Ήρθε η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης στη Μάγισσα και ο Αντρέι γίνεται επίσημα Λάσκαρης 

Κατερίνα Μπούσιου
Ήρθε η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης στη Μάγισσα και ο Αντρέι γίνεται επίσημα Λάσκαρης 

Ποιος νικά στη μονομαχία Μάρκου και Αντρέι; Ο Νίκος Ψαρράς ως Κανέλλος, είναι εκείνος που αποφασίζει να δώσει ένα τέλος στο μυστήριο και στη Μάγισσα όλα μονομιάς αλλάζουν. 

Υπάρχει σε όλες τις σειρές μυθοπλασίας ένας βασικός χαρακτήρας που λειτουργεί αθόρυβα ως ισορροπιστής αλλά κυρίως ως ο ρυθμιστής των καταστάσεων. Στη Μάγισσα αυτόν τον ρόλο τον έχει ο Νίκος Ψαρράς ως Κανέλλος. Και την πιο κρίσιμη στιγμή, αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να αποκαλύψει ένα μεγάλο μυστικό. Ο σκοπός του είναι η διάσωση, αλλά τελικά θα φέρει την πλήρη διάλυση. Οι Λασκαραίοι χωρίζονται σε δύο στρατόπεδα.

https://www.instagram.com/p/C2fneY5ulcQ/

Ο νικητής της μονομαχίας μεταξύ Αντρέι και Μάρκου

Ο γυναικείος κυρίως πληθυσμός που βλέπει τη Μάγισσα και αντιστοίχως μετά γράφει και τα σχόλια στο Twitter εκτός από το να θαυμάζει την εξωτερική ομορφιά των ηθοποιών ως ρόλων, χθες θαύμασε και την ειλικρίνεια του ερωτευμένου Αντρέι, Αναστάση Ροιλού. Χωρίς περιστροφές και διπλωματία, είπε ευθαρσώς στον Μάρκο πως δεν νοιάζεται απλά τη Θεοφανώ, αλλά την αγαπάει. Ούτε ψέματα, ούτε δικαιολογίες.

Οι 2 μελλοντικοί φόνοι που αποκαλύφθηκαν στη Μάγισσα μετά τη σκηνή αριστούργημα Αντρέι - Θεοφανώς

Είχε προηγηθεί και η δική της εξομολόγηση πως παρόλο που κυοφορεί το παιδί του, δεν τον αγαπά πια. Πόσα να αντέξει και αυτός ο Μάρκος; Μπορεί και να είναι το μεγάλο θύμα τελικά της όλης υπόθεσης. Το Twitter χθες τον αποθέωσε παρά τη λατρεία που έχει για τον Αντρέι. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ως ηθοποιός είναι ένα νέο μεγάλο ταλέντο στον χώρο της υποκριτικής και η αθόρυβη δύναμη της Μάγισσας.

Φυσικά τον προκάλεσε σε μονομαχία. Πριν δούμε τη μονομαχία του Ελ Πάσο, αλά Μάνη, οι twitteάδες ξεκίνησαν την ψηφοφορία. Ποιος θα νικήσει τελικά; Θα χάσει κάποιος της ζωή του; Εδώ έχουμε έκπληξη.

monomaxia.jpg

Είναι φυσικό να φαντάζεσαι πως δεν είναι δυνατόν να χάσουμε μεμιάς τους δύο κεντρικούς πρωταγωνιστές της σειράς. Κανείς είναι η απάντηση που ψάχνεις. Τι θα συμβεί;

Απλούστατα ο Κανέλλος, ο οποίος έχει ανησυχήσει γιατί λείπουν ταυτόχρονα, τόσο ο Μάρκος όσο και ο Αντρέι, μοιράζεται τη λαχτάρα του με τη Θεοφανώ αλλά και τον Βρώτσο που είδε τα σημάδια της οργής του καπετάνιου.

https://www.instagram.com/p/CzonFxmIWg1/

Τελικά όπως υποψιάζεσαι τους βρίσκει την τελευταία στιγμή. Επειδή είναι θέμα τιμής, τους ξεκαθαρίζει για να μη συνεχιστεί η μονομαχία τη σχέση που έχουν. Και η βόμβα έπεσε. Ο Μάρκος αλλά και ο ίδιος ο Αντρέι μαθαίνουν πως ο δεύτερος είναι γιος του Τζανέτου. Δες και ένα τμήμα από το τρέιλερ, πριν σου πω τη συνέχεια. Τα όπλα παίρνουν φωτιά.

Στην αρχή κανείς δεν το πιστεύει και ζητούν όλοι από τον Κανέλλο τα στοιχεία. Κυρίως ο Μιχαήλ. Ο Γιώργος Γάλλος είναι φυσικό να φοβάται, για δύο λόγους. Πρώτον χάνουν την πρωτοκαθεδρία στην εξουσία τόσο εκείνος όσο και ο γιος του και δεύτερον πως το μυστικό του, πως εκείνος εξουδετέρωσε τον μεγάλο του αδελφό, θα βγει σύντομα στην επιφάνεια.

Ο Κανέλλος όμως δεν το γνωρίζει ακόμη αυτό. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα είχε άλλη αντιμετώπιση. Οι Λασκαραίοι διχοτομούνται και όλα τα σχέδια της Κυπριανής και της Δαμιανής για την εξόντωση της Θεοφανώς παίρνουν αναβολή. Όλα είναι πια αλλιώς.

Τα σενάρια για τη δεύτερη σεζόν της Μάγισσας και η σύγκρουση για τον διωγμό της Θεοφανώς

Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η διαμόρφωση της πλοκής στη Μάγισσα στα τελευταία επεισόδια είναι αξιοθαύμαστη. Η ιστορία για όλους τους χαρακτήρες έχει «χτιστεί» με υπομονή και υπάρχει ξεκάθαρος στόχος. Οι σκηνές είναι συγκεκριμένες και οργανωμένες. Με λίγα λόγια ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος και οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, έχουν φτιάξει μία σειρά που είναι στα πρότυπα του εξωτερικού. Η καλλιτεχνική ασάφεια που δυστυχώς υπάρχει φέτος σε άλλες σειρές, εδώ έχει δώσει τη θέση της στην αισθητική και στην τέχνη που πάει το μέσο, δηλαδή την τηλεόραση, ένα βήμα πιο μπροστά.

https://www.instagram.com/p/C2Nl9-VL0LF/