Ροϊλός εναντίον Γάλλου: Ήρθε η ώρα της τιμωρίας στη Μάγισσα και μία επιστολή είναι η αφορμή

Κατερίνα Μπούσιου
Ροϊλός εναντίον Γάλλου: Ήρθε η ώρα της τιμωρίας στη Μάγισσα και μία επιστολή είναι η αφορμή

Ο σκηνοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος, μιλά και για την περιβόητη σκηνή της μονομαχίας Μάρκου και Αντρέι. Μία επιστολή θα αποκαλύψει τι έχει συμβεί στο παρελθόν στη Μάγισσα και τα παιχνίδια εξουσίας που οδήγησαν στο θάνατο του πατέρα του Αντρέι. 

 

Ο έρωτας τίθεται σε αναμονή για τη Θεοφανώ και τον Αντρέι στη Μάγισσα, γιατί προέχουν οι αποκαλύψεις για το παρελθόν και τα παιχνίδια εξουσίας που από σήμερα ξεκινούν. Όλοι κάτι κρύβουν και όλοι φοβούνται την αλήθεια. Είναι θέμα χρόνου και εξαιτίας ενός θανάτου και μίας επιστολής για τη μεγάλη και τη σημαντικότερη αναμέτρηση, εκείνη του Αναστάση Ροϊλού και του Γιώργου Γάλλου. Τι ακριβώς θα συμβεί;

«Αντρέι Σιντόροφ άρχοντα πάρε μας τα υπάρχοντα»

Ο Αναστάσης Ροϊλός ως Αντρέι στη Μάγισσα είναι το μόνιμο crush του κοινού, η πιο πιστή του αγάπη ως ρόλος. Και χθες που ο Μάρκος στη μονομαχία αλά Ελ Πάσο για τα μάτια της Θεοφανώς τον μαχαίρωσε πισώπλατα, το Twitter/X «επαναστάτησε» για την ατιμία. Αυτή όμως ήταν μία αφορμή για τον Κανέλλο για να αποκαλύψει σε όλους πως ο Αντρέι είναι γιος του Τζαννέτου. Υπέροχος ξανά, o Νίκος Ψαρράς.

Το Λασκαρέικο σήμερα είναι ανάστατο και όλοι τα βάζουν με τον Μάρκο. Η Ρηνιώ ξεσπά, η Μεταξία τον ειρωνεύεται και ο Τζανής προσπαθεί με τη μητέρα του να σταματήσουν τις χειροδικίες.

Δες και το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

https://www.instagram.com/reel/C2uX4TaJioe/

Πριν δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον, ο σκηνοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος μας έδωσε χθες και μερικά στοιχεία για αυτή τη δύσκολη αλλά καθοριστική σκηνή της μονομαχίας μεταξύ του Αναστάση Ροϊλού και του Μάρκου Παπαδοκωνσταντάκη. Οι δυο ηθοποιοί όπως γράφει σκέφτηκαν μόνοι τους τη χορογραφία της σκηνής, με 5 μέρες πρόβα. Η λεπτομέρεια: Τα σπαθιά ήταν μεταλλικά και ακονισμένα, πράγμα που δεν συνηθίζεται. Άρα και αρκετά ριψοκίνδυνη η σκηνή.

xaritos.jpg

O Ρώσος δεν γνωρίζει ακόμη την αποκάλυψη που έκανε ο Κανέλλος, αλλά όταν συνέλθει και διαφύγει τον κίνδυνο, θα το μάθει. Και για εκείνον είναι μία μεγάλη έκπληξη. Η Θεοφανώ προς το παρόν (έχει σημασία η λέξη για το παρόν) είναι στο πλευρό του ανήσυχη για τη ζωή του. «Έλα ψυχή μου, γύρνα κοντά μου» θα την ακούσεις να λέει.

Οι 2 μελλοντικοί φόνοι που αποκαλύφθηκαν στη Μάγισσα μετά τη σκηνή αριστούργημα Αντρέι - Θεοφανώς

Ας κάνουμε ένα άλμα στο μέλλον. Ο Μάρκος είναι σε δεινή θέση. Μαχαίρωσε πισώπλατα, αυτό μαθεύτηκε και ντροπιάστηκε, ενώ χάνει την εξουσία γιατί πρωτότοκος είναι πια ο Αντρέι. Έχει ήδη χάσει και τη Θεοφανώ. Το μόνο που του έχει απομείνει είναι το παιδί τους.

Ο Τζανής επίσης είναι χαμένος γιατί πια είναι τελευταίος στην οικογένεια (στο Twitter/X τον τρόλαραν καταλλήλως) και τώρα προσπαθεί να σπείρει τη διχόνοια. Προσόν και της μαμάς Δαμιανής.

tzanis.jpg

Στην πιο δύσκολη θέση από όλους είναι ο Μιχαήλ. Γιατί εκείνος ευθύνεται για την αποπομπή του αδελφού του Τζαννέτου από τη Μάνη και τη δολοφονία του, για να πάρει την οικογενειακή εξουσία. Φοβάται πως αν ψάξει ο Αντρέι για την αλήθεια σε εκείνον θα στραφεί.

Η αλήθεια όμως θα βρει τον Αντρέι. Ο πατέρας του Βρώτσου πριν πεθάνει τον συναντά, του λέει μέρος των όσων έχουν συμβεί στο παρελθόν και σε μία επιστολή τα εξηγεί όλα για να μην έχει κανείς αμφιβολία.

Αν απλά περιμένεις να τους αφανίσει όλους μεμιάς ο Αντρέι από τον πύργο, δεν θα το κάνει. Και δεν θα αναμετρηθεί ακόμη με τον Μιχαήλ γιατί θέλει να νιώθει σίγουρος και να έχει όλα τα στοιχεία στα χέρια του. Δεν είναι για εκείνον η μόνη τιμωρία ο θάνατος. Και η εκδίκησή του θα γίνει με πολύ συγκεκριμένες πράξεις που δεν θα την κάνουν να φαίνεται ακριβώς ως εκδίκηση, αλλά ως δικαιοσύνη. Έχει διαφορά.

Επίσης διαφέρει και από όλους τους άλλους, γιατί η εξουσία δεν είναι κάτι που τον αφορά, όσο αφορά όλη την υπόλοιπη οικογένεια.

Γιώργος Γάλλος: «Υπάρχει μεθοδευμένη προσπάθεια ώστε να βρισκόμαστε σε μία πνευματική καταστολή»

Ο μόνος ευτυχισμένος προς στιγμήν, είναι ο Κανέλλος. Ίσως γιατί δεν γνωρίζει ακόμη τα πιο βασικά μυστικά για την οικογένειά του. Αν το καλοσκεφτείς είναι ένας τραγικός ήρωας. Θα βρεθεί προδομένος από τη Δαμιανή την οποία αγαπά από μικρό παιδί και προδομένος από τον αδελφό του.