«Giovanni μπες ξανά στο MasterChef και σήκωσέ το», είπε το Twitter/Χ μετά την είσοδο του Σοφοκλή

Πατούλια Κατερίνα
«Giovanni μπες ξανά στο MasterChef και σήκωσέ το», είπε το Twitter/Χ μετά την είσοδο του Σοφοκλή

«Λείπει το ήθος του Giovanni, εκτός από τα τέλεια πιάτα του, από το #MasterChefGR», είπε το κοινό του MasterChef μετά την πρόκριση του στενού συνεργάτη του σεφ που αγαπήσαμε όλοι το 2021.

Ο 30χρονος Σοφοκλής από το Ναύπλιο, πήρε τη λευκή ποδιά για το σπίτι του MasterChef και θύμισε στους fans του διαγωνισμού μαγειρικής τον Τζιοβάνι, που μπορεί να μην κέρδισε το έπαθλο αλλά ήταν ένας από τους σταρ της χρονιάς του.

Ο Σοφοκλής, ο στενός συνεργάτης του Τζιοβάνι στο MasterChef

«Με τον Τζιοβάνι γνωριζόμαστε 4-5 χρόνια, είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος», είπε ο Σοφοκλής που ήταν συνεργάτης του σεφ ενώ το πρόβο βίντεο του Σοφοκλή είδαμε και το πώς ο σεφ εργάζεται με τον Τζιοβάνι στην κουζίνα του τελευταίου στο εστιατόριό του στα Πετράλωνα.

Κι όταν ο Σοφοκλής εμφανίστηκε μπροστά στους τρεις κριτές, δεν έλειψαν τα καλά λόγια όλων στο άκουσμα του Τζιοβάνι. Ο συνεργάτης του Τζιοβάνι μπήκε τελικά στο παιχνίδι αλλά το κοινό στο Twitter/X στη θέα του Giovanni, ζήτησε την είσοδο του Gio ξανά στο παιχνίδι με σκοπό να σηκώσει το έπαθλο αυτή τη φορά.

«Αγαπημένος ο Τζιοβάνι», είπε ο σεφ Κουτσόπουλος και ζήτησε να μάθει τις συμβουλές που έδωσε ο σεφ του MasterChef 5 στον συνεργάτη του.

Ο Σοφοκλής εξήγησε πως ο Τζιοβάνι ήταν εκείνος που τον πίεσε να δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό και του έχει και δώσει και συνταγές για να δοκιμάσει!

https://www.instagram.com/p/C2ajmBRKN3Z/

Η αντίδραση του Giovanni στην είσοδο του Σοφοκλή

Ο σεφ Τζιοβάνι,δεν έκρυψε τη στήριξή του στον Σοφοκλή με stories στο Instagram:

Το κοινό είπε τα αυτονόητα για τον σεφ που ξεκίνησε από την Ιταλία, έγινε μετανάστης του έρωτα και παρέμεινε στην Ελλάδα όπου έχει αποκτήσει μια αγαπημένη οικογένεια και μια κόρη που φέτος έγινε 10 ετών. Toν Τζιοβάνι τον είχαμε δει και στο MasterChef του 2023 ως guest κριτή.

«Λείπει το ήθος του Giovanni, εκτός από τα τέλεια πιάτα του, από το #MasterChefGR», έγραψαν οι fans του σεφ στο Twitter.

giotwitter.jpg

Πάντως, viral και meme έγινε και η στιγμή που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σπεύδει να δοκιμάσει το πιάτο του Σοφοκλή και ο Σωτήρης Κοντιζάς παραμονεύει πίσω του. Οι fans γέλασαν με το χιούμορ και την χημεία των δύο κριτών!

Ο Τζιοβάνι έβαλε πρόσφατα προς πώληση το εστιατόριο με το οποίο τον γνωρίσαμε στο MasterChef, εκείνο στον Λαχανιά Ρόδου και πλέον θα δραστηριοποιείται μόνο στην Αθήνα.

https://www.instagram.com/p/C1ymKgkotbZ/

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Για προσωπικούς και οικονομικούς λόγους το εστιατόριο μας κλείνει.
Ωστόσο, παραμένει ένα μικρό κόσμημα στα νότια του νησιού με υψηλές εμπορικές δυνατότητες.
Το εστιατόριο ως επιχείρηση (ΟΧΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ) ΠΩΛΕΙΤΑΙ, σε πολύ συμφέρουσα τιμή.
Διαθεσιμότητα δωρεάν παροχής συμβουλών στη φάση εκκίνησης.
Επικοινωνήστε ιδιωτικά ΜΟΝΟ εάν ενδιαφέρεστε σοβαρά.
Ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους», είχε γράψει σε ποστ ο Τζιοβάνι από το προφίλ του εστιατορίου!