Η αλλαγή στο look και η Κατερίνα Παπουτσάκη αλά Joan Collins στον γάμο της χρονιάς

Η αλλαγή στο look και η Κατερίνα Παπουτσάκη αλά Joan Collins στον γάμο της χρονιάς

Tα πρώτα πλάνα. Στο πλευρό της Κατερίνας Παπουτσάκη και η Τζένη Θεωνά στην πιο glamour εμφάνισή της.

 

Οι συχνές αλλαγές στο στυλ και στα μαλλιά της είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό της Κατερίνας Παπουτσάκη.

Και όταν ο ρόλος απαιτεί να κάνει ένα fashion throwback στα '80s τότε το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Στα «Καλύτερα μας χρόνια» έχουμε γάμο και τα πρώτα πλάνα δείχνουν πως η ηθοποιός έκλεψε την παράσταση ακόμη και από τη νύφη.

Ο γάμος της κόρης της και το look αλά Joan Collins

Η σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» που αισίως διανύει την τρίτη της σεζόν στην ΕΡΤ (δύο σε μία φέτος) αξίζει ένα μεγάλο «μπράβο» γιατί εκτός από το σπουδαίο καστ και το εμπνευσμένο σενάριο έχει αποδώσει άρτια ενδυματολογικά τόσο την δεκαετία του '70 όσο και την δεκαετία του '80.

Τα εύσημα ανήκουν στην ενδυματολόγο και απόλυτη fashion expert Μαρία Κοντοδήμα που έκανε και ένα πέρασμα ως ηθοποιός στη σειρά υποδυόμενη την μητέρα του Μελέτη Ηλία, του τηλεοπτικού Στέλιου Αντωνόπουλου.

https://www.instagram.com/p/CiSjE8lIIRf

Στα επόμενα επεισόδια έχουμε τον γάμο της Ελπίδας (κόρης της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Μελέτη Ηλία στη σειρά) με τον Μανόλο (Φώτης Κάραλης) ποδοσφαιριστή από την Αργεντινή, που θέλει να πολιτογραφηθεί Έλληνας.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ως πεθερά είναι πιο λαμπερή από ποτέ με τις βάτες αλά '80s και θυμίζει την Joan Collins από τη «Δυναστεία. Υποστηρίζει το look με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και της ταιριάζει πολύ.

Με το τηλεοπτικό της ταίρι και αδελφή της στη σειρά, Τζένη Θεωνά έχουν γίνει αχτύπητο στυλιστικό δίδυμο.

papoutsaki_theona.jpg

Ο γάμος αυτός δεν φαίνεται να μακροημερεύει και σε αυτό έχουν παίξει ρόλο και οι πονηριές του μάνατζερ του Αστέρη Πουλχαρίδη, τον οποίο υποδύεται μοναδικά ο Ηλίας Βαλάσης.

Τέλος καλό, όλα καλά για τη «γατομάνα» Κατερίνα Παπουτσάκη - Πώς έληξε η δύσκολη μέρα μέσα από φωτό

Η σειρά ρίχνει αυλαία στα τέλη Ιουνίου και εκεί θα δούμε αν οι έρωτες των παιδιών της οικογένειας Αντωνοπούλου στο σύνολό τους, έχουν όλοι αίσιο τέλος. Που μάλλον θα έχουν.