O Phil Collins έγινε 73 ετών & η Lily Collins ευχήθηκε στον μπαμπά της με τον πιο γλυκό τρόπο

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Phil Collins έγινε 73 ετών & η Lily Collins ευχήθηκε στον μπαμπά της με τον πιο γλυκό τρόπο
2012 Getty Images

Ο Phil Collins είχε γενέθλια και η ωραιότερη ευχή ήρθε από την κόρη του. Οι σπάνιες φωτογραφίες της ηθοποιού με τον μπαμπά της.

Η Lily Collins έγινε ευρέως γνωστή παγκοσμίως από τη συμμετοχή της στην δημοφιλή σειρά του Darren Star, «Emily In Paris».

Ελάχιστοι γνωρίζουν πως το επίθετο της ηθοποιού δεν πρόκειται για συνωνυμία καθώς είναι κόρη του διάσημου καλλιτέχνη, Phil Collins και της πρώην συζύγου του, Jill Tavelman.

Lily Collins: Οι τρυφερές ευχές στον μπαμπά της

Πριν από μερικές ώρες ο διάσημος τραγουδιστής γιόρτασε τα 73α γενέθλιά του και η κόρη του, Lily Collins θέλησε να του ευχηθεί δημόσια μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram.

Η 34χρονη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σπάνια, throwback φωτογραφία από την παιδική της ηλικία όπου την βλέπουμε να κάνει σκι με τον μπαμπά της.

https://www.instagram.com/p/C2udB40O_YT/

«Χρόνια πολλά μπαμπά! Είτε σε μια χειμωνιάτικη περιπέτεια είτε σε μια καθαρή μέρα στη λίμνη της Γενεύης, ήσουν πάντα ο παρτενέρ μου στο σκι. Σε αγαπώ ως την κορυφή του ψηλότερου βουνού και ως τον πάτο του βαθύτερου κύματος. Σε γιορτάζω και σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά από εδώ...», έγραψε χαρακτηριστικά η Lily Collins στη λεζάντα της ανάρτησής της.

O Phil Collins αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας

O τραγουδιστής αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, που τον ανάγκασαν να αποσυρθεί από τον χώρο της μουσικής. Η τελευταία του εμφάνιση ήταν τον Μάρτιο του 2022 μαζί με τα μέλη του συγκροτήματος Genesis.

Ο 73χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην πλάτη του το 2009 και το 2015 ενώ πάσχει επίσης από διαβήτη.

https://www.instagram.com/p/C2NX29sN_1K/

Μιλώντας στη Guardian το 2021 o Phil Collins εξομολογήθηκε: «Φυσικά, η υγεία μου άλλαξε τα πράγματα, κάνοντας τις συναυλίες καθιστός άλλαξε τα πράγματα είπε. Αλλά βρήκα πρόσφατα στις solo εμφανίσεις μου, ότι δεν ήταν εμπόδιο: το κοινό συνεχίζει να ακούει και να αντιδρά. Δεν είναι ο τρόπος που θα το έγραφα αλλά έτσι είναι».

https://www.instagram.com/p/Ce_TK_LOM6a/

Λίγο καιρό αργότερα ο Collins δήλωσε στο BBC ότι δε μπορεί να ανταποκριθεί σωματικά στις προκλήσεις επί σκηνής και είναι απογοητευμένος γιατί του αρέσει να έχει υψηλή επίδοση όταν παίζει.

«Δεν μπορώ να κρατήσω μια μπαγκέτα με αυτό το χέρι, οπότε υπάρχουν ορισμένα φυσικά ζητήματα που με παρεμποδίζουν», ομολόγησε ο Phil Collins.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Lily Collins με τον μπαμπά της.

Emily in Paris 4: Η Lily Collins στηρίζει τη Mindy μετά το σηπτικό σοκ και δείχνει τη σχέση τους

Η συμπρωταγωνίστρια και φίλη της Collins από το «Emily In Paris», Ashley Park ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση της ηθοποιού.

Screenshot-2024-02-02-112543.png

Πηγή κεντρικής: getty