Γιατί καθυστερεί η επιστροφή της Πέμης Ζούνη ως Μαργέτα στον Έρωτα Φυγά και η νέα παγίδα

Κατερίνα Μπούσιου
Γιατί καθυστερεί η επιστροφή της Πέμης Ζούνη ως Μαργέτα στον Έρωτα Φυγά και η νέα παγίδα

Νέος κίνδυνος για την Μαργέτα και τον Στέφανο και η μικρή αλλαγή σχεδίων στον Έρωτα Φυγά. 

Η σειρά Έρωτας Φυγάς δίνει τον αγώνα της για να επικρατήσει στο νέο της κανάλι και στη νέα της ώρα. Η πτώση στην τηλεθέαση δεν είναι ακόμη ανησυχητική και σίγουρα ελπίζουμε να μην είναι μόνιμη, καθώς θα υπάρξουν ωραίες εξελίξεις. Ένα μεγάλο ερώτημα απασχολεί το κοινό της: Πότε θα γίνει η επιστροφή της Μαργέτας στο Κιάρι και γιατί καθυστερεί να εμφανιστεί και να σώσει τον γιό της;

Ο ένας κίνδυνος μετά τον άλλον

Η αλήθεια είναι πως όταν υπήρχε στο Κιάρι η Μαργέτα, ήταν διαφορετικά τα πράγματα στον Έρωτα Φυγά. Δηλαδή, η επικοινωνία της Πέμης Ζούνη με τους υπόλοιπους ηθοποιούς, έβγαζε πολύ ωραίες σκηνές. Τώρα, για να εξυπηρετηθεί η πλοκή και το μυστήριο, την βλέπουμε να έχει εξαφανιστεί για να σωθεί από τους εχθρούς της.

Ο Αντώνης Καρυστινός στον Έρωτα Φυγά κάνει την πιο σωστή κίνηση για να κερδίσει πίσω την Αλεξάνδρα

Ο ένας κίνδυνος μετά τον άλλον για εκείνη και τον Στέφανο, καθώς ο αρχηγός των παρακρατικών, έχει δώσει εντολή θανάτου και για τους δύο. Το ζευγάρι Ζαλμά - Ζούνη θα το απολαύσουμε ωστόσο μαζί σε κοινές σκηνές, καθώς εκείνος θα ανέβει στα κρυφά να τη δει στην Κηφισιά. Έχει προηγηθεί το σαμποτάζ στην επιχείρηση του Ιάσονα, λόγω του Φάνη, ο οποίος δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη σε κανέναν για το ποιος είναι και τι ζητά, κυρίως από τους Δεμερτζήδες.

https://www.instagram.com/p/C1b1zINtB6N/

Η Μαργέτα θα θορυβηθεί με την σύλληψη της Αλεξάνδρας και την παραπομπή της σε δίκη, λόγω της παλαιότερης επίθεσης που είχε κάνει στον Ιάσονα. Ενώ εκείνος μαζί με τον Μάρκο και τη βοήθεια της Νάντιας θα προσπαθήσουν να την αθωώσουν, η Ζούνη θα σκεφτεί πως πρέπει με κάποιο τρόπο να τη σώσει. Όχι όμως με το να εμφανιστεί, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό.

Η αλήθεια είναι πως θα αργήσουμε πολύ να δούμε την επιστροφή της. Τα επόμενα επεισόδια την έχουν ακόμη στην Κηφισιά. Και πια θα αποφασίσει να δείξει σε όλους πως είναι ζωντανή, όταν θα έχει τιμωρηθεί ο Κοντογιάννης. Είτε από την ίδια και τον Στέφανο, είτε από τους παρακρατικούς οι οποίοι επίσης επιζητούν να τον εξαφανίσουν.

Το φινάλε του Συσσοβίτη στη σειρά, επίσης θα αργήσει.