Η Γεωργία έγινε ο θηλυκός Μπόμπενας του MasterChef και το Twitter/Χ ζητά να φύγει  

Κατερίνα Μπούσιου
Η Γεωργία έγινε ο θηλυκός Μπόμπενας του MasterChef και το Twitter/Χ ζητά να φύγει  

Η ατάκα για ειδύλλιο της Χριστίνας με τον Άνχελ, τα υπονοούμενα και η κόντρα με τη Βιβή. Το MasterChef επέστρεψε στις παλιές καλές εποχές του Μπόμπενα. 

Βαρέα και ανθυγιεινά ήταν όλα τα λεπτά του χθεσινού επεισοδίου για τους κριτές του MasterChef, με το πρώτο συμβούλιο και την πρώτη μεγάλη κόντρα της νέας σεζόν. Οι χαμένοι πάλεψαν για την ασυλία και η ψηφοφορία που ακολούθησε έφερε αναστάτωση. Η πρώτη αποχώρηση στο σημερινό επεισόδιο αναμένεται εξίσου επεισοδιακή.

https://www.instagram.com/p/C20ZBtUtREt/

Η απουσία του Ιωαννίδη και η επιστροφή σε διαμάχες και γκρίνιες

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σήκωσαν μεγάλο βάρος στους ώμους τους στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, αλλά είναι συνηθισμένοι στις δυσκολίες. Για σχεδόν δέκα λεπτά έβλεπαν τους παίκτες της μπορντώ μπριγάδας να τσακώνονται για μία ατάκα της Βιβής που υποτίμησε στην προηγούμενη δοκιμασία τους συμπαίκτες της λέγοντας πως «Δεν αξίζουμε ούτε ένα ευρώ». Απών ήταν ο Πάνος Ιωαννίδης λόγω αδιαθεσίας όπως είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Τα βέλη της Βιβής πήγαν περισσότερο στην Γεωργία, τη νέα drama queen του μαγειρικού διαγωνισμού, με συνεχές κλάμα και γκρίνια. Από όσο καταλάβαμε από τον σχεδόν παιδικό τσακωμό τους, η δεύτερη είχε μιλήσει ειρωνικά για την αποτυχία της πρώτης παίκτριας κατά τη συμμετοχή της στο MasterChef στον 5ο κύκλο και την πρόωρη αποχώρησή της. Άστοχο και άκαιρο.

https://www.instagram.com/reel/C20PkyJNZ_I/

Η ηττημένη μπορντώ ομάδα παρά το γεγονός πως μαγείρεψε εξίσου καλά, έχασε. Φέτος έχουμε έναν ακόμη νέο διαγωνισμό. Οι κριτές δεν κρίνουν με βαθμούς το κάθε πιάτο, αλλά βγάζουν απευθείας νικητή ή ηττημένο. Χάνουμε λίγο το σασπένς των πόντων, από όσο κατάλαβες.

Η αρχηγός Χριστίνα, είχε το δικαίωμα να σώσει έναν παίκτη ή να ψηφίσει έναν εξτρά για αποχώρηση. Τελικά επέλεξε να σώσει τον Μάριο.

Ο Νικόλας από το Κωνσταντίνου και Ελένης ευθύνεται για την λέξη «μπριγάδα» που ακούς στο MasterChef

Η Γεωργία πάντως η οποία ήταν συνεχώς με παράπονα και γκρίνια επειδή δεν την αφήνουν σε ηρεμία στο σπίτι, αποκάλυψε μάλιστα πως η Χριστίνα είναι πιθανόν ζευγάρι με τον Άνχελ. Αφού όμως χθες είχε πει όταν ήταν ζευγάρι με τον Μάριο. Παμψηφεί οι παίκτες την ψήφισαν για αποχώρηση, παμψηφεί και το Twitter/Χ τη «δίκασε» για όλες τις ατάκες της.

Η παίκτρια μίλησε για παρέες και κλίκες και σε αυτά τα σημεία θύμισε και λίγο τον Μπόμπενα από το παρελθόν. Εκείνος ωστόσο είχε γνώση στρατηγικής παιχνιδιού, δεν γκρίνιαζε μόνο.

Τάνια και Ρένα από τους γκρι και Γεωργία από τους μπορντώ μονομαχούν αύριο για την αποχώρηση. Οι δύο πρώτες πάντως έχουν λιγότερη πείρα και άρα είναι οι πιο πιθανές για να φύγουν. Αυτό σημαίνει πως η Γεωργία θα ζητήσει αργότερα να πάρει τη ρεβάνς για τους παίκτες που την ψήφισαν και την αδίκησαν όπως ανέφερε.