του. Και τότε θα δούμε την πιο σημαντική σκηνή στη σειρά.

Ροϊλός εναντίον Γάλλου: Ήρθε η ώρα της τιμωρίας στη Μάγισσα και μία επιστολή είναι η αφορμή

Χθες όμως είδαμε μία άλλη σκηνή όπου αγκαλιάζει τον Αντρέι, τον νέο του ανιψιό. Αλλά αυτή η αγκαλιά δεν έπεισε κανέναν στο Twitter.

Και αφού είπαμε για τον Αντρέι, την επόμενη εβδομάδα που είναι η εβδομάδα των πιο καθοριστικών εξελίξεων, ήρθε η ώρα να ξεκινήσει και εκείνος τα ξεκαθαρίσματα. Την ώρα που η Κερασίνα θα αποκαλύπτει σε όλους πως η Μεταξία και ο Τζανής είναι ζευγάρι, εκείνος θα αποκαλύπτει τον ύποπτο ρόλο της Πολυξένης στη δολοφονία του βρέφους Μεταξίας και Μάρκου. Που όπως ξέρεις αν βλέπεις τη σειρά ήταν τελικά παιδί του Τζανή. Πάρε μια γεύση από τον σεισμό που θα προκύψει τη Δευτέρα στο Λασκαρέικο.

Η Κατερίνα Λέχου θα χάσει πια την πολύτιμη βοηθό της στις ραδιουργίες και θα φοβάται μήπως και η ίδια αποκαλυφθεί. Ίσως είναι τώρα η στιγμή να ζητήσει τη στήριξης της Κυπριανής περισσότερο από ποτέ. Λατρεύουμε άλλωστε αυτό το δίδυμο Μπαζάκα - Λέχου.

damiani.jpg