Η Νεφέλη και η Δανάη Λιβιεράτου είναι ο ορισμός του #sistersgoals και καμία απόσταση δεν τις χωρίζει

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Νεφέλη και η Δανάη Λιβιεράτου είναι ο ορισμός του #sistersgoals και καμία απόσταση δεν τις χωρίζει

Μπορεί η μικρότερη κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου να σπουδάζει στο Λονδίνο, όμως η αδερφή της η Νεφέλη την επισκέπτεται πολύ συχνά, όπως έκανε και τώρα σύμφωνα με το νέο post που δημοσίευσε.

Οι κόρες του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, Νεφέλη και Δανάη, πέρα από το γεγονός πως είναι δύο καλλονές - και πώς να μην ήταν όταν έχουν κληρονομήσει τα όμορφα χαρακτηριστικά των γονιών τους - είναι και πολύ δεμένες. Αν και αυτό θα έπρεπε να είναι αυτονόητο στη σχέση μεταξύ αδερφών, δεν είναι πάντα, γι' αυτό και οι κοινές αναρτήσεις τους στα social media είναι από αυτές που χαίρεσαι να βλέπεις στο feed σου.

https://www.instagram.com/p/Cxfd8NequPS/

Η απόσταση ποτέ δεν τις χώρισε

Tόσο η 23χρονη Νεφέλη όσο και η 21χρονη Δανάη βρέθηκαν στην Αγγλία για σπουδές. Όχι ωστόσο στο ίδιο μέρος. Η Νεφέλη ολοκλήρωσε τις σπουδές της στα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Bath, ενώ η Δανάη σπουδάζει μουσική στο Royal Northern College of Music στο Manchester. Αν και τα δυο κορίτσια ήταν τουλάχιστον 4 ώρες το ένα μακριά από το άλλο, δεν άφησαν την απόσταση να τις «χωρίσει» και πολλές ήταν οι φορές που είδαμε να περνούν μαζί χρόνο στην Αγγλία ή σε κάποιο άλλο μέρος, όπως στο ταξίδι που έκαναν στην Ιταλία το καλοκαίρι για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Τhe Weeknd.

https://www.instagram.com/p/CvZY6DHNWzw/

Kάπως έτσι, λοιπόν και τώρα οι δυο τους βρέθηκαν στο Λονδίνο για να περάσουν λίγες «sisters' time» στιγμές, όπως είδαμε από τις νέες αναρτήσεις τους στο Instagram.

419039698_1952996278428655_2000778477605343240_n.jpg

Φυσικά, το μεγάλο χαμόγελο και η χαρά της Δανάης δεν κρύβονταν, αφού μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων στην Ελλάδα που πέρασε χρόνο με την αδερφή της, η επιστροφή στην Αγγλία φάνταζε πιο δύσκολη. Με το ταξίδι, όμως της Νεφέλης στην Αγγλία όλα δείχνουν να κυλάνε πιο ομαλά.

Η ομοιότητα της Νεφέλης με την Εύη Αδάμ

Η Νεφέλη Λιβιεράτου με το τέλος του καλοκαιριού αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της κι από ξανθά να υιοθετήσει ένα χρώμα πιο κοντά στο φυσικό της, επιλέγοντας μια πιο ζεστή απόχρωση του καστανού.

Πολλοί ήταν λοιπόν, αυτοί που είδαν την μεγάλη ομοιότητά της με την Εύη Αδάμ.