Τα πρώτα πλάνα και η ερωτική σκηνή Αντρέι και Θεοφανώς στη Μάγισσα που έγινε ήδη viral

Κατερίνα Μπούσιου
Τα πρώτα πλάνα και η ερωτική σκηνή Αντρέι και Θεοφανώς στη Μάγισσα που έγινε ήδη viral

Η χιουμοριστική στιγμή που τους κάνει ζευγάρι. Πώς θα καθορίσει τις εξελίξεις αυτός ο κρυφός αρχικά δεσμός; Η Μάγισσα δεν θα απογοητεύσει τους φανς της.  

Μπορεί να μην έχει ξεσπάσει ακόμη η ελληνική επανάσταση στη Μάνη, αλλά υπάρχει ήδη εμπόλεμη κατάσταση στη Μάγισσα, λόγω των προσωπικών συγκρούσεων. Μία διαβολική συμμαχία που θα κρίνει τα πάντα και ένας μεγάλος έρωτας, μόλις ξεκινούν την πορεία τους. Οι φανς της σειράς ήδη πανηγυρίζουν με τα πρώτα πλάνα της ερωτικής συνεύρεσης του Ρώσου και της μικρής μάγισσας, του Αναστάση Ροϊλού και της Έλλης Τρίγγου. Πότε όμως θα γίνει γνωστός ο δεσμός τους;

Κυπριανή και Δαμιανή κάνουν σχέδια και η Ρηνιώ εξομολογείται τον έρωτά της για το λάθος πρόσωπο

Πριν οδηγηθούμε στη Μάγισσα στην εύρεση και την παραδειγματική τιμωρία της πραγματικής δολοφόνου του βρέφους, δηλαδή της Πολυξένης, δύο ισχυρές κυρίες της Μάνης αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να μη ζήσουν ξανά το παρελθόν με την Αναχίτ.

Η ώρα της τιμωρίας έφτασε στη Μάγισσα ενώ Ροϊλός & Ψαρράς αποκαλύπτουν το άγνωστο backstage

Η Κυπριανή και η Δαμιανή βρίσκονται από κοντά και ετοιμάζουν τα σχέδιά τους. Η πρώτη επισκέπτεται στα ξαφνικά τον πύργο των Λασκαραίων. Κανείς δεν καταλαβαίνει πως έχει μάθει πως η Θεοφανώ είναι κόρη της Αναχίτ και η Θέμις Μπάζακα προτείνει στην Κατερίνα Λέχου να την εξοντώσουν πριν να είναι πολύ αργά. Της θυμίζει πως η Αναχίτ είχε δεσμό με τον σύζυγό της και αυτό παραλίγο και να κατέστρεφε τους Γερακάρηδες. Η Δαμιανή ωστόσο δεν θα μάθει όλη την αλήθεια. Πώς η Θεοφανώ είναι τελικά ετεροθαλής αδελφή του Σπήλιου.

https://www.instagram.com/p/C011KcIICba/

Εν μέσω παρασκηνιακών σχεδίων, η ζήλια του Μάρκου για τον Αντρέι είναι ένα καθημερινό φαινόμενο, εξαιτίας της Θεοφανώς. Ο Ρώσος θα παραδεχτεί στον Κανέλο τα αισθήματά του για εκείνη, αλλά στην ουσία λίγο αργότερα, θα τα δείξει και στην άμεσα ενδιαφερόμενη.

Ο Νίκος Ψαρράς, ο «εθνικός θείος» στη Μάγισσα έπεσε θύμα της Δαμιανής αλλά οι φανς δεν το άντεξαν

Όλα ξεκινούν ένα βράδυ που ο Αντρέι θα βρεθεί στην παραλία για να ηρεμήσει και εκείνη τη στιγμή θα είναι εκεί και η Θεοφανώ. Από μία αστεία αφορμή, επειδή εκείνος φοβάται τις φώκιες θα ξεκινήσει ο διάλογός τους. Για πρώτη φορά θα τον κάνει να γελάσει και θα δούμε και την άλλη πιο διαφορετική του προσωπικότητα. Το ένα φέρνει το άλλο, η μικρή μάγισσα βουτά για νυχτερινό μπάνιο και αργότερα ένας νέος και καθοριστικός για τη σειρά έρωτας γεννιέται.

Στην πλατφόρμα ΑΝΤ1+ αυτό το επεισόδιο έχει ήδη προβληθεί και οι φανς του τηλεοπτικού ζευγαριού είναι ήδη ενθουσιασμένοι και μοιράστηκαν στο Tik Tok κάποια αποσπάσματα τα οποία και μαγνητοσκόπησαν με το κινητό τους.

Καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει μόλις αυτή η σκηνή προβληθεί και από τον ΑΝΤ1 στην κανονική ροή του προγράμματός του.

Στα υπόλοιπα νέα της σειράς ο Βρώτσος είναι το πρόσωπο που επίσης θα μας απασχολήσει γιατί εκείνος κάνει την έρευνα και στο τέλος θα στήσει την παγίδα στην Πολυξένη για να ομολογήσει πως εκείνη σκότωσε το παιδί του Μάρκου και της Μεταξίας. Αυτή η μεγάλη εξέλιξη θα επισκιάσει όλα τα άλλα. Ο Αντρέι και η Θεοφανώ ξέρουν πως θα πρέπει να κρατήσουν για πολύ καιρό ακόμη κρυφά τα αισθήματά τους. Ούτε και οι ίδιοι είναι έτοιμοι να γίνουν ζευγάρι, γιατί η Θεοφανώ κυοφορεί το παιδί του Μάρκου.