Η 20χρονη κόρη της Ματθίλδης Μαγγίρα με άφρο μαλλιά πια μάς θύμισε την Τάμτα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η 20χρονη κόρη της Ματθίλδης Μαγγίρα με άφρο μαλλιά πια μάς θύμισε την Τάμτα

Μαμά και κόρη έχουν αποδείξει πολλές φορές πως αγαπούν τις αλλαγές στα μαλλιά τους. Με ροζ, μωβ, ξυρισμένα και τώρα άφρο μαλλιά η Λήδα Φόστερ πάντως είναι το ίδιο κούκλα.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα δεν είναι μόνο μια εξαιρετική performer, με ταλέντο στην υποκριτική, την παρουσίαση και το τραγούδι, είναι και μια περήφανη μαμά, αφού με τον Αμερικανό μουσικό Άλεξ Φόστερ το 2003 απέκτησαν μια κόρη, την Λήδα. Οι δυο τους μπορεί να χώρισαν το 2011, ωστόσο η σχέση τους παρέμεινε καλή και σε φιλικά πλαίσια για χάρη της κόρης τους.

Η 20χρονη Λήδα έχει κληρονομήσει το καλλιτεχνικό πνεύμα των γονιών της και δεν φοβάται να κυνηγήσει τα όνειρά της. Kάπως έτσι, στα 15 της, εγκατέλειψε την Ελλάδα και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη. Εκεί, φοίτησε επί δύο έτη σε σχολείο της Νέας Υόρκης, όπου ζει ο πατέρας της, και ολοκλήρωσε τη βασική εκπαίδευσή της.

Η κόρη της Ματθίλθης Μαγγίρα μιλώντας στο People είχε αναφερθεί στην απόφασή της να φύγει στο εξωτερικό για να ακολουθήσει τα βήματα της μαμάς της, λέγοντας:

«Επειδή το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα δεν μου αρέσει τόσο, έχω αποφασίσει να πάω στη Νέα Υόρκη σε κάποιο καλλιτεχνικό σχολείο, για να μπορέσω να ακολουθήσω το όνειρό μου και να γίνω ηθοποιός, τραγουδίστρια και performer. Ό,τι είναι και η μαμά μου».

Η νέα αλλαγή στα μαλλιά της Λήδας που κάτι μάς θύμισε

Δεν είναι όμως, πως η Λήδα ακολουθεί τα βήματα της μαμάς της μόνο καλλιτεχνικά αλλά και εμφανισιακά. Και τι εννοούμε με αυτό; Μα ότι, όπως η Ματθίλδη Μαγγίρα, έτσι κι εκείνη δεν φοβάται να πειραματιστεί με τα μαλλιά της. Αυτή τη στιγμή η μαμά της έχει γκρίζα τα μαλλιά της κάνοντας αυτό το χρώμα να φαίνεται πολύ πιο cool απ' ότι ήταν παλιότερα.

https://www.instagram.com/p/CjKpdzMN4Cr/

Βέβαια, δεν ήταν η μόνη αλλαγή στα μαλλιά της Ματθίλδης Μαγγίρα, αφού κάποια στιγμή τα είχε και μπλε.

https://www.instagram.com/p/CedwKHdtWUT/

Aν ρίξεις λοιπόν, μια ματιά στο προφίλ της Λήδας στο Instagram θα δεις πως κι εκείνη έχει κάνει πολλές αλλαγές στο look της - από ροζ και μωβ μαλλιά, μέχρι τελείως ξυρισμένα.

Τα γκρι μαλλιά της Μαγγίρα είναι cool σαν της κόρης της & τα λατρεύουν (και) οι νέες κοπέλες

Αυτή τη φορά ωστόσο, όπως είδαμε μέσα από το Instagram της μαμάς της κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης η Λήδα έχει υιοθετήσει ένα άφρο look, αφού η αλήθεια είναι πως τα σπαστά μαλλιά της - όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν - τα έχει πάρει από τον μπαμπά της.

Aυτό το look της δεν θα μπορούσε να μην μας θυμίσει και το αντίστοιχο look που είχε υιοθετήσει τα πρώτα χρόνια της καριέρας της και η γνωστή τραγουδίστρια Τάμτα.

H σχέση της Ματθίλδης Μαγγίρα με την κόρη της

Η Ματθίλδη Μαγγίρα είναι πολύ δεμένη με την κόρη της, χωρίς ωστόσο να της «κόβει τα φτερά» όσον αφορά τα όνειρά της. Γι' αυτό κι όταν εκείνη έφυγε για την Αμερική, η ίδια κατάλαβε την ανάγκη της και παρότι σαν κάθε μάνα «κουκουβάγια» δεν ήθελε να την χάσει από την αγκαλιά της, στήριξε την απόφασή της.

Η performer είχε μιλήσει ωστόσο, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μεσάνυχτα, για το πώς είχε αισθανθεί τότε: «Έσπασε η καρδιά μου όταν η κόρη μου στα 15 ζήτησε να πάει στην Αμερική. Ήξερα τον λόγο που ήθελε να πάει. Είχε την ανάγκη να δημιουργήσει και να χτίσει σχέση με τον πατέρα της, με τον οποίο είχαν μία σχέση σε επίπεδο τουριστικό, όταν ερχόταν τα καλοκαίρια. (…) Και με τα σχολεία εδώ δεν της άρεσε. Δέχθηκε bullying στο δημοτικό, της έλεγαν ότι είναι μαύρη» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Ματθίλδη Μαγγίρα ενώ, πρόσθεσε «Μετά, στο γυμνάσιο είχε και από καθηγητές. Σ’ ένα μάθημα πήγε απ’ το 17 στο 15. Ζήτησα τον λόγο από τον καθηγητή. Του εξήγησα ότι έχει δυσλεξία και απόσπαση συγκέντρωσης και ο καθηγητής μου είπε πως αυτά δεν υπάρχουν και είναι στο μυαλό μας. Δεν υπάρχει δυσλεξία και λοιπά, και μου είπε ότι ίσως είναι καλύτερα να πάρω το παιδί από το μουσικό σχολείο και να το πάω σε ένα συμβατικό. Έτρεξα πολύ. Έκανα πολύ μεγάλο αγώνα. Ζήτησα συνάντηση με τον διευθυντή και απευθύνθηκα και στο Υπουργείο Παιδείας. Μετά απ΄ όλα αυτά, άλλαξε η συμπεριφορά τους».