Τα δώρα που πήρε η ΜasterChef Μαργαρίτα από τον σύντροφό της για τη γιορτή της όλες θα τα θέλαμε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Τα δώρα που πήρε η ΜasterChef Μαργαρίτα από τον σύντροφό της για τη γιορτή της όλες θα τα θέλαμε

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο σύντροφός της, Χρήστος Καλομοίρης είναι από τα πολύ ερωτευμένα ζευγάρια κι αυτό φαίνεται κι από τις κοινές τους δημοσιεύσεις.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι από τα πολύ αγαπητά γνωστά πρόσωπα στην Ελλάδα. Άλλωστε, ήταν η πρώτη γυναίκα MasterChef στη χώρα μας και αυτός ο τίτλος δεν θα αλλάξει ποτέ. Η ίδια τόσο με τη συμπεριφορά της όσο και με τις μαγειρικές της ικανότητες κατάφερε, πέρα από το έπαθλο και τον τίτλο το 2021, να αποκτήσει το δικό της κοινό, το οποίο την ακολουθεί μέχρι και σήμερα.

https://www.instagram.com/p/CP8R_IEgHVi/

Βέβαια, «στήριγμα» σε όλη της την προσπάθεια ήταν και ο σύντροφός της, Χρήστος Καλομοίρης, ο οποίος μάλιστα βρισκόταν κοντά της όταν εκείνη διεκδικούσε τον τίτλο της MasterChef στον τελικό, έχοντας πει και την αξέχαστη ατάκα πως αν δεν της κάνει πρόταση γάμου θα τον κυνηγάνε να τον «κρεμάσουν» οι fans της, πλέον, στο Σύνταγμα. Και η Μαργαρίτα όμως, κερδίζοντας το silver award είχε πει ενθουσιασμένη στην κάμερα του MasterChef: «Χρήστο βρήκαμε τα λεφτά για τον γάμο. Μετά μη μου λες ότι δεν έχουμε λεφτά για γάμο. Ράψου, βρες κουστούμι, κούρντισε το μπουζούκι σου κι εγώ θα σε πάρω όταν βγω και ας μη θες».

https://www.instagram.com/p/C1UGTqfI2AI/

Tα δώρα για την ονομαστική της γιορτή

Σήμερα 25 Ιανουαρίου η Μαργαρίτα έχει την ονομαστική της γιορτή και φυσικά ο Χρήστος της από το πρωί της έδωσε τα δώρα του, τα οποία μάλιστα, η ίδια τα δημοσίευσε και στο προφίλ της στο Instagram για να τα δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους. Άλλωστε, ποιο κορίτσι δεν θα ήθελε κάθε είδους σοκολάτα στην αγκαλιά του και μια μεγάλη ανθοδέσμη με λουλούδια; Φυσικά, από την ανθοδέσμη που έλαβε η ΜasterChef Μαργαρίτα δεν έλειπαν για ευνόητους λόγους και οι μαργαρίτες.

Snapinsta.app_421016478_357346547242365_8803396023239830118_n_1024.jpg

Η ζωή μετά το MasterChef

Η ζωή της Μαργαρίτας σίγουρα μετά τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό μαγειρικής άλλαξε ριζικά τόσο σε σχέση με τις γνώσεις που πήρε όσο και με τις επαγγελματικές προτάσεις που δέχθηκε. Η ίδια, ωστόσο προτίμησε να βρεθεί μαζί με τον σύντροφό της που είναι pastry chef στην Σαντορίνη και πιο συγκεκριμένα στην κουζίνα του Canaves Oia Suites στην Οία.

https://www.instagram.com/p/Ctegt3iMEz9/

Όσον αφορά την πρόταση γάμου μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα - παρά τις «πιέσεις» που δέχεται κάτω από τις αναρτήσεις του ο Χρήστος από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που θέλει να γίνει κουμπάρος τους - όμως οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι όπως θα δεις και από τις κοινές τους φωτογραφίες.